Grčka 2020 – Letovanje 2020 – Ostrvo Amuljani

Opis

Za sezonu 2020 za Vas smo pripremili vilu Giota Amuljani 2020

Vilu Giota odlikuje dobra lokacija, mirna ulica, tipski uredjene sobe kao i divan pogled na ostrvo Amuljani.
U vili Gioti dočekaće vas pre svega gostoprimstvo. Svi studiji i apartmani su uređeni u veselim bojama, nijanse plave, crvene, zelene, tirkizne , narandžaste…
Vila se nalazi u centralnom delu mesta a oko 300 metara od marine gde pristaju trajekti u blizini hotela „Sun Rise“.
Glavna pešačka zona je u neposrednoj blizini ove vile koja se u večernjim časovima zatvara i na raspolaganju je gostima za  večernju šetnju kraj obale i marine sa brodićima. A za one najmlađe u blizini je dečiji park sa klackalicama i ljuljaškama, kao i „Luna park“.
Vila Giota raspolaže studijima za dve, tri, četiri osobe kao i apartmanom kapaciteta za četiri osobe i jedno dete do 9, 99 godina.
U studijima vam je na raspolaganju kompletna kuhinja sa frižiderom, TWC (sapun, toalet papir, fen).
Klima uređaj je bez doplate, kao i TV i Wi-Fi. Studiji poseduju peškire.
Struktura studija: francuski ili dva odvojena ležaja u dvokrevetnim, kao i jedan single ležaj dodatno u trokrevetnim studijima.
Četvorokrevetni studio: u svom sastavu ima 4 odvojena ležaja, kao i dva pomoćna leaja na izvlačenje (maksimalni kapacitet 4 odrasle osobe i 2 dece do 9,99 godina).
Apartman u vili Giota poseduje dnevni boravak sa kuhinjom, frižiderom u kome je i francuski ležaj sa pomoćnim ležjem na izvlačenje u sklopu francuskog ležaja; TWC (sapun, toalet papitr, fen), TV, klima (bez doplate), Wi-Fi (bez doplate), peškiri kao i spavaću sobu sa dva odvojena ležaja.
Svaki studio i apartman odlikuju prostrane terase sa garniturama za sedenje.
Posebno je interesantan četvorokrevetni studio vile Giota koji ima sopstveno dvorište sa roštiljem.
Promena posteljine je na 5 dana.
Wi-Fi Napomena :
Agencija For You Putovanja, kao i organizator putovanja ne može garantovati protok interneta u kućama na Amuljani ostrvu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera.

Fotografije

Cenovnik

 

ZA UVEĆANI PRIKAZ CENOVNIKA KLIKOM ISPOD 

(za mobilne uređaje razvucite sliku cenovnika)

Cene za najam studija za 10 noćenja u dinarima

Program putovanja i Uslovi plaćanja

Legenda: Studio je smeštajna jedinica koja se sastoji iz jedne sobe u kojoj ništa osim toaleta nije fizički odvojeno, sadržaj ove smeštajne jedinice opisan je u zvaničnom katalogu i na internet stranici same vile/hotela na sajtu www.maestrotravel.rs / Apartman je smeštajna jedinica u kojoj je jedna ili više spavaćih soba odvojeno fizički od dnevnog boravka i toaleta, sadržaj ove smeštajne jedinice opisan je u zvaničnom katalogu i internet stranici same vile/hotela na sajtu www.maestrotravel.rs
Single room – jednokrevetna soba hotelskog tipa. Double room – dvokrevetna soba hotelskog tipa. Triple room – trokrevetna soba hotelskog tipa.
Oznake standard i superior određuju kvalitet i opremljenost smeštajne jedinice. BB – usluga noćenje sa doručkom. PR – oznaka PR uz vrstu smeštaja označava da se ta smeštajna jedinica nalazi u prizemlju. SV – oznaka SV uz vrstu smeštaja označava da ta smeštajna jedinica ima pogled more. SSV – oznaka SSV uz vrstu smeštaja označava da ta smeštajna jedinica ima bočni pogled more sa terase ili iz samog studija. PV – oznaka PV uz vrstu smeštaja označava da ta smeštajna jedinica ima pogled na dvorište/park.

Napomena: U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki sandard za normalan ležaj je 185-200 cm sa 75-90cm, dok je za francuski ležaj standard 185-200cm sa 120-155cm.

 

Boravišna taksa: Boravišna taksa se plaća na licu mesta na dan dolaska u vilu odnosno hotel. Cena boravišne takse iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu), odnosno u hotelima u zavisnosti od kategorizacije od 0,5€ – 4€ po smeštajnoj jedinici dnevno.

PLAĆANJE:

 

40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre putovanja

For You puovanja sun omogućili  plaćane putem administrativne zabrane na 12 mesečnih rata sa krajnjim rokom plaćanja do 20.12.2020. godine.

Plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane je bez uvećanja, s`tim što vlasnik čekova odnosno platilac administrativne zabrane mora biti ujedno i putnik rezervisanog aranžmana.
Obavezna minimalna uplata od 40% prilikom rezervacije.

OBAVEZNO JE PLAĆANJE, DEPONOVANJE ČEKOVA, DOSTAVLJANJE OVERENOG UGOVORA O ADMINISTRATIVNOJ ZABRANI 15 DANA NAKON REZERVACIJE

Cene su izražene u eurima. Po odluci Minstarstva Finansija sva Plaćanje u Srbiji su u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu poslovne banke agenije Banca Intesa Beograd

 

AUTOBUSKI PREVOZ

Važne napomene:

  • Polasci autobusa su dan pre početka smene navedenog u tabeli.
  • Putnik je dužan da se informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska autobusa kao i o kontakt telefonu vodiča.
  • U toku sezone postoji mogućnost promene vremena i mesta polaska.
  • Maestro Travel ne može garantovati poziciju sedišta u autobusu.
  • Autobus saobraća autoputem na relaciji Beograd – Niš – Vranje, za sve ostale gradove mogući su transferi koji će biti organizovani u zavisnosti od broja putnika minibusom, kombijem ili automobilom po navedenim cenama povratnih karata bez dodatnih troškova.
  • Mesto izlaska iz autobusa je i mesto polaska u povratku.
  • Autobus prevozi putnike do luke Tripiti.
  • U cenu karte uračunati su troškovi trajekta u odlasku i povratku.
  • U cenu karte uračunat je prevoz od luke na Amuljaniju do rezervisanog smeštaja.-

ORGANIZATOR PUTOVANJA OTP 4/2015 USAGLAŠENI SA YUTA STANDARDOM

OVLAŠĆENI SUB AGENT FOR YOU PUTOVANJA & KRSTARENJA NIŠ.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 6 Average: 3.8]