Image default
Neos Marmaras letovanje 2023

Sitonija Letovanje 2022 – Neos Marmaras 2022 – vila Alexandra

Halkidiki Neos Marmaras 2022

10 DANA – PAKET ARANŽMANI

BUS + SMEŠTAJ

 

Alexandra – Neos Marmaras 2022

Opis i lokacija: Trospratna kuća sa prizemljem koja se nalazi na oko 400 m od centra.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena  oko 150 m od najbliže plaže (male uvale) i na oko 500 m od poznate Paradiso plaže.

Ležaljke i suncobrani: ne.

Smeštaj: Kuća poseduje studija za 2, 3 ili 4 osobe (opremljena nameštajem skromnijeg izgleda). U okviru studija nalazi se TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta), mini čajna kuhinja, balkon ili terasa. Studiji u prizemlju imaju prostor u funkciji zajedničke terase. Neki od studija imaju pogled na more. U sklopu kuće postoji wifi (slabog protoka), dostupan u period jun – septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 250m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Usluga: najam.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (prvi, drugi ili treći sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

 

[

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Vila Ina 2 – Letovanje 2022

nikola

Kuća Voula – Neos Marmaras 2023 – Grčka 2023

admin

Grčka Letovanje 2023 – Neos Marmaras – zaliv Simonitiko – Kuća Zeppos Garden

nikola