NEA VRASNA LETO 2019 -VILA GOLDEN BEACH: Vila se nalazi u Novoj Vrasni,50 metara od šetališta odnosno 70 metara od široke peščane plaže. Novosagrađena vila poseduje kompletno opremljena 1/2,1/3, 1/3 + 1 i 1/4 studia. Svaki studio ima u istoj prostoriji deo za spavanje i kuhinjsku nišu (rešo, apirator, frižider), terasu, kupatilo, TV i klima uređaj. Doplata za klimu je 5 eura dnevno.

 

ZA UVEĆANI PRIKAZ KLIKOM NA CENOVNIK ISPOD

Program u Pripremi…

 

 

U CENU JE URAČUNATO:

Najam studia za smenu iz tabele po osobi + prevoz na datoj relaciji po osobi za 9 noći / 10 dana odnosno 10 noći / 11 dana

U CENU NIJE URAČUNATO:

*Obavezno putno zdravstveno osiguranje: EUR 1 dnevno po osobi (za decu do 18 godina EUR 0,50; za osobe preko 70 g.-EUR 2)
* Korišćenje A/C – EUR 5 dnevno – plaća se direktno u objektu izuzev u hotelu UN BEL POSTO – gde je korišćenje klime besplatno
• Individualni troškovi putnika koji nisu programom predviđeni

PROGRAM PUTOVANJA:

1 dan: Polazak u večernjim satima
2 dan: Dolazak u izabrano mesto, smeštaj u studia posle 14h
2 – 10/11dan: Boravak u letovalištu
11/12/dan: Napuštanje studia u 8h ujutru. Polazak za Srbiju u ranim prepodnevnim satima

DOPLATE I POPUSTI:

Dete koje koristi sopstveni ležaj plaća 100%
Dete 0-2 godine u pratnji dve odrasle osobe–GRATIS (nema sedište u autobusu)
Dete od 2-10 godina koje deli ležaj sa odraslom osobom plaća samo prevoz – 50 EUR
2 dece od 2 – 10 godina koja koriste zajednički ležaj: 1 dete plaća 100% a drugo samo cenu dečje povratne karte
Doplata za jednokrevetnu sobu je 80% i putnik koristi jedno sedište u autobusu
Prevoz bez korišćenja aranžmana: Povratna karta 60 EUR za odrasle a 50EUR za decu.Cena karte u jednom pravcu 40 EURza odrasle a 30 EUR za decu
Umanjenje za sopstveni prevoz 20 EUR po plativom ležaju ako gost plaća punu cenu osim za smene označene * nema umanjenja za sopstveni prevoz.

Kod spajanja dve smene cena se umanjuje 20 EUR po plativom ležaju sem za smene označene *

Doplata za polazak iz Kragujevca je 10 EUR po osobi sem za smene označene * gde je polazak iz Čačka ili Mrčajevaca
Prvi red sedišta Se ne rezeriše. Doplata za drugi,treći i četvrti red sedišta u autobusu ili sedišta sa određenim brojem iznosi 20 EUR po osobi ukoliko su tražena sedišta slobodna u trenutku rezervcije.Agencija pravi raspored sedenja dan pre polaska a po osnovu dobijenih informacija o starosti putnika,o putnicima sa posebnim potrebama,putnicima kojima je tokom putovanja potrebna asistencija od strane pratioca i vozača,porodicama sa malom decom….

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Halkbank a.d.Beograd na dan uplate!

NAČIN PLAĆANJA:

Prilikom rezervacije 30% od cene aranžmana, a preostali iznos u jednakim mesečnim ratama do polaska ili 15 dana pre početka putovanja deponovanjem čekova građana datumiranim do 15. decembra 2017.g. uz uvećanje od 5% na ostatak duga i kreditima poslovnih banaka na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 7 dana od datuma izdavanja,

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u objavljenom cenovniku.Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u važećem cenovniku,nemaju pravo potraživanja nadoknade na ime nastale razlike u ceni.

NAPOMENA:

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na početak smeštaja (datumi iz tabele).
Proveriti u agenciji tačno vreme i mesto ulaska u autobus 2 dana pre polaska.Ulazak u studia je posle 14h prvog dana a izlazak poslednjeg dana do 8h.Vrsta prevoza: autobus, mini bus, kombi ili putnički auto u slučaju transfera.
Studia se čiste prilikom smene grupa putnika a posteljina se menja jednom u toku boravka.Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni svojih smeštajnih jedinica i da sami pribave sredstva za čišćenje istih.U objektima NEMA PEŠKIRA.

OPISI HOTELA /APARTMANA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja licenca OTP 100/2010 od 04.02.2010

OVLAŠĆENI AGENT FOR YOU PUTOVANJA

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 3.7]