LETOVANJE 2018 PILION

Hotel saily beach 2**

koropi, pilion

Opis hotela Saily Beach 2** Leto 2018

Stra grčka porodica stomatologa s sagradila je ovaj hotel još 1979 god el Saily beach se nalazi u gradiću Koropi u oblasti Tesalije. Hotel je smešten u podnožju planine Pelion, a na svega nekoliko metara od plaže. Ovo je idealno mesto za Vaš bezbrižan odmor, jer je atmosfera u hotelu prijateljska i osećaćete se kao kod kuće.

Hotelski posed zauzima 5000 kvadratnih metara i ima 28 soba koje mogu da ugoste 2, 3 ili 4 osobe, a veoma smo ponosni što u našoj ponudi imamo i sobe za lica sa posebnim potrebama. Kompleks obuhvata i restoran, mesto za roštiljanje, bazen i bar pokraj bazena. Poseduje sertifikat o ispunjenu ISO 9001:2000 standarda kao dokaz o kvalitetu. Pozicija hotela je idealna, jer ćete imati lak pristup plaži Koropi koja je udaljena 100 metara, do Volosa ima 20 kilometara, a do vrha planine Peliona svega nekoliko kilometara.

Bazen je idealan za prijatne trenutke zabave i odmora. Bazen je perfektno čist i vodi se posebna pažnja o higijeni. Od posetilaca bazena se traži da prvo odu pod tuš pa tek onda u bazen.

Bar pokraj bazena radi svakog dana od 10.00 ujutro do kasno u noć. Ovde možete uživati u muzici, jutarnjoj kafi, sveže ceđenom voću, osvežavajućim napitcima, hladnom pivu ili sladoledu.

Taverna Saily ima veoma ukusna jela, tako da je pravi izbor za ručak ili večeru. Služi se prvenstveno tradicionalna grčka kuhinja, a na meniju preovladavaju morski specijaliteti. Naravno tu su i neizostavne salate, sveže povrće i voće. Kako bi ugođaj bio potpun spremili smo domaće vino i cipuro (grčka rakija).

 Mesto za roštiljanje se nalazi u našem vrtu tako da kada god želite možete se baciti na pripremanje gastronomskih čarolija. Jednom nedeljno organizujemo grčko veče uz muziku, ples, vino i ciporo.

LAST MINUTE PONUDA !!!
30% POPUSTA NA SMEŠTAJ ZA SMENU 06.07.-16.07. 
15% POPUSTA NA SMEŠTAJ ZA UPLATU U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE ZA OSTALE SMENE !!!

za uvećani prikaz klikom na cenovnik ispod

Cene u tabelama su izražene u Eur. po osobi za 10 noćenja usluga polupansion

a) UPLATA U CELOSTI
Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu,kao zvanični dokument,sastavni deo važećeg kataloga;

b) UPLATA DO POLASKA
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

c) ODLOŽENO PLAĆANJE
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, po obračunu, do 25.10.2018. Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja;

d) KREDITI BANAKA
Realizuju se na osnovu profakture dobijene od organizatora,po uslovima banke na dan sklapanja ugovora. Poslovne banke: Banka Intesa, Vojvođanska banka, Komercijalna banka, Raiffeisen banka, EFG banka.
Napomena: Potvrdu da je kredit odobren kupac (korisnik kredita) dostavlja agenciji najkasnije 5 dana od dana izdavanja profakture.

e) PLATNE KARTICE
Platnim karticama (Visa, Master, Maestro, American Express,Dina)

f ) ADMINISTRATIVNA ZABRANA
40 % akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora ), ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator), do 25.10.2018. Dospeće rata je 15.,20. i 25. u mesecu.

NAPOMENA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost, na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne Banke Intesa.Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate.
Započeti način plaćanja se ne može menjati.

Program Putovanja:

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.
2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja
Poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
-smeštaj u odabranom hotelu po odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-putno-zdravstveno osiguranje
-Individualne troškove putnika
-prevoz do odredišta
-boravišnu taksu koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*, 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Cena povratne autobuske karte, odrasli / deca do 10 godina starosti. 
• Beograd… 70€ / 60€

•Jagodina… 65€ / 55€

•Niš… 60€ / 50€

NAPOMENE:

Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim što je organizator u obavezi da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste ili više kategorije.
O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) odlučuje hotelijer po dolasku gostiju u hotel i prijavi gosta na recepciji.
*“Late arrival,, ( kasni dolazak ): hoteli čuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka . U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te neće uvažiti zahteve za naknadu troškova.
Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.
Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika – ino partnera.
Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.
Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.atlantic.travel
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.
Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
Usluga prevoza putnika se vrši samo do mesta/letovališta koja su navedena u tabeli za prevoz ili na glavnom putu do mesta/letovališta navedenog u tabeli za prevoz. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska iz autobusa do odredišta. Molimo Vas da prilikom rezervacije prevoza, proverite u agenciji mesto izlaska za traženi hotel.
Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.

Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju .

*Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost .

*Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije  OTP 325/2010 od 18.02.2010.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]