ZIMOVANJE 2019

B  U   G   A   R   S  K  A

FIRST MINUTE!!!

zimovanje-2018-skijanje-2018-first-minute-borovec-zima-2018-hoteli

BOROVEC 2019

Borovec je najveći i najpopularniji ski-centar u Bugarskoj. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.350 metara (sa najvišom stazom na 2.600 m) na severnoj padini planine Rila čiji je najviši vrh Musala (2.925 m). Udaljen je 70 km od Sofije i najbliži grad mu je Samokov na oko 10 km koji je bogat kulturinim i istorijskim znamenitostima.

Borovec se razvio u moderan ski-centar sa luksuznim hotelima visoke kategorije, restoranima, diskotekama, prodavnicama i velikim brojem staza i ski liftova. Obronci Boroveca su pod snegom od sredine decembra do aprila. U januaru, koji je ujedno i najhladniji mesec, prosečna temperatura je 4,6 ◦C. Staze su prilagođene, kako početnicima i srednje obučenim, tako i iskusnim skijašima. .Za nekoliko minuta žičara će vas odvesti u alpske delove Rile, u raj za skijaše i pešake. Savršena kombinacija lokacije, klime i geografskog položaja privlači svake godine turiste iz cele Evrope.

Za obilaske bismo vam preporučili svetski poznat manastir Rila, ili užurbani glavni grad Sofiju, gde možete razgledati znamenitsti i šopingovati. Takođe možete posetiti palatu Carska Bistrica koja je na samo deset minuta hoda od novog centra oblasti.

ICE ANGELS 4**** BOROVEC 2019

Lokacija:
hotel Ice Angels se nalazi u centru Boroveca, 150 m od gondole. Hotel ima 32 dvokrevetne sobe i 4 apartmana.

Hotelska ponuda:
restoran, lobi bar, lift, diskoteka, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, fitnes, đakuzi, masaža, sef na recepciji, wi-fi internet, room servis, skijašnica, parking.

Besplatne usluge:
korišćenje bazena, Wi-fi kod recepcije, skijašnica za sopstvenu opremu, parking sa ograničenim brojem mesta.

Sobe, studija i apartmani:
SAT TV, telefon, mini bar, radio, kupatilo, fen.
Studio: dva standardna kreveta i pomoćni ležaj.
Studio lux: dva standardna kreveta i pomoćni ležaj.
Apartmani za 6 osoba – APP4 i APP4 lux: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela).

Napomena:
Doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 31.12.2018 i 25.12.2018. su obavezne. Deca 0 – 5,99 g ne plaćaju ove večere i nemaju mesto kao ni obrok.

USLOVI PLAĆANJA
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Filip Travela ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).
2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:
a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;
b) platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;
c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima Filip Travel ima potpisan ugovor.
3) Uplatom celokupnog iznosa platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata.

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]