Tasos Letovanje 2019

OSTRVO TASOS 2019

Skala Potamia (Golden Beach)

Vila STELLA

 

Opis

Vila Stella Studios je smeštaj novijeg datuma sa malim i lepo uređenim dvorištem. Nalazi se u Skali Potamiji, gotovo na sredini zaliva, na oko 150m od plaže Golden beach. U ponudi su dvokrevetni, dvokrevetni sa pomoćnim krevetom ,trokrevetni i četvorokrevetni studii. Dvokrevetni i trokrevetni studiji imaju singl krevete, dvokrevetni studio sa pomoćnim ležajem dva singl kreveta i krevet na rasklapanje na kome može da boravi dete do 7 godina ili baby cot dok četvorokrevetni imaju dva singl kreveta i krevet na sprat.

Površina studija je oko 20m2, a svom sastavu imaju čajnu kuhinju sa dve ringle i malim frižiderom. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV, WiFi internet, fen za kosu, peglu i terasu, a trokrevetni i četvorokrevetni imaju i bočni pogled na more I direktan na Ipsarion. Smeštaj se redovno održava, nameštaj je nov, vila poseduje peškire koji se kao I posteljina menjaju na svaka tri dana.

U malom i lepo uređenom dvorištu na raspolaganju je zidani roštilj sa garniturama za sedenje, a za decu malo igralište U okviru smeštaja se nalazi i kafe bar u kojem možete kupiti piće ili kafu za poneti po veoma povoljnim cenama Najbliži supermarket i pekara se nalaze na udaljenosti od oko 200m.
Ukoliko želite kvalitetan i lep smeštaj u blizini plaže Golden beach i pet minuta hoda od centra Skale Potamije, Stella Studios može biti odličan izbor.

Galerija

Cenovnik

10% popusta Za uplate u celosti prilikom rezervacije. Popust se ne odnosi na smene označene sa zvezdicom. Ponuda važi od 01/04/2019 do 01/05/2019

cena u tabeli izražena je po smeštajnoj jedinici (studiju )

tasos apartmani

Uslovi i Program putovanja

Program putovanja:
1.dan – Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa u popodnevnim časovima ( tačno vreme i mesto polaska se naknadno definiše). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan – Dolazak na Tasos u prepodnevnim časovima. Ulazak u smeštajne jedinice oko 14h po lokalnom vremenu.
2 – 12. Dan – Boravak u izabranim smeštajima na Tasosu.
12. dan – Napuštanje smeštaja u 9h po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 15h po lokalnom vremenu (za tačno vreme polaska dobija se od predstavnika agencije na destinaciji).
13. dan – Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

Cena aranžmana obuhvata :
• smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja
• servis predstavnika agencije
• troškove organizacije
• kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata :
• polisu putno-zdravstvenog osiguranja
• autobuski prevoz
• Individualne troškove i fakultativne izlete
• boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: 0.5€,

Legenda:
1/2 ,1/3 I 1/4 studio- smeštajna jedinica u vili, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa.

Doplate:
Doplata za autobuski prevoz: 85 € odrasli, 70 € deca do 12 godina. U cenu autobuske karte uračunata je karta za trajket.

Uslovi i način plaćanja:
1) Uplate u celosti do polaska:
– Gotovinske uplate u našoj poslovnici
– Uplatom na naš tekući račun u bilo kojoj pošti ili banci
– Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

3) Odloženo
– Čekovima. Avans 40% gotovniski prilikom rezervacije, a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama deponovanjem čekovima građana, uz uvećanje ostatka aranžmana u iznosu od 2% mesečno na ime manipulativnih troškova. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva najkasnije do 15 novembra tekuće godine

4) Uplate iz inostranstva
– Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 24 h od datuma izdavanja;

Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja – Banke Intesa

Smeštaj:
Najam uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, troškove inventara kao i komunalnu taksu. Detaljniju opisi destinacija i objekata nalaze se u posebnom katalogu i ovaj cenovniku, koji su prilog ovog programa putovanja. Studia i apartmani su smeštajne jedinice namenjene letnjem boravku gostiju. Spavaći deo sastoji se od jedne, dve ili 3 sobe. Pored spavaćeg dela studio sačinjavaju i kupatilo – TWC (neka kupatila sa tuš kadom, neka sa zidanom kadom, neka sa pločicama), balkon, terasa ili trem terasa, kuhinjski deo koji je opremljen opremom za pripremanje i konzumiranje hrane za odgovarajući broj osoba. Studija i apartmani poseduju frižider, sudoperi, štednjak sa dve ringle, posudje i escajg za odgovarajući broj osoba, garnituru za sedenje. Duplex apartmani “dvosoban stan” je smestajna jedinica u vili koja se sastoji od dve spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno ili sofi ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatilo i terasu. Razlika izmedju apartmana i studia je u tome što kod studia kuhinja nije posebna prostorija. Oznaka AC označava klima uredjaj, TV . televizor, SV pogled na more. Apartmani i studija su prve i druge (A i B) kategorije po lokalnoj kategorizaciji.

Za smeštaj gostiju koji u letovalište dolaze organizovanim autobuskim prevozom odgovoran je pratilac grupe, a vaučeri su obavezni. Gosti sa sopstvenim prevozom javljaju se u letovalište sa vaučerom, prema posebnoj pismenoj instrukciji organizatora predstavniku, koji ih smešta u smeštajnu jedinicu.Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i poštovanje kućnog reda, koji moze propisati i vremenski period upotrebe tople vode u smeštajnom objektu. Po ulasku u smeštajnu jedinicu gost je dužan da proveri inventar i o eventualnim nedostacima obavesti predstavnika agencije.Eventualne štete prouzrokovane nepažnjom u koriščenju gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i iste odmah nadoknade.

Uslovi korišćenja apartmana: Apartmani se koriste posle 14:00h prvog dana po programu, a poslednjeg dana se napuštaju najkasnije do 9:00h. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju higijenu u smeštajnoj jedinici i obavezni su da je prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Čišćenje apartmana i menjanje posteljine je svakih 5 dana boravka.U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, posteljina, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu. Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja klima uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.

Važne napomene: Pre izdavanja putne dokumentacije neophodno je da putnici uplate celokupan iznos izabranog aranžmana organizatoru putovanja. Putnik je dužan da se upozna i da preuzme Opšte i posebne uslove putovanja turističke agencije Club Paradiso kao i sa opisom smeštajnih kapaciteta u programu i katalogu Leto 2015 pre nego sto izvršiti uplatu i zaključi ugovor za putovanje. Posebni uslovi odustajanja putnika od putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ovog programa putovanja i cenovnika, i čine jednu štampanu celinu (veličina slova 12)

Organizator putovanja licenca: OTP 149/2010 od 09.02.2010.

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]