Image default
Egipat Hurgada 2023Egipat letovanje 2023Hurgada leto 2023Hurgada promo cene leto 2023Sahl Hasheesh Hurgada 2023

KaiSol Romance Resort 5*, Sahl Hasheesh,Egipat leto 2023

Letovanje EGIPAT 2023

HURGADA 2023

Hotel Kaisol Romance Resort 5* 2023

Kaisol Romance Resort 5* 

Lokacija
Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, udaljen oko 21km od aerodroma i 26km od centra Hurgade.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2010. godine, a novi deo hotela koji gleda na pustinju, planine i vrt je otvoren 2019. godine. U ponudi ima 252 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barovi. Preporučuje se svima koji vole da uživaju u mirnom odmoru i dobroj usluzi.

Hotel je samo za odrasle (16+).

NAPOMENA: od 01.01.2023 hotel neće biti deo lanca Sunrise i zvaće se KaiSol Romance Resort.

Plaža
Hotel ima svoju 130m dugačku peščanu plažu koja se nalazi preko puta promenade, veći deo je lepo uređena kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Smeštaj
Hotel ima 252 smeštajne jedinice i sve imaju SAT LCD TV, klima uređaj, Wi-Fi internet, sef, klima uređaj, mini bar (pun na dolasku, a kasnije se dopunjuje samo vodom), ketler, fen za kosu.
Superior sobe (38m2) – imaju pogled na baštu i mogu imati prozor/balkon/terasu, nalaze se u novom delu.
Deluxe sobe imaju pogled na bazen ili more i imaju balkon. Sobe koje imaju pogled na more (39m2) nalaze se u starom delu i renovirane su, dok se sobe sa pogledom na bazen (46m2) nalaze u novom.
Deluxe jacuzzi sobe (46m2) – imaju pogled na bazen i delimični pogled na more, privatni jacuzzi i balkon, nalaze se u novom delu hotela.
Deluxe swim up (46m2) – imaju pogled na bazen i terasu sa direktnim izlazom na swim-up bazen, nalaze se u novom delu hotela.
Jacuzzi Suite Pool (90m2) – imaju pogled na bazen, čini ih soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak, imaju jacuzzi, balkon i nalaze se u novom delu hotela.
Signature Suite (90m2) – imaju pogled na bazen, čini ih soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak, imaju jacuzzi, terasu i direktan izlaz na swim-up bazene, nalaze se u novom delu hotela.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel ima i nekoliko a la carte restorana – Basilico (italijanski), Oishi (azijski), Manohar (indijski), Layali (libanski) i Felucca (morski plodovi). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Sun Ray Lobby Bar (24h), Sunrise Pool Bar, Landscape Bar, Romance Bar, Beach bar i Relax Bar. U ponudi su takođe i užine u toku dana i posle ponoći, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a la carte restorani (riblji restoran se doplaćuje, ostali su besplatni jednom tokom boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor na poziv, frizer, limuzina, bankomat u trgovinskoj zoni pored hotela.

Sport i zabava
Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom i relax bazen (otvoreni bazen se greje tokom zimske sezone), stoni tenis, pikado, boćanje, bilijar, uživo muzika i večernji programi, Wi-Fi internet .

Plaća se: ronjenje, sportovi na vodi, snorkling i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti u okviru Spa centra mogu da koriste teretanu besplatno

Plaća se: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Pasoši srpskih državljana moraju važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja

[iframe src=“https://subagent.1atravel.rs/putovanje/sunrise-romance-resort//“ width=“100%“ height=“1000″]

 

Pasoši srpskih državljana moraju važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 5]

Proverite i ovo...

Cleopatra Luxury Resort 5*, Hurgada, Makadi Bay ,letovanje 2023

nikola

Arabia Azur Resort 4* , Egipat Letovanje , Hurgada 2023

nikola

Albatros Aqua Park Resort 4* , Hurgda 2023, Egipat letovanje

nikola