BUGARSKA

ZIMOVANJE 2020

BANSKO

HOTEL ST. GEORGE SKI & SPA 4*

bansko-2018-bugarska-zimovanje-2018-skijanje-2018-povoljno-zima

BANSKO 2020

Grad Bansko nalazi se na reci Glazne, na severoistočnim padinama planine Pirin. Ime grada potiče od reči BAN što na bugarskom znači gospodar. Udaljen je 160 km od Sofije I 6 km od mesta Razlog. Bansko je postalo omiljeni SKI centar zahvaljujući kombinaciji izvrsnih SKI staza i jedinstvene arhitekture i istorije grada. Nalazi se na nadmorskoj visini od 925.m a skijališta su na visini od 2000-2600 metara. Planina Pirin ima sve karakteristike alpske klime i njen najviši vrh je Vihren 2.914.metara.

Ski  i staze nalaze se u dve regije: Čalin Valog (1100-1600 m) I Šiligarnik (1700 – 2500 m). Udaljene su od grada oko 10 km i do njih se stiše za 25 minuta ski gondolom. Dužina ski staza je 65 kilometara. Ljubitelji snouborda ovde mogu naći staze isključivo za njih!

Bansko je najbolji i najmoderniji od svih ski centara u Bugarskoj. Ima najviše snega I najdužu zimsku sezonu od sredine decembra do sredine maja. Poslednjih nekoliko godina zahvaljujući velikim investicijama sagradjen je veliki broj novih i luksuznih hotela, apartmana, vila.

Opis

Opis hotela St. George Ski&Spa 4*, Bansko 2020,

Lokacija:
hotel Saint George Ski & Holiday se nalazi 750 m od gondole, 700 m od tržnog centra Bansko i 1.500 m od starog grada .

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, spa centar, bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, masaže, fitnes, stoni tenis, klub za decu, Wi-fi internet, sef kod recepcije, salon lepote, skijašnica, prevoz do gondole, parking sa ograničenim brojem mesta za parkiranje.

Besplatne usluge:
korišćenje bazena, sauna, parno kupatilo, đakuzi, fitnes, Wi-fi internet kod recepcije, skijašnica za sopstvenu opremu, mini klub za decu, prevoz do gondole, parking sa ograničenim brojem mesta.

Standardne i economy sobe, studiji i apartmani:
SAT TV, Wi-fi internet, mini frižider, kupatilo.
Sve economy sobe, studiji i apartmani se nalaze na prvom spratu. Studiji: dva standardna kreveta, jedan pomoćni ležaj. Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa po dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Ishrana:
doručak (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za polupansion.

Napomena:
Doplata za Novogodišnju večeru je obavezna dana 31.12., standardna večera neće biti servirana. Gostima će biti poslužen ručak 01.01. umesto ove večere.
Doplata za Božićnu večeru je obavezna dana 25.12., standardna večera neće biti servirana.

http://www.stgeorgespabansko.com/

Cene

U pretraživaču sa desne strane vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim datumima za Bansko 2020, vrlo jednostavno birate datum koji želite  broj ljudi koji putuje, i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svi troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

Ski Pass Usluge

U PRIPREMI  CENE ZA SKI PASS 2020

Program Putovanja

 

 

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]