POLIHRONO – LETO 2019 

VILA ZAFIRIA

*POPUST ZA UPLATU U CELOSTI 20% do 01.12.2018.*

 *Popust za rezervaciju i uplatu avansa 10% vazi do 01.12.2018.*

Opis

polihrono-letovanje-2019-first-minute-2019-jeftini-apartmani-leto-2019

Opis vile Zafiria, First Minute 2019

Vila ZAFIRIA se nalazi u mirnom delu Polihrona, par minuta od centra letovalista i oko 150 m od plaze. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, trokrevetne i cetvorokrevetne apartmane koji se nalaze na drugom spratu. Trokrevetni apartmani se sastoje od dve prostorije, spavaceg dela gde se nalaze dva kreveta i kuhinje gde se nalazi jedan krevet. Cetvorokrevetni apartmani su dvoprostorni, poseduje dva kreveta u spavacoj sobi i dva kreveta u trpezariji gde se nalazi i kuhinja. Smestajne jedinice poseduju potpuno opremljenu kuhninju, kupatilo, tv, terasu. Promena posteljinje je na 5 dana , a cisceje jednom tokom smene od 10 dana. Koriscenje klima uredjaja je ukljuceno u cenu. Vila poseduje i wi -fi internet ( slabijeg protoka).

Fotografije

Cenovnik

ZA UVEĆANI PRIKAZ CENOVNIKA KLIKOM ISPOD

Program putovanja i napomene

PROGRAM PUTOVANJA:
1 DAN – Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije od datuma početka smene.
2 – 11DAN – Dolazak u letovalište i boravak na bazi 10 noćenja u privatnom smeštaju.
12 DAN – Napuštanje objekta u 09:00 sati i polazak iz letovališta u dogovoreno vreme u popodnevnim satima.
13 DAN – Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

Najam apartmana za 10 noći 11 dana u tabeli za sopstveni prevoz i prevoz i smeštaj za 10 noći/11 dana po osobi u tabeli autobuski prevoz.
Predstavnika agencije organizatora ili ino-partnera za vreme boravka u letovalištu. Turistickog pratioca u autobusu i troskove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje se preporucuje, fakultativne izlete i individualne troškove, druge nepomenute usluge.

POPUSTI:
-deca do 2 ne placaju i nemaju sediste u autobusu.
– deca do 10 godina starosti uz dve punoplative osobe imaju gratis smestaj ukoliko koriste zajednicki lezaj, placaju samo autobusku kartu.
– deca do 12 godina starosti koja koriste lezaj imaju umanjenje od 30% na cenu paketa.
-prilikom spajanja smena ukupna cena se umanjuje za 10% i taj popust se dodaje na aktuelne popuste.
-ukoliko putnik putuje sam plaća 1,7 od osnovne cene 1/2 studija ili apartmana.

DOPLATE:
-rezervacija mesta u autobusu se doplaćuje 10 eur.

Način plaćanja:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.
2) 30% rezervacija, 70% administrativnom zabranom na jednake rate do 25.12.2019.g. ( dinarska zabrana uz mesecno uvecanje 1%).
3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 25.12.2019. uz uvećanje 1% mesečno .
Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu za devize Bance Intesa na dan uplate. Zapoceti nacin placanje se kasnije ne moze menjati.
NAPOMENA
U sobe se ulazi prvog dana posle 14 h a apartmani se napuštaju zadnjeg dana do 9 h. Agencija ne moze garantovati kvalitet i brzinu interneta u apartmanima.

AUTOBUSKI  PREVOZ

 CENA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO AUTOBUSKI PREVOZ

KASANDRA

Polazak Odrasli Deca do 12 god. Odrasli / deca do 12 god. jedan pravac
Nis, Leskovac,Vlasotince,Vranje 45 € 35 € 30€
Jagodina,Cuprija, Paracin 50 € 40 € 35€
Beograd 55 € 45 € 40€
Novi Sad 60 € 50 € 40€

. autobuska karta se plaća po sedištu, zajedničko sedište mogu da koriste samo deca do 2 godine, ukoliko koriste sedište u autobusu plaćaju cenu karte naznačenu u tabeli.
• svi polasci su dan ranije od datuma u tabelama.
• mogućnost skupljanja putnika duž auto-puta.
• dan pred polazak proveriti u agenciji da li je promenjeno vreme polaska.
• minimum na autobuskom prevozu da bi došlo do realizacije puta je 35 putnika, u protivnom organizator zadržava pravo otkaza do 5 radnih dana pred početak aranžmana
• minimalan broj putnika za polazak iz Novog Sada i Beograda je 20 putnika.
• za destinacije sa istim vremenom i datumom polaska u zavisnosti od broja putnika jedan autobus će raditi transfer do Niša, gde će se vršiti razmeštaj putnika po destinacijama i autobusima.
• PODSEĆAMO MALOLETNE PUTNIKE KOJI PUTUJU SAMOSTALNO ILI SA PRATIOCIMA: ZA IZLAZAK IZ DRŽAVE SVIM MALOLETNIM LICIMA NEOPHODNA JE SAGLASNOST OBA RODITELJA (ILI RODITELJA KOJI NE PUTUJE SA MALOLETNIM LICEM) DA POMENUTO LICE MOŽE PREĆI GRANICU SAMOSTALNO ILI SA PUNOLETNIM PRATIOCEM, OVERENA U SUDU ILI OPŠTINI.
• NAPOMENE i izvodi iz Opštih uslova putovanja: U autobusu je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Sva deca preko dve godine obavezno imaju svoje sedište. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli.
• *Ukoliko putnik ipak želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 10 eur u dinarskoj protivvrednosti po kursu na dan uplate

Uz ovaj program cenovnik vaze i Opsti uslovi putovanja agencije organizatora  putovanja  sa licencom broj OTP 39/2015. 
Ovlašćeni subagent prodaje For You Putovanja i krstarenja d.o.o Niš. 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]