Wroclaw, Poland. The market square with the famous fountain and colorful historical buildings. Silesia region.

Vroclav – Nova godina 2019

PROGRAM PUTOVANJA

BEOGRAD / NOVI SAD 1. dan – 30.12.2018
Polazak autobusa iz Beograda sa Turističkog terminala SP Lasta AD (autoput Beograd-Niš broj 4) 16:00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak oko 17.10h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.

VROCLAV – DOČEK NOVE GODINE 2. dan – 31.12.2018.
Dolazak u Vroclav u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na razgledanje grada pesice (bez ulaznica u lokalitete): Stoletna hala Naroda (Stulecia) sa magičnom fontanom i Japanskim vrtom, prelepo ostrvo Tumski sa starim katedralama i mostovima koje predstavljaju početak razvoja grada Vroclava, Hala Targova, Narodni muzej, Novi Trg. Šetnja se nastavlja u pravcu Glavnog gradskog trga(jedan od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedan od najlepših urbanističkih celina uopšte), gde se nalazi katedrala Sv. Elizabete, stara i nova gradska kuća, patuljci locirani pored turističkih znamenitosti, Slani trg sa cvetnom pijacom, fontana, jedna od najstarijih pivnica u gradu, kao i brojni ugostiiteljski objekti sa domaćom kuhinjom i neobicnim galerijama suvenira poput galerije Jatki… Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, predlažemo posetu Galeria Dominikana (jedan od najboljih šoping centara u Poljskoj). Priprema za proslavu Nove Godine. Fakultativno: odlazak na proslavu u neki od klubova. SREĆNA NOVA

VROCLAV – KLODZKO ( KLODCKO) 3. dan – 01.01.2019.
Doručak. Fakultativni odlazak do grada Klodzko ( Klodcko) koji se nalazi na 90 km od od Vroclava. Šetnja i upoznavanje gradom, odlazak do tvrđave u i obilazak podzemnih tunela (deo mreže podzemnih tunela , prolaza i hodnika otvoren je za razgledanje turista). Poseta Minievrolendu ( u ovom novootvorenom parku na površini od 20.000 m2 videćmo preko 35 minijaturnih modela poznatih građevina širom sveta kao i 100 maketa zgrada). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

VROCLAV – ZAMAK KSIAZ 4. dan – 02.01.2019.
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska prelepog baroknog zamka Ksiaz koji je podignut u 13. veku. Zamak je tokom godina mnogo puta bio rušen i obnavljan. Za vreme II svetskog rata su ga konfiskovali nacisti koji su ispod zamka izgradili tajne podzemne tunele. Veruje se da je ovaj zamak određeni period bio i Hitlerovo sklonište. Pred kraj rata ga je okupirala Crvena armija. Krenite sa nama na današnji izlet i uverite se zašto ovaj zamak uvrštavaju u top 10 evropskih zamkova. U poslepodnevnim časovima povratak u Vroclav. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Oko 18 h je predvidjen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Češku, Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu i Beogradu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

NOVI SAD / BEOGRAD 5. dan – 03.01.2019.
Dolazak u Novi Sad i Beograd u jutarnjim časovima (vreme dolaska zavisi od uslova na putu i graničnih prelaza. (Kraj usluga)


Cene su izražene u eurima po osobi
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrendosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate

POPUST I DOPLATE
doplata za jednokrevetnu sobu 1/1 iznosi 40 €

ARANŽMAN OBUHVATA
prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu
smeštaj u Vroclavu u hotelu I*(2 noćenje sa doručkom –švedski sto) u 1/2 sobama
obilaske prema programu (Vroclav)
troškove organizacije i vođenja puta

ARANŽMAN NE OBUHVATA
OBAVEZNO međunarodno zdravstveno osiguranja (individualno ili grupno)
ulaznice i fakultativne izlete
druge individualne troškove putnika

FAKULTATIVNI IZLETI
Obilazak grada Klodzko, podezmnog tunela i Minieuroland-a – (25€ po osobi) – ulaznice za podzemni tunel i MiniEuroland uključene u cenu
Obilazak zamka Ksaiz – (25€ po osobi) – ulaznica uključena u cenuCene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

NAČIN PLAĆANJA
30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u tri mesečne rate čekovima građana uz uvećanje od 3% na ukupnu sumu.

PROGRAM
OPIS I LOKACIJA HOTELA:

smeštaj je u Vroclavu u dole navedenom hotelu ili sličnom:

HOTEL IBIS BUDGET STADION *
Ibis budget Stadion nalazi na samo 6 km od centra grada i nedaleko od aerodroma. Raspolaže sa 122 moderno opremljenih soba soba od kojih svaka ima tuš/WC. Hotel u svom sastavu ima restoran.

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]