BANSKO 2019 SKIJANJE

SRETENJE U BANSKOM

4 ili 5 DANA VRHUNSKOG SKIJANJA U LUX HOTELIMA

Skijaška prestonica Balkana! Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u Jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske. Bansko je smešteno na obodu planine Pirin, 155 km udaljeno od prestonice Sofije, 300 km od Niša i 540 km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj, a po procenama mnogih i na čitavom Balkanskom poluostrvu…

 

U pripremi za Sezonu 2019

Program putovanja (14.02./18.02.):

Program putovanja za 5 dana/4 noćenja:
1. dan: utorak/ sreda 13.02. / 14.02. Polazak iz Beograda 13.02. u 21h, a iz Niša 14.02. u ranim jutarnjim časovima, oko 01h sa parkinga kod hipermarketa DIS (Duvanište). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraća zadržavanja. Dolazak u Bansko u prepodnevnim časovima. Celodnevno skijanje (opciono)!!! Smeštaj u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
2. dan: četvrtak – 15.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
3. dan: petak – 16.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
4.dan: subota – 17.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
5.dan: nedelja – 18.02. Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Nišu kasnim večernjim satima, au Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluge.

Program putovanja (15.02./18.02.):

Program putovanja za 4 dana/3 noćenja:
1. dan: sreda/četvrtak 14.02. / 15.02. Polazak iz Beograda 14.02. u 21h, a iz Niša 15.02. u ranim jutarnjim časovima, oko 01h sa parkinga kod hipermarketa DIS (Duvanište). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraća zadržavanja. Dolazak u Bansko u prepodnevnim časovima. Celodnevno skijanje (opciono)!!! Smeštaj u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
2. dan: petak – 16.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
3.dan: subota – 17.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
4.dan: nedelja – 18.02. Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Nišu kasnim večernjim satima, au Beograd u ranim jutarnjim časovima

Aranžman obuhvata:

· Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Niš – Beograd – Bansko – Beograd – Niš;
· Smeštaj u izabranom hotelu na bazi 3/4 polupansiona (doručak i večera);
· Korišćenje spa centra;
· Svakodnevni Prevoz do gondole;
· Boravišnu taksu;
· Usluge vodiča i organizacije putovanja;

Aranžman ne obuhvata:

· Putno zdravstveno osiguranje;
· Ski pass;
· Individualne troškove;

Uslovi za decu:

Popusti za decu i odrasle u pomoćnom ležaju:

Deca do 1,99 godina starosti u pomoćnom ležaju – borave besplatno i imaju besplatno mesto u autobusu;·

Deci od 2 do 5,99 godina starosti u pomoćnom ležaju, cena paket aranžmana se umanjuje 90 evra.

Deci od 6 do 11,99 godina starosti, cena paket aranžmana se umanjuje 50 evra.·

Deci od 6 do 11,99 godina starosti, cena paket aranžmana se umanjuje 50 evra.Odrasla osoba u pomoćnom ležaju – cena paket aranžmana se umanjuje 25 evra

Sopstveni prevoz:
· U slučaju korišćenja sopstvenog prevoza, cena paketa se umanjuje 30 evra po osobi iz Beograda, odnosno 20 evra iz Niša.

Uslovi i način plaćanja:

· Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 5 dana pre početka aranžmana;
· Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
· Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. aprila 2018. godine;
· Preko računa uz profakturu izdatu od strane For You putovanja;

Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja aranžmana od strane organizatora je 5 dana pre početka putovanja.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slucaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

 

Organizator putovanja licenca OTP 381/2010 izdata od Agencije za privredne registre od 22.02.2010. godine. Program i agencija su osigurani  Polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 228880, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd. Polisa važi od 25.01.2016. do 25.01.2017. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Ski & Sun Travel koji su sastavno deo prijave putovanja. Cenovnik 1. od 05.10.2016.