Image default
Alanja leto 2024

SPECIJALNA PONUDA ALANJA  – KANDELOR 4* , XPERIA GRAND BALI, XPERIA SARAY

TURSKA – ANTALIJSKA REGIJA  ✈️

SPECIJALNA PONUDA
(važi do popune kapaciteta)

Za polaske u maju 2023 za hotele:

KANDELOR 4* ,

XPERIA GRAND BALI 4*

XPERIA SARAY 4*

Kandelor 4*, Alanja http://www.kandelorhotel.com

Lokacija: Hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji i nalazi se u centru Alanje. Sagradjen je 1992. godine a renoviran je 2015. godine i zauzima ukupno 2.000 m2.
Plaža: Hotel je udaljen 300 m od gradske plaže Kleopatra. Ležaljke, suncobrani i dušeci na plaži broj 7 su besplatni za goste hotela. Peškiri se uzimaju uz depozit.
Sobe: Hotel se sastoji iz četvorospratne i 2 petospratne zgrade koje imaju: 86 standarnih soba (max 3 osobe, 20 m2) i 12 dvosobnih family soba (max 3+2, 30 m2). Svaka soba ima: TV, bežični internet, mini bar, sef (plaća se), telefon, individaualni klima uređaj, balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fen.
Hotelski sadržaj: Glavni restoran, 2 bara, spoljašnji bazen sa ograđenim delom za decu, igralište preko puta, besplatan internet, stoni tenis, odbojka na pesku. Plaća se: usluga pranja i peglanja veša, doktor, spa centar, bar na plaži, tursko kupatilo, sauna, masaža.
Način služenja obroka: Švedski sto.

Xperia Grand Bali 4*, Alanja https://xperia.com.tr/

Lokacija: Hotel se nalazi 120 km od aerodroma u Antaliji, u centru Alanje, samo 80 m od muzeja u Alanji, i 150 m od plaže. Izgrađen je 1996. godine, a renoviran 2010. godine. Poslednji put je renoviran 2021.godine.
Plaža: Udaljen je od Kleopatrine plaže 150 m. Ležaljke i suncobrani na plaži broj 1 su besplatni za goste naše agencije, peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.
Sobe: Hotel ima jednu petospratnu glavnu zgradu koja raspolaže sa: 59 standardnih soba (max 3 osobe, 21 m2), 19 economy (francuski balkon, max 2 osobe, 18 m2) i 6 club soba (max 3 osobe, 29 m2), 4 club apartmana (jedna spavaća soba, pogled na bazen, max 4 osobe, 35 m2), 1 king apartman (max 4 osobe, 31 m2) i 4 velike sobe (max 3 osobe, 29 m2). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, TV, telefon, mini bar (voda besplatno), sef (plaća se), balkon (osim economy soba), ketler za vodu (kafa i čaj besplatno).
Hotelski sadržaj: Glavni i a’la carte restoran (plaća se), 2 bara, spoljašnji bazen, dečiji bazen, TV sala, bežični internet (besplatno), peškiri za plažu (uz depozit), muzika uživo (jednom nedeljno tursko veče), konferencijska sala (do 40 osoba), ležaljke i suncobrani na bazenu, TV sala, pikado, animacija, tursko kupatilo (hamam), teretana, besplatna odbojka na pesku. Plaća se: Spa centar, sauna, masaža, frizer, prodavnica suvenira, sportovi na vodi, doktor, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje.
Način služenja obroka: Švedski sto

Xperia Saray Beach 4*, Alanja https://xperia.com.tr/

Lokacija: Hotel se nalazi 120 km od aerodroma u Antaliji, u centru Alanje, na Kleopatrinoj plaži. Izgrađen je 1999. godine, a renoviran kompletno 2013. godine. Poslednji put je renoviran 2020. godine.
Plaža: Kleopatrina plaža. Ležaljke i suncobrani (besplatno). Bar na plaži (besplatno). Peškiri za plažu uz depozit.
Sobe: Hotel ima jednu šestospratnu glavnu zgradu koja raspolaže sa: 40 standardnih soba (max 2 osobe, 18-26 m2), 3 ekonomi soba bez balkona (francuski balkon, max 2 osobe, 18m2), 8 promo trokrevetnih soba (francuski balkon, max 3 osobe, 25m2), 6 deluxe soba (balkon, max 3 osobe, 25 m2), 1 deluxe loft room (max 2+1 osoba, 55 m2) i 2 club suite ( max 3 osobe, 31 m2). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, TV, telefon, mini bar, ketler (kafa i čaj besplatno) (sokovi prvi dan dolaska, voda se dopunjuje svaki dan), sef (plaća se), bežični internet (besplatno).
Hotelski sadržaj: Glavni i a’la carte restoran na plaži (plaća se), spoljašnji bazen, dečiji bazen, 2 bara, besplatan Wi-Fi, TV sala, sala za konferencije (za 25 osoba), tursko kupatilo, stoni tenis, pikado, svakodnevna animacija. Plaća se: Spa centar, masaže, sauna, parno kupatilo, internet, frizer, prodavnica suvenira, sportovi na vodi, doktor, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša.
Način služenja obroka: Švedski sto

cene po osobi


Jedinstvena cena putovanja obuhvata:
• Čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd.
• Grupni transfer autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku.
• Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 38 evra (23 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 evra aerodroma Antalija). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, ali je njihova promena moguća i dozvoljena do momenta polaska.
• Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
• Usluge vodiča i organizacije putovanja.
U cenu aranžmana nije uračunato:
• Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, lični troškovi i ostale nepomenute usluge.
• Individulani transfer 50 evra po osobi, VIP transfer 150 evra po osobi, deca do 6 godina ne plaćaju transfer.
NAPOMENE:
SVI STRANI DRŽAVLJANI KOJI KORISTE USLUGE NAŠE AGENCIJE SU U OBAVEZI DA SE RASPITAJU O VIZNOM REŽIMU REPUBLIKE TURSKE, O USLOVIMA PUTOVANJA U VEZI SA ZDRAVSTVENIM, CARINSKIM ILI GRANIČNIM FORMALNOSTIMA KOJI VAŽE ZA DRŽAVU ČIJI PASOŠ POSEDUJU, KAO I DA U PASOŠU SA KOJIM IZLAZE IZ SRBIJE IMAJU ULAZNI PEČAT NA TERITORIJU REPUBLIKE SRBIJE.
OPŠTE NAPOMENE:
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 100) najkasnije 20 dana pre otpočinjenja putovanja.
• Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
• Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja.
• Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP DOO.
• BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
POSEBNE NAPOMENE:
• Na čarter letu prevoznik je Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg. Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag.
USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
NAČIN PLAĆANJA:
– Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– preko računa,

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0012287, počev od 01.10.2022. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd. Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon +381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br. 165d ili na e-mail: office@globos.rs.

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 5]

Proverite i ovo...

Kaila Beach Hotel 5*, Alanja, Leto 2023

nikola

Alanja Letovanje 2023 – Turska 2023 – hotel SAVK 4****

nikola

Botanik Hotel & Resort 5*, Leto 2023, Turska

nikola