Grčka apartmani - Leto 2019

Grčka apartmani – Leto 2019

vila MANOLIS

Kalitea GrCka 2019

Lokacija: Vila Manolis se nalazi u centralnom delu Kalitee, na oko 200 metara od stepeništa koje vodi do plaže.

Opis: Vila raspolaže dvokrevetnim studijima(dva standardna kreveta), uz mogućnost pomoćnog kreveta i trokrevetnim studijima (tri standardna kreveta).

Svi studiji se nalaze na visokom prizemlju, klimatizovani su (bez doplate), poseduju kompletno opremljenu kuhinju za predviđen broj osoba, TWC, TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Paket aranžman po osobi: autobuski prevoz + smeštaj na bazi noćenja.

Paket aranžman 13 dana autobusom: prevoz + 10 noćenja

Polazak 25.septembra, povratak 5.oktobra

9.900 dinara

Važna napomena: putnici koji se prijavljuju za specijalne ponude saglasni su da sa nazivom vile u kojoj će biti smešteni budu upoznati prilikom preuzimanja vaucera u agenciji, dva dana pre polaska na putovanje, ili prilikom preuzimanja vaučera u autobusu na dan polaska. Publikovane cene su po osobi, smeštaj u 1/2.

Uslovi plaćanja za specijalnu ponudu: A – 40% po osobi prilikom prijavljivanja, ostatak 20 dana do polaska. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu preostalog iznosa do pune cene u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana, a rezervacija otkazana. B – 40% po osobi prilikom prijavljivanja, ostatak čekovima građana ili kreditnim karticama Banca Intesa-e na 3 jednake mesečne rate. Čekovi se deponuju prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

Popusti u specijalnim ponudama za decu do 7 godina u pratnji 2 punoplatežne osobe: jedno dete na svom krevetu -20%; jedno dete u zajedničkom krevetu sa odraslom osobom -40%; 2 deteta ukupne starosti do 12 godina u zajedničkom krevetu po -40%; 3 deteta ukupne starosti do 20 godina, tretiraju se kao dve odrasle osobe. Popusti se odnose na osnovnu cenu.

U cenu paket aranžmana je uračunato: autobuski prevoz na relaciji Beograd – Kalitea – Beograd, usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman/studio II kategorije lokalne kategorizacije – prema domaćoj kategorizaciji, navedeni apartmani/studiji pripadaju I kat. smeštajnih jedinica) na bazi najma za 10 ili 12 noćenja, kao i upotreba AC uređaja.

U cenu aranžmana nije uračunato: Boravišna taksa (plaća se na licu mesta 0.5-1.5 e dnevno po apartmanu/studiju), međunarodno zdravstveno i druga osiguranja putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovniku osiguravajućeg društva, programom nenavedene usluge, individualni i drugi troškovi putnika.

Doplate: doplata za 1/1 studio je +70% na cenu smeštaja u 1/2 studiju. Ukoliko se u studio smešta manji broj osoba od strukturom predviđenog broja, obračunava se broj kreveta i za devizni i za dinarski deo cene.

Paket aranžman, cena po osobi: autobuski prevoz + smeštaj na bazi 10 noćenja    

Cena aranžmana po osobi: 7.990 din. + cena iz tabele izražena u evrima – plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke UniCredit na dan uplate

Legenda: TIP-broj koji se nalazi pored oznake S-studio, označava maksimalan broj odraslih. OPIS-specifikacija kreveta u smešt. Jedinici.

Popust za sopstveni prevoz –3.590 din.

Popust za autobuski prevoz u slučaju spajanja više smena – 3.590 din. po osobi, za narednu smenu.

Uslovi za decu u pratnji minimum dve odrasle osobe: dete do 7 godina u zajedničkom krevetu – plaća dinarski deo cene aranžmana; dva deteta ukupne starosti do 12 god. u zajedničkom krevetu – plaćaju jedan devizni i jedan dinarski deo cene aranžmana. Dete do 7 godina koje koristi smeštaj na sopstvenom krevetu ostvaruje popust -10% na devizni deo cene. Deca koja koriste autobuski prevoz imaju obezbeđeno sedište.

U cenu paket aranžmana je uračunato: autobuski prevoz na relaciji Beograd – Kalitea – Beograd, usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman/studio II kategorije lokalne kategorizacije – prema domaćoj kategorizaciji, navedeni apartmani/studiji pripadaju I kat. smeštajnih jedinica) na bazi najma za 10 ili 12 noćenja, kao i upotreba AC uređaja.

U cenu aranžmana nije uračunato: Boravišna taksa (plaća se na licu mesta 0.5-1.5 e dnevno po apartmanu/studiju), međunarodno zdravstveno i druga osiguranja putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovniku osiguravajućeg društva, programom nenavedene usluge, individualni i drugi troškovi putnika.

Doplate: doplata za 1/1 studio je +70% na dinarski i devizni deo cene smeštaja u 1/2 studiju. Ukoliko se u studio smešta manji broj osoba od strukturom predviđenog broja, obračunava se broj kreveta i za devizni i za dinarski deo cene.

Program putovanja: 1.dan Polazak iz Beograda u 18:00 časova. Tokom putovanja, na relaciji Beograd – Niš – Vranje, moguće je usputno priključenje putnika na za to predviđenim i dozvoljenim mestima. Pauza motel Predejane cca 45 min. Noćna vožnja preko BJR Makedonije ili Bugarske sa kraćim usputnim pauzama. 2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u apartmanu/studiju. 12., 14., 16., 17. ili 24. dan Polazak iz Pefkohorija za Srbiju poslednjeg dana boravka u 18h, iz Polihrona u 18:30h. 13., 15., 17., 18. ili 25. dan Dolazak u Beograd u jutarnjim ili prepodnevnim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj svih usluga.

Uslovi plaćanja: putnici imaju mogućnost da se pre uplate aranžmana odluče za jedan od načina plaćanja koji im odgovara, a koji se ne može naknadno menjati:

A – 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu ostatka duga u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana uz primenu uslova otkaza aranžmana.

B – Administrativnom zabranom ili čekovima građana: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15.12.2019. .

Uslovi korišćenja apartmana i studija (izvod): Apartmani se koriste posle 15.00 časova prvog dana po programu, poslednjeg dana se napuštaju do 09.00 časova. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju apartman, obavezni su da ga prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik plaća na licu mesta, vlasniku apartmana. U apartmanima/studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri i sredstva za higijenu. Detaljni uslovi korišćenja apartmana/studija se nalaze u Opštim uslovima putovanja organizatora TIM Travel.

Napomene: Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije OTP 181/2010 kao i sa opisom i izgledom apartmana sezonu Leto 2019.Uz program važe opšti uslovi organizatora putovanja  licenca OTP 181/2010

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]