Paralia Letovanje 2019

Paralia Letovanje 2019

RODON

Paralia Letovanje 2019  paralija-2019-letovanje-2019-grcka-2019-first-minute

App Hotel Rodon, Paralia Letovanje 2019

Aparthotel Rodon – Paralia

Opis i lokacija: Četvorospratni hotel apartmanskog tipa, koji se sastoji iz dve zgrade, i nalazi se u širem centru Paralije.

Udaljenost od mora i plaže: Hotel je udaljen na oko 300 m od mora i najbliže plaže.

Ležaljke i suncobrani: ne.

Smeštaj Kompleks poseduje studija za 2 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće postoji lift kao i wifi (slabog protoka), dostupan u period jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 50m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Usluga: najam.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]