Šta je УРАНАК?

УРАНАК je 4 dananajboljezabave u Srbiji. Uživaćemo u dobromzvukunabazenimaiparty krstarenjuDunavomprekodana, kaoiunoćnimžurkamasapoznatimdomaćimizvođačima, bendovimai DJ-evima.

Gdeće se održati УРАНАК?
УРАНАК će se održatinaSrebrnomjezeru, jednom od najlepšihodmarališta u Srbiji. Do njega se stižeza par sati vožnjesanašim party busevima, a kolimaikraće. Želimo da pokažemo da se i u našojzemljimoguorganizovatiputovanjazapamćenje.

Kada je УРАНАК?
УРАНАК jezavremeprolećnograspusta, 29.04 – 02.05.2018.

Budi i ti deonezaboravneatmosfere УРАНАК 5.0!

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / nedelja, 29. april / BEOGRAD – SREBRNO JEZERO:
Okupljanje grupe na parkingu kod buvljaka, u jutarnjim časovima. Polazak sa parkinga kod buvljaka. Kratak put i brzinom svetlosti stižemo na destinaciju. Planirani dolazak na Srebrno jezero je oko 12h. Smeštanje u sobe i kratko vreme za odmor, jer već u 14h kreće prva dnevna žurka na bazenu. Prva večernja žurka, žurka otvaranja УРАНАК 5.0 održaće se u Aqua klubu Copacabana sa početkom u 22h. Noćenje.

2. DAN / ponedeljak, 30. april / SREBRNO JEZERO ):
U prepodnevnim časovima, nakon prve noći, uz jutarnju kaficu, uživamo u biseru istočne Srbije. U 12h nastavljamo dalje, jer počinje dnevna žurka na bazenu. Kupanje, kokteli i uživanje u prirodi našeg Srebrnog jezera dok muzika ubrzava. Posle kratkog predaha u 22h počinje druga tematska žurka. Noćenje.

3. DAN / utorak,  1. maj / SREBRNO JEZERO:
Trećeg dana dnevna žurka kreće ponovo u 12h, a tradicionalne PUZZLE igre bez granica počinju u 15h, održaće se u Aqua klubu Copacabana, verujemo da će biti najbolje ikada do sada. Zabava se tu ne završava, pa nakon igara bez granica, gde pobednike čekaju „večernje nagrade“ nastaljamo sa još jednom noćnom, već trećom po redu tematskom žurkom, koja počinje u 22h. Noćenje.

4. DAN / sreda, 2. maj / SREBRNO JEZERO – BEOGRAD
Nakon napuštanja soba u podnevnim časovima, ostatak popodneva je rezervisan za odmaranje.Nakon uživanjanajezerupriprema za polazak nazad, svako ka svome gradu. Dolasci u poslepodnevnim časovima

USKORO CENE

Cena aranžmana obuhvata:
1. 3 noćenja u izabranom smeštaju
2. Turističko vođenje puta
3. Organizacioni i drugi troškovi agencije

Cena aranžmana ne obuhvata:
1. Autobuskiprevozzapolazakiz(Beograda , KragujevcaiNiša 15e), zapolazakizNovogSada 20e
2. Kompletulaznicuzasvedane festival 1200 rsd
3. Individualnetroškoveputnika
4. Boravišnutaksa je 80rsd podanu(plaćanje u agenciji)
5. U smeštaju TEO4 obavezan depozit za štetu 10e po osobi.

Smeštaj:
Vila Brkanalazi u strogomcentrunasamojobalijezera. Raspolažesadesetsoba,odkojih 5 safrancuskimležajem (160×200) i pet safrancuskimipomoćnim (120×200). Svaka soba imakupatilo,klimuigrejanje, frižider, wi-fi, lCDtelevizorsakablovskimprogramom, sopstvenuterasusapogledomnaSrebrnojezeroizasebanulaz, štogostimapružapotrebanosećajprivatnosti.
kablovskutelevizijui mini bar.
Odmaralište TEO4 je novobjekatnašegkošarkašaMilošaTeodosića.Objekat se nalazi pored samogjezera I raspolažesobamarazličitihkategorijaukupnogkapaciteta 170 ležaja. Svesobesunove I komforne. U samomobjektunalazi se I prostorzaodmorikonferencijskasala.
Vila Hellanalazi se na 300m od jezera u glavnojulici, posedujejednusobusobei tri studija. Svakasobeposedujesopstvenokupatiloitv.
Vila Jutrose nalazi u glavnojulicinajezeruna 300m odšetališta. Raspolažesa 6 luksuznoopremljenihsmeštajnihjedinica. Svistudijisutrokrevtnisakupatilima, TV, klimom I kuhinjom.
Vila Belanalazi se u neposrednojblizinijezera. Svakiapartmanposedujekompletnuopremljenukuhinju, sazasebnimkupatiom, tv-om, izlazomnaterasuiparkingom.
Vile Jess i Alex se nalazena 50 metaraodglavneplaže, u bliziniprodavnice, mini pijace, šetališta, košarkaškogkampa TEO4 ibrojnihrestorana. Posedujedvokrevetneitrokrevetnestudijemidvosobneapartmanesa 4 ležaja. Svistudijiiapartmaniopremljenisukompletnokuhinjom, mini sporet, frižider, klima, TV prijemnikiWiFi. Svakiodsmeštajaimaizlaznaterasusastolomistolicama. Posteljina, peškiriitečnisapuniitoaletpapir.
Obezbeđen parking zavašautomobilposmeštajnojjedinici.
Vila Valerija je objekatnovijegradnjenasamo 50m od jezera. U ponudisučetrikompletopremljenaapartmana. Apartmani se sastojeodzasebnespavaćesobesafrancuskimležajem I jednimpomoćnim, I ležajemnarazvlačenje u trepezariji. Sviapartmaniimajukuhinju, TV, klimu I parking ispred vile.
Vila Stela I Srebrnojezero suidealnadestinacijazasve one kojižele da vremeprovedu u prirodi, a da sebi ne uskratekomforvisokekategorije.To je moderaniatraktivanobjekatsagrađen 2010.godine. Dobio je kategorijusa 4 zvezdice,što mu posvemu, a iutiskusamihgostijuipripada.PosebnuprijatnostpružićeVamklimatizovanprostor, kablovska TV, internet, obezbeđen parking prostor u dvorištu.

Vila Dunavskicvetnalazi se nasamojobalijezera. Objekatposeduje 12 dvokrevetnih, trokrevetnih soba. Svaka soba je klimatizovana, ima TV sakablovskomteleviziomisvojimkupatilom.
Vila Dinčić
Vila Dinčićraspolažesa 18 luksuznoopremljenihsmeštajnihjedinica: apartmani, dvokrevetneitrokrevetnesobe. Sobesusakupatilima, telefonom, tvprijemnikom, mini barom. Gostima je obezbeđenzatvoren parking prostor.
Vila raspolažeitvsalomsaaperitivbarom.
Vila Pantićse nalazi u strogomcentruSrebrnogjezera, neposrednoiznadglavneplažena 100m odjezera. Objekatikompletannameštajsunovi. Raspolažesa 4 apartmanakojiimaju TV (kablovska), kompletnoopremljenekuhinje, teraseisopstveni parking.
Vila Lagojesavremenoopremljeniukusnourađenobjekat, kojisvojimgostimanudi pun komfor. Raspolažemodernoopremljenimsobamasakupatilom. Svaka soba je klimatizovana, imakablovsku, TVifrižider. Kapacitet vile je 15 dvokrevetnih soba.
Vila je u neposrednojblizinijezerai Dunava, štoovajobjekatčinijošekskluzivnijim.
Vila Novak se nalazi u strogomcentruSrebrnogjezera, u uliciBungalovskaneposrednoiznadglavneplažena 100m odjezera. Objekat je novkao I kompletannamestaj. Raspolažesačetvrokrevtnim I petokrevetnimkomfornimapartmanimakojiimaju TV (kablovska), kompletnoopremljenekuhinje, teraseisopstveni parking.
ApartmaniŽivanovićsmeštenisu uživopisnojokolinina 300 m od obale, a u njihovojblizininalaze se brojniteniskitereni, kaoibrojniirestoraniikafici. Svakiapartmanimasvojukuhinjuikupatilo, klimu, tvifrižider, a uzvelikikomforpružamoVamiogromnodvorištesamestimazaodmor.

NAČIN PLAĆANJA:
o Gotovinskoplaćanje: 2000rsd prilikomrezervacije, II rata 1000rsd mesecdananakonrezervacije (u dinarskojprotivvrednostiposrednjemkursuNBSnadanuplate) ostataknajkasnije do 20dana pre početkaaranžmana.
o Čekovigrađana: mogućnostplaćanja u ratama u zavisnostioddatumaprijavljivanja
o Prekoračuna: uzprofakturuizdatuodstraneagencije

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
Cena je garantovanazauplatukompletnogiznosa.

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 3.5]