Bansko 2025 Rane RezervacijeBansko first minuteBansko hoteli 3*Bansko Hoteli Zimovanje 2025Bansko zima 2025bansko zimovanjeBansko zimovanje 2025

Winslow Infinity & Spa 3* – Smeštaj u Banskom 2025, Zima 2025

BUGARSKA ZIMOVANJE 2024

BANSKO

HOTEL/APP Winslow Infinity3*

BANSKO 2025

Grad Bansko nalazi se na reci Glazne, na severoistočnim padinama planine Pirin. Ime grada potiče od reči BAN što na bugarskom znači gospodar. Udaljen je 160 km od Sofije I 6 km od mesta Razlog. Bansko je postalo omiljeni SKI centar zahvaljujući kombinaciji izvrsnih SKI staza i jedinstvene arhitekture i istorije grada. Nalazi se na nadmorskoj visini od 925.m a skijališta su na visini od 2000-2600 metara. Planina Pirin ima sve karakteristike alpske klime i njen najviši vrh je Vihren 2.914.metara.

SkiI staze nalaze se u dve regije: Čalin Valog (1100-1600 m) I Šiligarnik (1700 – 2500 m). Udaljene su od grada oko 10 km i do njih se stiše za 25 minuta ski gondolom. Dužina ski staza je 65 kilometara. Ljubitelji snowborda ovde mogu naći staze isključivo za njih!

Bansko je najbolji i najmoderniji od svih ski centara u Bugarskoj. Ima najviše snega I najdužu zimsku sezonu od sredine decembra do sredine maja. Poslednjih nekoliko godina zahvaljujući velikim investicijama sagradjen je veliki broj novih i luksuznih hotela, apartmana, vila.

Opis hotela Winslow Infinity , Bansko 2025

Hotel Winslow Infinity u ponudi agencije u Banskom predstavlja mesto mira, tišine, prelepe prirode i prijatne planinskeklime. Hotel je sastavljen od tri zgrade, zgrada A, zgrada B i zgrada C koje nisu međusobno povezane toplom vezom, sa prelepom baštom koja opušta obiljem zelenila. U zgradi A se nalaze smeštajne jedinice, spa centar i restoran dok se u zgradama B i C nalaze samo smeštajne jedinice. S obzirom na to da se svi tipovi smeštajnih jedinica nalaze u svim zgradama kompleksa, Turistička agencija ne može garantovati lokaciju sobe u određenoj zgradi, jer to zavisi od više faktora, a najviše od raspoloživosti u trenutnku rezervisanja i momentu čekiranja, kao i od menadžmenta hotela, koji vrši konačnu
raspodelu soba u objektu. Objekat je otvoren tokom cele godine. Sve smeštajne jedinice su individualno dekorisane u svetlim tonovima i tradicionalnom stilu. Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenuhotela):
Novogodišnja večera: 85,00 eur odrasli-52,00 eur deca (4-12 godina)

Hotel Winslow Infinity u ima četiri različita tipa smeštajnih jedinica. Studio je mala kompaktna smeštajna
jedinica od oko 28m² u kojima se nalazi spojena spavaća soba i kuhinja, kupatilo je opremljeno sa tuš kabinom, na raspolaganju je terasa. Svaki studio može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem. One bedroom apartment je površine između 52-65m², sastoje se od spavaće sobei dnevne sobe sa čajnom kuhinjom, kupatilo je sa kadom ili
tuš kabinom, na raspolaganju je tarasa. Maksimalni kapacitet je tri odrasle osobe, od leđajeva su na raspolaganju francuski ležaj i sofa za treću osobu. Two bedroom apartment je površine između 80-100m², sastoji se od dve spavaće sobe i dnevnesobe sa čajnom kuhinjom, kupatilo je sa kadom ili tuš kabinom, na raspolaganju je terasa. Maksimalni kapacitet sobe je pet
odraslih osoba, u obe spavaće sobe sa nalazi po jedan francuski ležaj, a u dnevnoj sobi se nalazi sofa za petu osobu. Three bedroom apartment se sastoji od tri spavaće sobe, dnevne sobe sa čajnom kuhinjom i prostorom za ručavanje, ima dva
kupatilo koja imaju kadu ili tuš kabinu, na raspolaganju je terasa. Maksimalni kapacitet smeštajne jedinice je šest odraslih osoba. Od ležajeva svaka spavaća soba ima francuski ležaj ili dva single ležaja.

Hotel Winslow Infinity ima restoran modernog interijera i nudi kombinaciju sezonskih ukusa. Tokom letnjeg perioda jeotvorena terasa koja nudi prelep pogled na planinu. Lobi bar je savršeno mesto za ispijanje kafe ili drugog omiljenog pića.Hotel raspolaže sa spa centrom koji ima lep unutrašnji bazen, saunu, parno kupatilo, a za aktivnije goste na raspolaganju je teretana i sve ove usluge su uključene u cenu hotela. Konferencijska sala omogućava različite korporativne događaj,seminare i prezenatcije i poseduje multimedijalni projektor, wifi konekciju, 90 mesta. Besplatan wifi internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu. U hotelu Winslow Infinity dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca.

U sistemu cenovnika vam se nalazi kalenadar sa kalkulatorom sa ponuđenim terminima za vaše odmor u Hotel Winslow Infinity vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete zeljeni datum prijave pa datum objave zatim broj putnika , sacekajte par sekundi da vam se pojave ponude pokazati konačni obracun po datim parametrima MOLIMO VAS DA POSLE SVAKOG KORAKA SAČEKATE PAR SEKUNDI KAKO BI SISTEM UČITAO VAŠA ZAHTEV UKOLIKO HOCETE POGELADITI ZA DRUGI BROJ NOCI TERMIN PONOVITE POSTUPAK KORAK PO KORAK Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

SVE CENE SU SA UKLJUČENI FIRST MINUTE POPUSTIMA KOJI SE AŽURIRAJU VIŠE PUTA DNEVNO

 

 

Za većinu rezervacija koje su na First Minute segmentu NON REFUNDABLE važe posebni uslovi promene ili otkazivanja . Nije moguća naknadna promena imena i prezimena putnika / važi za rezervacije sa uključenim popustima !!! U slučaju otkaza aranžmana, hotel zadržava kompletnu sumu !!!

 

NAPOMENA : ODREDJIVANJE SMEŠTAJNE ZGRADE OD PONUDJENIH U HOTELU,POGLEDA; SPRATNOSTI I SLICNIH ZAHTEVA VRŠI ISKLJUĆIVO MENADŽMENT HOTELA PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA NA RECPCIJI HOTELA NA DAN DOLASKA  AGANECIJA NE MOZE UTICATI NA ODABIR SOBA I OSTALI PARAMETARA,OSIM AKO U CENOVNIKU NIJE UNAPRED NAGLAŠENO 

Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. U slučaju da rezervacija ne bude potvrđena putnik će o tome biti obavešten i biće mu ponuđene alternative od strane Organizatora putovanja. Ukoliko ponuđene alternative putniku ne budu odgovarale Organizator putovanja ima pravo da raskine ugovor o putovanju sa putnikom.

Prvi dan: Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00 h)
Drugi – pretposlednji dan: Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00 h. Povratak sa destinacije. Cenovnik koji se pretragom na web sajtu organizatora putovanja dobija nakon unošenja svih traženih parametara (destinacija i/ili smeštajni objekat, datum prijave, datum odjave i broj osoba) je sastavni deo programa putovanja

Cene su izražene u Evrima (osim ako drugačije nije definisano za konkretne ponude). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
1. Gotovinom – 40% avans, ostatak 15 dana pred put.
2. Platnim karticama – Visa, Visa Electron, Master, Maestro i Dina.
3. Preko računa – uplata na račun For You Putovanja
Turistička agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude (first minute, last minute, specijalne akcije, ograničene ponude i sl.).

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 6 Average: 4]

Proverite i ovo...

Hotel Evergreen & Spa 3*+ Bansko 2024, Zimovanje 2024

admin

Green Wood 4* ,Bugarska Zimovanje 2025

nikola

BANSKO SKIJANJE 2024 – Hotel Asteri 3*

admin