Tasos Letovanje 2019

NIKOS STUDIO LIMENARIJA

Samo mesto ima dve pešačke zone, levo i desno u odnosu na ulicu koja se spušta od magistrale prema moru. Na levom delu šetališta, proteže se popločana ulica za pešake, sa nekoliko restorana brze hrane, nekoliko butika garderobe, suvenirnica, 2 zlatare, nekoliko kafića i dosta restorana. U produžetku šetališta je prometna ulica pored mora sa restoranima, poštom, bankom, picerijom i nekoliko prodavnica. Šetalište koje je desno od policije je ustvari najlepši deo grada. Ono se pruža neposredno uz more pa su tako taverne na samoj obali, u blizini nema kafića pa nema ni glasne muzike te možete na miru uživati u grčkoj, tradicionalnoj hrani tik uz more i uz šum talasa. Nakon reda taverni i jedne poslastičare, nailazite na mostić preko kanala iza kojeg je šetalište sa hotelima koji imaju lepe, male bašte uz samo more. Ovaj deo Limenarije idealan je za sve koji žele da se opuste uz piće i tihu muziku uz plažu i more. U baštama hotela možete pratiti sve sportske događaje sa srpskim prenosom. Šetalište na svom kraju vodi desno prema magistrali, ali ako pre nego što se uključite na magistralu skrenete u prvu ulicu levo dolazite do jako lepog i romantičnog kafića Navagio koji preporučujem zaljubljenima i romanticima (u večernjim časovima!).

Limenarija ima i veliko lepo šetalište, počev od luke pa do izlaza iz mesta.

U gradu postoje 3 internet kafea, 2 banke, pošta, 15-ak restorana, 4-5 kafića, 5-6 kafe barova, 3 mesare, 2 ribarnice, 4-5 pekara, 10-ak super i mini-marketa, manja prodavnica zdrave hrane, državna (besplatna) ambulanta i nekoliko privatnih ordinacija, 3-4 poslastičare, 2 rent-a-car i 2 rent-a-bike agencije, luka iz koje polaze turistički i ribarski brodići, nekoliko prodavnica za tehničke aparate, prodavnica za ribolovačku opremu i dve knjižare.

Simbol Limenarije je Palataki, “zamak” na uzvišenju iznad grada, do kojeg vodi lepa staza kroz borove. Iza Palatikija nalazi se usamljena plaža Metalija idealna za ljude koji vole plaže izmeštene iz grada, na kojima mogu na miru i bez gužve plivati, čitati, spavati ili šetati.

Limenarija je gradić koji se najviše dopada ljubiteljima primorskih mesta bez gužve, sa dugim šetalištem pored mora, bez “gužvanja” na plaži, plivačima a ne ljubiteljima plićaka, svima koji vole restorane ili bašte pored mora uz tihu muziku i talase. Limenarija, dakle, pruža uživanje u miru, ali od Potosa je udaljena svega 5 minuta vožnje pa je malo više “života i provoda” veoma lako dostupno.

Limenarija može poslužiti kao odlična baza za obilazak ostrva. Smeštena je na jugu ostrva, gde se nalaze i najlepše plaže (Tripiti-3km, Pefkari-4km, San Antonio 6km, Atspas-7km, Roso Gremos 7km, Notos-7km, Psiliamos 9km). Iz Limenarije možete obići selo Teologos, fabriku zlata Iris Gold (2km), selo Marijes i manastir Presvete Bogorodice.

Opis

Nikos Limenarija Tasos 2019

LOKACIJA: Vila se nalazi u širem centru mesta na 200 m od šetalista i 300 m od plaže.Vila je u mirnom delu Limenarije.

SADRŽAJ: Smeštajni kapaciteti se nalaze na prvom i drugom spratu. Vila raspolaže dvokrevetnim (1/2), trokrevetnim (1/3) i četvorokrevetnim (1/4) studijima. Dvokrevetni studio poseduje francuski ležaj, opremljenu kuhinju, TWC, manju terasu sa pogledom na dvoriste.Trokrevetni studio ima francuski i singl lezaj, opremljenu kuhinju, TWC, i terasu sa pogledom na dvoriste. Četvorokrevetni studio ima francuski i dva singl lezaja, opremljenu kuhinju, TWC i terasu sa pogledom na ulicu U cenu su ukljuceni Sat TV i WiFi. Vila poseduje lepo uredjeno, ogradjeno dvoriste, puno zelenila i cveća. U dvoristu koje se nalazi opremljen letnjikovac sa roštiljem ( na raspolaganju gostima ), i mali park za decu sa klackalicom, ljuljaskom i toboganom.

USLUGA: Najam studija

Galerija

Cenovnik

KONTAKTIRATI AGENCIJU

066 5 560 001

Uslovi i Program putovanja

PROGRAM I USLOVI PUTOVANJA:

POPUSTI I DOPLATE:
-Deca od 0-2 godine imaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge

-Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju umanjenje od 35€ po osobi na osnovnu cenu, 20€ za smene označene zvezdicom.
-Putnici koji spajaju dve smene na osnovnom lezaju i autobuskom prevozu imaju umanjenje od 35€ po osobi za drugu smenu
-Putnici koji koriste paket aranzman sa autobuskim prevozom imaju umanjenje od 10€ po osobi, za smene označene zvezdicom 5 € po osobi, ako putovanje zapocinju od Pojata do Vranja.

-Boravisna taksa 0,5€ dnevno po std ili app uvedena od 01.01.2018. od strane grčkog ministarstva turizma. Plaća se na licu mesta.

NAPOMENA: ne postoji mogucnost dupliranja popusta.
Doplata za pomocni lezaj: prema cenovniku iz tabele. Za putnike koji koriste sopstveni prevoz cena se umanjuje za 15€.
Doplata za 1/1 iznosi 70% od cene aranzmana za 1 / 2 STD I koriste jedno sedite u autobusu.
Doplata za izbor sedista u autobusu iznosi 10€ po osobi.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke (UniCredit Bank Srbija):
– 30 % prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pred polazak na put
– čekovima građana u više rata zaključno sa 01.12.2018. (30 % prilikom rezervacije, čekovi se deponuju prilikom rezervacije), putem administrativne zabrane na lična primanja u više rata zaključno sa 01.12.2018.
– platnim karticana: VISA, DINA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPERSS.
-Vlasnici kreditnih kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane u 6 mesečnih rata bez kamate

ARANŽMAN OBUHVATA:
Smeštaj u izabranoj vili – 10 noćenja na bazi najma studija ili apartmana prema cenovniku iz tabele, autobuski prevoz, trajekt na relaciji Keramoti – Tasos – Keramoti; usluge pratioca, usluge predstavnika.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000,00 EUR, za sve putnike do 86 godina starosti, u vidu medicinske asistencije po uslovima UNIQA osiguranja (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije pozvati broj 011/3636 955. Individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom I troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa utovanja I predstavljaju zaseban ugovor, koji putnik zaključuje sa organizatorom izleta – inostranom lokalnom agencijom, osiguranje od otkaza, posledica nesrećnog slučaja I gubljenja prtljaga – prema važećem cenovniku UNIQA osiguranja, boravisne takse (0,05€ dnevno po std ili app) i ostale nepomenute troškove.

PREVOZ:
Prevoz je obezbeđen autobusima turističke klase prosečnog nivoa udobnosti (audio/video oprema, klima uređaj). Polazak autobusa iz Beograda je dan pre početka smene u 17 časova sa parkinga Sava Centra sa savske strane. Povratak autobusa je poslednjeg dana od 18 časova po lokalnom vremenu. Minimalan broj putnika za polazak autobusa je 35. U slučaju nedovoljnog broja putnika minimalan otkazni rok je 5 dana.
Cena autobuskog prevoza za putnike koji koriste samo autobuski prevoz iznosi 70 EUR – odrasli; 60 EUR – deca od 0 – 12 godina. Doplata za polazak iz Novog Sada je 2.000,00 dinara-povratna karta , minimum 10 pax.

Polazak autobusa

Maj 21,31
Jun 10, 20, 30.
Jul 10, 20, 30,
Avgust 09, 19, 29.
Septembar 08, 18.

Povratak autobusa
Jun 01, 11.21
Jul 01, 11, 21,31
Avgust 10, 20, 30.
Septembar 09, 19,29.

Za troskove nuznog smestaja ishrane I povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji I inostranstvu usled insolventnosti Organizatora putovanja, obezbedjena je polisa osiguranja broj 300055599 od 25.01.2017. osiguravajuce kuce DDOR Novi Sad Za nakandu stete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimicnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora, u skladu sa Opstim uslovima I Programom putovanja I to, polisu osiguranja broj 300055599 od 25.01.2017. osiguravajuce kompanije DDOR Novi Sad

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja, turističke agencije L Licenca broj: 151 OTP

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 3.5]