Image default
Putopisi

Skiatos – Zakintos – Krit

Skiatos je posebno mesto koje uvek rado preporučujemo svima. Ovaj grad, odnosno ostrvo je velika luka koja leži na severnoističom delu obale. Do Skiatosa možete jednostavno avionom iz Beograda, Beča ili Venecije. Skiatos je poznat kao odlična destinacija za ljubitelje vodenih sportova, a ima i neke od najlepših plaža na Mediteranu. Napominjemo kako je Skiatos odlično povezan brodovima s Volosom i Agios Konstantinosom, 2 predivna ostrva. Cena prevoza je u proseku 30 do 40 eura, a vreme putovanja je od 2 do 2,5 sata trajektom.

Zakintos je jedno od najpoznatijih ostrva Grčke. Ovo predivno ostrvo poznato je u celom svetu po svojoj predivnoj plaži „Shipwreck beach“ Navagio. Do Zakintosa možete u junu i julu već od 250 eur. Na Zakintosu smeštaj nije skup, a jedan takav odličan smeštaj je i vila Marinos.

Krit je jedno od najlepših mesta za letovanje ove godine. Osim rajskih plaža i super atrakcija, Krit ima odličnu klimu i vrlo niske cene u poređenju sa nešto popularnijim ostrvima u Grčkoj. Kao odličan izbor izdvajamo boravak u predivnom Agios Nikolaosu koji je sam vrh turističke ponude na Kritu. Za ljubitelje plaža preporučujemo sever Krita, dok za mir i uživanje u privatnim apartmanima uvek je bolji izbor južni deo ostrva.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Stavros letovanje

admin

Najlepša grčka ostrva – Skijatos

admin

Grčka letovanje sa porodicom

admin