Sretenje u BANSKOM 2021

4 dana / 3 noćenja POLUPANSION  
Termin: 14.02./17.02.2021.

5 dana / 4 noćenja POLUPANSION
Termin: 13.02./17.02.2021.

4 ili 5 dana vrhunskog skijanja i relaksiranja u spa centrima luksuznih hotela najmodernijeg skijališta Jugoistočne Evrope INSPIRIŠEMO BANSKO 

Skijaška prestonica Balkana! Najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u Jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske. Bansko je smešteno na obodu planine Pirin, 155 km udaljeno od prestonice Sofije, 300 km od Niša i 540 km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj, a po procenama mnogih i na čitavom Balkanskom poluostrvu...

Upoznajte Bansko na sledećem sajtu www.bansko.rs

Program putovanja za 4 dana / 3 noćenja:

1. dan: sreda/četvrtak 13.02. / 14.02. Polazak iz Beograda 13.02. u 21h, a iz Niša 14.02. u ranim jutarnjim časovima, oko 01h sa parkinga kod hipermarketa DIS (Duvanište). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraća zadržavanja. Dolazak u Bansko u prepodnevnim časovima. Celodnevno skijanje (opciono)!!! Smeštaj u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
2. dan: petak – 15.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
3.dan: subota – 16.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
4.dan: nedelja – 17.02. Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Nišu kasnim večernjim satima, au Beograd u ranim jutarnjim časovima

Program putovanja za 5 dana / 4 noćenja:

1. dan: utorak/ sreda 12.02. / 13.02. Polazak iz Beograda 13.02. u 21h, a iz Niša 14.02. u ranim jutarnjim časovima, oko 01h sa parkinga kod hipermarketa DIS (Duvanište). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraća zadržavanja. Dolazak u Bansko u prepodnevnim časovima. Celodnevno skijanje (opciono)!!! Smeštaj u hotel u popodnevnim satima. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
2. dan: četvrtak – 14.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
3. dan: petak – 15.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
4.dan: subota – 16.02. Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
5.dan: nedelja – 17.02. Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Nišu kasnim večernjim satima, a u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluge.

 

Klikom na ime hotel za detaljan opis

Paket aranžman  

Tip smeštajne jedinice

AUTOBUSKI PREVOZ +

3 POLUPANSIONA

AUTOBUSKI PREVOZ +

4 POLUPANSIONA

Termin:
 
PANORAMA RESORT

4*

ST GEORGE

SKI & HOLIDAY

4*

PERUN LODGE

4*

 
SV. IVAN RILSKI

4*

 

Aranžman obuhvata:
· Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Novi Sad-Beograd-Niš-Bansko-Niš-Beograd-Novi Sad;
· Smeštaj u izabranom hotelu na bazi 3/4 polupansiona (doručak i večera);
· Korišćenje besplatnih sadržaja u spa centru;
· Svakodnevni prevoz minibusom do gondole;
· Boravišnu taksu;
· Usluge vodiča i organizacije putovanja;

Aranžman ne obuhvata:
· Putno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom/bez ski rizika;
· Ski pass;
· Individualne troškove;

Popusti za decu u standardnom ležaju u pratnji jedne odrasle osobe:
· Hotel FRIENDS 3*:
– Jedna odrasla osoba + jedno dete do 5.99 god – plaćaju cenu jednokrevetne sobe iz tabele
· Hotel PANORAMA RESORT 4*:
– Jedna odrasla osoba + 1 dete 6-13.99 god – dete 6-13.99 god ostvaruje 50 % POPUSTA
· Hotel ST GEORGE SKI & HOLIDAY 4*:
– Jedna odrasla osoba + jedno dete 2-13.99 god u STUDIJU – dete 6-13.99 god ostvaruje 30 % POPUSTA
– Jedna odrasla osoba + jedno dete 2-13.99 god u APARTMANU – dete 6-13.99 god ne ostvaruje popust
· Hotel PERUN LODGE 4*:
– Jedna odrasla osoba + jedno dete do 4.99 god – plaćaju cenu jednokrevetne sobe iz tabele
– Jedna odrasla osoba + jedno dete 5 do 11.99 god – dete 5-11.99 god ostvaruje 25 % POPUSTA
· Hotel SV IVAN RILSKI 4*:
– Jedna odrasla osoba + jedno dete do 5.99 god – plaćaju cenu jednokrevetne sobe iz tabele

Sopstveni prevoz:
· U slučaju korišćenja sopstvenog prevoza, cena paketa se umanjuje 40 evra po osobi iz Novog Sada 30 evra iz Beograda, odnosno 20 evra iz Niša.

Autobuski prevoz:
· U slučaju korišćenja samo autobuskog prevoza do Banskog, cena povratne karte iznosi 40 evra po osobi iz Niša, 50 evra iz Beograda, odnosno 65 evra iz Novog Sada

Fakultativni izleti:
· Rilski manastir – izlet do najlepšeg i najznačajnijeg pravoslavnog manastira u Bugarskoj, osnovanog u 10. veku, koji je pod zaštitom UNESCO-a od 1983. Obilazak manastirskog kompleksa u pratnji vodiča. Udaljenost od Banskog: 100 km, datum izleta: 15.10.2020., cena izleta – 15 evra.
· Sofija – razgledanje i šoping – izlet do glavnog grada Bugarske. Razgledanje znamenitosti grada (Crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, arheološki muzej, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje…). Slobodno vreme za kupovinu u “Paradise” šoping centru. Udaljenost od Banskog: 150 km, datum izleta: 16.10.2020., cena izleta – 20 evra.

Za realizaciju fakultativnih izleta, neophodno je minimum 20 prijavljenih osoba. Moguća je promena datuma realizacije izleta.

Uslovi i način plaćanja:
· Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 5 dana pre početka aranžmana;
· Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
· Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. maja 2020. godine;
· Preko računa uz profakturu izdatu od strane  agencije For You putovanja;

 

NAPOMENA za ski pakete:

  • Sve rezervacije za ski pakete moraju se izvršiti pismeno. Za ski pakete je neophodno prijaviti se ili poslati najavu i izvršiti uplatu, najkasnije 14 dana pre početka aranžmana.
  • Otkaz ski usluga je moguć 5 dana pre dolaska, otkaz od 5 dana do 2 dan pre početka usluge se naplaćuje 50 EUR ili celokupna suma ukoliko je cena ski usluge manja od 50 EUR.
  • Nekorišćeni ski pass mje moguće refundirati.
  • Način plaćanja ski paketa: 30 % prilikom rezervacije, ostatak od 70 % najkasnije 14 dana pre početka korišćenja ski paketa. Ukoliko se kompletan ski paket ne uplati do krajnjeg roka, smatra se da je klijent odustao od istog.

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 29 Average: 2.8]