Image default
Neos Marmaras letovanje 2023

Neos Marmaras 2022, KUĆA DIMITRIS

NEOS MARMARAS 2022

12 DANA – PAKET ARANŽMAN

BUS + SMEŠTAJ

Dimitris – Neos Marmaras 2022

Opis i lokacija: Trospratna kuća, pozicionirana na kosom terenu, čiji je glavni i jedini ulaz sa gornje strane i ulice. Kuća se nalazi u širem centru Neos Marmarasa.

Udaljenost od mora i plaže:  Kuća je udaljena  oko 250 m od mora i na oko 500m od gradske plaže.

Ležaljke i suncobrani: ne.

Smeštaj: Kuća poseduje studija za 2 osobe (strukture dva osnovna ležaja), od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće postoji wifi (slabog protoka), dostupan u period jun – septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 50m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Usluga: Najam.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (prvi, drugi ili treći sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

vila Janis 1 ,Neos Marmaras 2023, Sitonija Grčka Leto 2023

nikola

vila ANESIS – Neos Marmaras Letovanje 2023 – Grčka 2023

nikola

Kalina Neos Marmaras , Grčka, Sitonija Leto 2022

nikola