NOVOGODIŠNJI SOLUN
29.12.2017-01.01.2018.

Program putovanja:
1. dan (29.12.) Polazak iz Niša u 23.55h. Noćna vožnja preko Makedonije sa usputnim zadržavanjima zbog pauze i graničnih formalnosti…

2. dan (30.12.) Dolazak u Solun. Odlazak u tržni centar Cosmos Mediterraneo, a zatim odlazak do hotela i smeštaj. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan (31.12.) Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje

4. dan (01.01.) Doručak. Napuštanje hotela. Okupljanje grupe i odlazak u razgledanje grada: Ladadiki, Luka, Trg Aristoteli, crkva Sv Sofije, crkva Sv Dimitrija, kuća Kemala Paše Ataturka, Rotonda, Galerijev slavoluk, Bela kula. Slobodno vreme, a zatim odlazak na Srpsko vojničko groblje na Zejtinliku. Slobodno vreme za razgledanje i kasnije polazak za Srbiju. Vožnja preko Makedonije sa usputnim zadržavanjima zbog pauze i graničnih formalnosti. Dolazak u Niš u kasnim večernjim satima. Kraj programa

 

Doplata za jednokrevetnu sobu: 70% od ukupne cene aranžmana
Popusti za decu : deca do 4 god. plaćaju samo prevoz 40 eur. Od 4 – 6 god. 50%  od cene aranžmana na zajedničkom ležaju.

DOPLATA ZA POLAZAK IZ BEOGRADA: 20eur po putniku. Minimum osoba za polazak iz Beograda je 20.

Cena aranžmana obuhvata:
Prevoz turističkim autobusom
-Razgledanje grada
-Smeštaj u odabranom hotelu na bazi 2 noćenja sa doručkom
-Troškove rezervacije
-Organizaciju putovanja i usluge pratioca grupe tokom putovanja
 Cena aranžmana ne obuhvata:
-Individualne troškove
-Putno zdravstveno osiguranje

Način plaćanja: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti aranžmana,  30% prilikom rezervacije, ostatak do polaska. Mogućnost plaćanja platnim i kreditnim karticama. Na rate: 30% prilikom uplate aranžmana, na rate do 15.03.2018.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]