Image default
Polihrono Letovanje 2024

Vila Panajotis ex Alexandris ,Leto 2022, Polihrono

Letovanje Grčka apartmani

Polihrono 2022

vila PANAJOTIS

RENOVIRANI APARTMANI U BLIZINI PLAŽE

Lokacija: Vila se nalazi blizu plaže, na udaljenosti od oko 50 metara od plaže.

Opis:  Vila raspolaže studijima predviđenim za smeštaj četiri osobe (grčki bračni i dva standardna kreveta), kao i apartmanima predviđenim za smeštaj tri osobe (grčki bračni i standardni krevet), četiri osobe (grčki bračni i standardni krevet u spavaćem delu, jedan standardni krevet u kuhinjskom delu), kao i dupleks apartmanom predviđenim za smeštaj pet osoba (grčki bračni i standardni krevet u jednoj, dok je grčki bračni krevet u drugoj spavaćoj sobi).

Svi studiji i apartmani su smešteni na visokom prizemlju, klimatizovani su (bez doplate) i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba. TWC, TV, kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Google maps:
Latitude: 40.017187
Longitude: 23.528017

11% DO 31.03.2022.
ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA ZA PREDSEZONU
5% DO 31.03.2022.
ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA ZA VANSEZONU

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.

Dodatne informacije i objašnjenja za predsezonu i vansezonu u koloni TIP, navedena je struktura smeštajne jedinice, a u koloni OPIS, navedena je specifikacija kreveta u smeštajnoj jedinici; G- grčki bračni krevet (širina 120-150 cm); S – standardni krevet; -/ – označava odvojenost tj. raspored kreveta po prostorijama; APT – apartman;

Popust:

popust za sopstveni prevoz -30€.

– popust za autobuski prevoz u slucaju spajanja više smena -30€. po osobi, za narednu smenu.

– Minimalan broj putnika u smeštajnoj jedinici je 2 osobe. Ukoliko smeštajnu jedinicu koristi jedna osoba, odobrava se popust od -15%.

Uslovi za decu u pratnji minimum dve odrasle osobe:

jedno dete do 7 godina u zajedničkom krevetu ostvaruje pravo na GRATIS smeštaj, plaća samo cenu prevoza za decu 40€;

dva deteta ukupne starosti do 12 god. u zajedničkom krevetu – plaćaju kao za jednu odraslu osobu;

3 deteta ukupne starosti do 18 godina u dva zajednička kreveta – plaćaju smeštaj i prevoz kao za dve odrasle osobe;

– deca koja koriste smeštaj na sopstvenom krevetu, ne ostvaruju pravo na popust.

– Sva deca koja koriste autobuski prevoz imaju obezbeđeno sedište.

Doplate:

– Doplata za dodatno sedište u autobusu je 40€.

U cenu paket aranžmana u predsezoni i vansezoni je uračunato:

– Autobuski prevoz Beograd – Polihrono – Beograd

– usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman/studio II kategorije lokalne kategorizacije – prema domaćoj kategorizaciji, pripadaju I kat. smeštajnih jedinica) na bazi najma za 7,8,10,12, ili 15 noćenja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

– međunarodno putno zdravstveno,

– boravišna taksa za sve putnike koja se plaća na licu mesta u iznosu od 0,5 € do 1,5 € po danu, po smeštajnoj jedinici, u zavisnosti od kategorije, i drugi individualni troškovi putnika.

Autobuski prevoz se vrši turističkim autobusima (AC, TV) polaskom DAN RANIJE u odnosu na datum smene iz cenovnika. Obaveza putnika je da vreme i mesto polaska i povratka autobusa proveri u agenciji dan pre polaska.

10% DO 31.03.2022.
ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE ARANŽMANA ZA SEZONU
Cena najma apartmana/studija na bazi 10 noćenja. Cena je izražena u evrima.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.

Dodatne informacije i objašnjenja za sezonu u koloni TIP, navedena je struktura smeštajne jedinice, a u koloni OPIS, navedena je specifikacija kreveta u smeštajnoj jedinici; G- grčki bračni krevet (širina 120-150 cm); S – standardni krevet; -/ – označava odvojenost tj. raspored kreveta po prostorijama; APT – apartman;

Uslovi za decu u sezoni:

– dete do 7 god. u krevetu roditelja – besplatno;

– dva deteta ukupne starosti do 12 god. se tretiraju kao odrasla osoba;

– 3 deteta ukupne starosti do 18 god. se tretiraju kao dve odrasle osobe.

U cenu aranžmana u sezoni je uračunato:

– usluge najma (apartman/studio II kategorije lokalne kategorizacije – prema domaćoj kategorizaciji navedeni apartmani/studiji pripadaju I kat. smeštajnih jedinica) na bazi 10 ili 15 noćenja

– usluge predstavnika.

– upotreba AC uredjaja

U cenu aranžmana nije uračunato:

– međunarodno putno zdravstveno, kao i osiguranje od otkaza aranžmana (preporučuje se) – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovniku osiguravajućeg društva, programom nenavedene usluge.

– boravišna taksa za sve putnike koja se plaća na licu mesta u iznosu od 0,5 € do 1,5 € po danu, po smeštajnoj jedinici, u zavisnosti od kategorije, i drugi individualni troškovi putnika.

Autobuski prevoz se vrši turističkim autobusima (AC, TV) polaskom DAN RANIJE u odnosu na datum smene iz cenovnika. Obaveza putnika je da vreme i mesto polaska i povratka autobusa proveri u agenciji dan pre polaska

Cena autobuskog prevoza za odrasle je 60€, a u jednom pravcu 40€. Doplata za dodatno sedište je 40€. Cena za decu do 10 godina je 40€, a u jednom pravcu 30€.

Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije važećim popustima, kao i sa opisom i izgledom apartmana na sajtu . Fotografije unutrašnjeg izgleda i sadržaja smeštajnih jedinica ne garantuju da u međuvremenu nije došlo do promene veličine i tipa bele tehnike, kreveta i drugog inventara.

Program putovanja autobusom: 1.dan Polazak iz Beograda u 18:00 časova. Tokom putovanja, na relaciji Beograd – Niš – Vranje, moguće je usputno priključenje putnika na za to predviđenim i dozvoljenim mestima. Noćna vožnja preko S.Makedonije (Pauza motel Predejane cca 45 min), ili Bugarske sa kraćim usputnim pauzama. 2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, smeštaj od 15h i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u smeštajnoj jedinici. 9., 10., 12., 14., 16. ili 17. dan Polazak iz Pefkohorija za Srbiju poslednjeg dana boravka u 18h, iz Haniotija u 18.15, iz Polihrona u 18.30h. 10., 11., 13., 15., 17. ili 18. dan Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim ili prepodnevnim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj usluga.

Program putovanja sopstvenim prevozom: 1.dan Dolazak na destinaciju. Od 15h smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u smeštajnoj jedinici. 8., 9., 11., 13., 15. ili 16. dana napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9.00. Kraj svih usluga.

Uslovi plaćanja: putnici mogu pre uplate aranžmana da se odluče za jedan od načina plaćanja, a koji se ne može naknadno menjati:

A – 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu ostatka duga u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana uz primenu uslova otkaza aranžmana.

B – Administrativnom zabranom ili čekovima građana: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15.12.2022.

Uslovi korišćenja apartmana i studija (izvod): Apartmani se koriste posle 15.00 časova prvog dana po programu, poslednjeg dana se napuštaju do 09.00 časova. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju apartman, obavezni su da ga prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik plaća na licu mesta, vlasniku apartmana. U apartmanima/studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri i sredstva za higijenu. Od letnje sezone 2020. godine primenjuje se zakon o zabrani konzumiranja cigerata u zatvorenom prostoru – zabrana se odnosi i na apartmane/studije. Detaljni uslovi korišćenja apartmana/studija se nalaze u Opštim uslovima putovanja organizatora

Napomene: Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije TIM, kao i sa opisom i izgledom apartmana na zvaničnom sajtU

Uz program važe opšti uslovi organizatora putovanja OTP 57/2021 kategorija A

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Nemo Studios 2024 – Polihrono 2024 – Grčka Letovanje 2024

nikola

Polihrono 2024 – VILA NATALI – Grčka, Leto 2024

admin

Grčka Letovanje 2024 – Polihrono apartmani, vila DESPINA

nikola