Bansko 2025 Rane RezervacijeBansko first minuteBansko hoteli 4*Bansko zima 2025Bansko zimovanje 2025

Zima 2025, Hotel Belvedere 4*, Skijanje 2025, Zimovanje 2025

BANSKO 2024

HOTEL BELVEDERE HOLIDAY CLUB 4*

FIRST MINUTE PONUDA!!!

NAJTRAŽENIJI 

ZIMOVANJE 2025

Bansko je najmlađi i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj. Poseduje odlične uslove – snežni pokrivač od kraja novembra do kraja aprila, 65 km staza koje odgovaraju svim zahtevima (od početnika do vrhunskih skijaša), topove za veštački sneg na 85% terena, brojne nove hotele i apartmne… Prosečna temperatura u januaru je oko -2°C. Sneg obilno pada i pravi stalni snežni pokrivač od oko 2m. Grad se nalazi na 930m nadmorske visine, a iznad Banskog izdvajaju se dva skijaška regiona: donji (1100-1600 m) i gornji (1700-2500 m) staze za slalom i veleslalom. Nalazi se na 150 km južno od Sofije, na severnoj strani planine Pirin (proglašene za nacionalni park).

Takođe, imate mnogo toga za videti i u samom Banskom, sa oko 120 kulturnih i istorijskih obeležja i mnogo toga za istražiti. Nekoliko suverilnica nude vam kreacije lokalnih umetnika i kovača. Bansko je poznato kao jedinstveno mesto od međunarodnog značaja. Pored predivne planine Pirin, Bansko poseduje i bogata istorijska obeležja. Tu su ostaci antičke tvrđave u Starom Gradištu, a nalaze se samo četiri kilometra u pravcu zapada. Južno od Banskog je Nacionalni park Pirin pod protektoratom UNESKA zbog svojih kulturnih i prirodnih lepota. Park je bogat jezerima, vodopadima, pećinama, drvećem i istorijskim lokacijama. Bansko je zajedno sa Dobriništem poznato po svojim mineralnim izvorima. Takođe preporučujemo posetu manastiru Rila i glavnom gradu Sofiji.

Lokacija: Hotel Belvedere u Banskom je apartmanskog tipa, veoma popularan kod naših turista. Lociran je u novom delu grada, 700 m od centra i 300 m od početne stanice gondole.

Smeštaj: Hotel Belvedere je kompleks koji sadrži 108 apartmana koji su raspoređeni u 5 blokovskih jedinica, u glavnoj zgradi i restoranskom bloku, koji nije povezan toplom vezom sa glavnom zgradom. Svi apartmani poseduju SAT TV, internet/wireless LAN, centralno grejanje, komplet opremljenu kuhinju sa frižiderom i rernom, kao i balkon sa pogledom na planinu.

Apartmani za 2 do 4 osobe(2+2): spavaća soba sa francuskim krevetom i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje..(U apartmanima nije dozvoljeno pripremnje hrane vecina apartmana nema i opremljen kuhinjski deo i osim mozda ketlera za vodu).Apartmani u Aneks zgradi su nesto slabijeg kvaliteta u odnosu na  glavni zgradu ali su cenovno isti kao i glavna zgrada 

NAPOMENA : ODREDJIVANJE SMEŠTAJNE ZGRADE OD PONUDJENIH U HOTELU,POGLEDA; SPRATNOSTI I SLICNIH ZAHTEVA VRŠI ISKLJUĆIVO MENADŽMENT HOTELA PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA NA RECPCIJI HOTELA NA DAN DOLASKA  AGANECIJA NE MOZE UTICATI NA ODABIR SOBA I OSTALI PARAMETARA,OSIM AKO U CENOVNIKU NIJE UNAPRED NAGLAŠENO 

Apartmani  za 4 do 6 osoba (4+2): jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, druga spavaća soba sa dva odvojena kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje(U apartmanima nije dozvoljeno pripremnje hrane vecina apartmana nema i opremljenu kuhinjski deo i osim mozda ketlera za vodu).Apartmani u Aneks zgradi su nesto slabijeg kvaliteta u odnosu na  glavni zgradi ali cenovno isti kao i glavna zgrada 

Sadržaj hotela: recepcija, lift, lobi bar, restoran, sef na recepciji, room servis, konferencijska sala, prodavnica, pranje veša i peglanje, fudbalski teren, spa centar, fitnes, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, masaže, otvoreni i zatvoreni bazen, bežični internet, parking.

Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, teretane, đakuzija, finske saune, parnog kupatila, turskog kupatila, interneta, parkinga, skijašnice i prevoza do gondole.

Ishrana:  doručak i večera (samoposluživanje)

NAPOMENA : ODREDJIVANJE SMEŠTAJNE ZGRADE OD PONUDJENIH U HOTELU,POGLEDA; SPRATNOSTI I SLICNIH ZAHTEVA VRŠI ISKLJUĆIVO MENADŽMENT HOTELA PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA NA RECPCIJI HOTELA NA DAN DOLASKA  AGANECIJA NE MOZE UTICATI NA ODABIR SOBA I OSTALI PARAMETARA,OSIM AKO U CENOVNIKU NIJE UNAPRED NAGLAŠENO 

U sistemu cenovnika vam se nalazi kalenadar sa kalkulatorom  vrlo jednostavno poromenite elemetne pretrage izaberete zeljeni datum prijave pa datum objave zatim broj putnika , sacekajte par sekundi da vam se pojave ponude pokazati konačni obracun po datim parametrima MOLIMO VAS DA POSLE SVAKOG KORAKA SAČEKATE PAR SEKUNDI KAKO BI SISTEM UČITAO VAŠA ZAHTEV UKOLIKO HOCETE POGELADITI ZA DRUGI BROJ NOCI TERMIN PONOVITE POSTUPAK KORAK PO KORAK Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

 

Napomena: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, dužina boravka, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) i otkaz aranžmana podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnikai podleže troškovima otkaza uz iznosu od 100% cene

 

Autobusom ili sopstvenim prevozom
1. dan – BEOGRAD – BANSKO: (autobusom) Polazak uvek dan ranije u večernjim časovima u 21:00 h, sastanak putnika oko 45 minuta pre polaska autobusa.
2./3/4/5/6/7/8/9/10/11/12/13/14/15/16/17/18/19/20/21. dan – BANSKO – Dolazak u smeštaj u prepodnevnim satima. Ulazak u smeštaj od 14:00 sati po lokalnom vremenu. Boravak u hotelu ili apartmanu na bazi izabranih usluga.
3./4/5/6/7/8/9/10/11/12/13/14/15/16/17/18/19/20/21/22. dan – BANSKO – BEOGRAD – Napuštanje smeštaja do 10:00 h. Za program sa uplaćenim autobuskim prevozom – Polazak za Beograd autobusom od 16:00 h, po lokalnom vremenu. Dolazak u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Smeštaj u apartmanu/studiju/sobi i boravak na bazi izabranih usluga;
Boravišna taksa u iznosu od 5 ili 7 evra po osobi za period boravka ili u pojedinim hotelima 1 evra po danu po osobi
Usluge predstavnika agencije (inopartnera) na destinaciji po pozivu klijenata,
Toškovi organizacije putovanja.

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
Prevoz do destinacije,
Ski pass usluge,
Individualni troškovi.

Cene SKI PASS usluga možete pogledati na linku OVDE.
Cene u tabeli su izražene u EUR po osobi dnevno ili po apartmanu, studiju, sobi za izabranu uslugu. Popusti za rane rezervacije, akcije 7=6 su uključene u cenu.
Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, dužina boravka, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) i otkaz aranžmana podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnikai podleže troškovima otkaza uz iznosu od 100% cene.
Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana ukoliko nije drugačije navedeno na ugovoru putovanja.

Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 25 osoba kada se prelazi na meni – klasičan način usluživanja (salata, glavno jelo i desert). Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana, izuzev kod sledećeg hotela koji zahteva 100% uplatu cene aranžmana:
U većini objekata za boravak na dan 25.12. obavezna je doplata za Božićnu večeru.
U većini objekata za boravak na dan 31.12. obavezna je doplata za Novogodišnju večeru.
Doplate se obračunavaju i plaćaju prilikom rezervacije uz aranžman i podležu potvrdi od strane smeštajnih objekata uz potvrdu rezervacije smeštaja.
U hotelima gde je obavezna Novogodišnja i Božićna večera (25.12. i 31.12.), neće se služiti polupansionska večera.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 20 osoba kada se prelazi na meni – klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela.

Broj obroka u smeštajnom objektu zavisi od broja noćenja I vremena leta aviona:
2 noćenja (doručak: 1, ručak: 1, večera: 1)
3 noćenja (doručak: 2, ručak: 2, večera: 1)
4 noćenja (doručak: 3, ručak: 3, večera: 2)
5 noćenja (doručak 4, ručak: 4, večera: 3)
6 noćenja (doručak: 5, ručak: 5, večera: 4)
7 noćenja (doručak: 6, ručak: 6, večera: 5)
8 noćenja (doručak: 7, ručak: 7, večera: 6)
9 noćenja (doručak: 8, ručak: 8, večera: 7)
10 noćenja (doručak: 9, ručak: 9, večera: 8)
11 noćenja (doručak: 10, ručak: 10, večera: 9)
12 noćenja (doručak: 11, ručak: 11, večera: 10)
13 noćenja (doručak: 12, ručak: 12, večera: 11)
14 noćenja (doručak: 13, ručak: 13, večera: 12)

Bežični internet (Wi-Fi internet) je dostupan u većini hotela, ali sa slabijim i ograničenim protokom. Za bržu Wi-Fi konekciju, hoteli određuju iznos doplate na licu mesta.
All Inclusive koncepti – svi hoteli imaju pravo na izmenu,promenu,ukidanje određenih uključenih i neuključenih usluga i sadržaja u okviru objavljenog all inclusive koncepta, bez prethodne objave. Hotel ima pravo na izmenu,promenu,ukidanje objavljenih termina i satnica.
Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 16:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 10:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika.
Za državljane R.Srbije viza nije potrebna za boravak u R. Bugarsku do 90 dana u periodu od 6 meseci računajući od prvog dana prvog ulaska. Državljani R.Srbije koji ulaze u R. Bugarsku potrebno je da poseduju pasoš čiji je rok važenja najmanje 60 dana duži od dana isteka vize ili dozvole boravka, odnosno dozvoljenog boravka bez vize (bezvizni boravak za naše građane je 90 dana u periodu od 6 meseci), što znači da rok važenja putne isprave mora biti najmanje 150 dana, tj. 6 meseci od dana ulaska u R. Bugarskz.
SVI STRANI DRŽAVLJANI KOJI KORISTE USLUGE NAŠE AGENCIJE SU U OBAVEZI DA SE RASPITAJU O VIZNOM REŽIMU REPUBLIKE TURSKE, O USLOVIMA PUTOVANJA U VEZI SA ZDRAVSTVENIM, CARINSKIM ILI GRANIČNIM FORMALNOSTIMA KOJI VAŽE ZA DRŽAVU ČIJI PASOŠ POSEDUJU, KAO I DA U PASOŠU SA KOJIM IZLAZE IZ SRBIJE IMAJU ULAZNI PEČAT NA TERITORIJU REPUBLIKE SRBIJE.

Prvi dan: Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00 h)
Drugi – pretposlednji dan: Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00 h. Povratak sa destinacije. Cenovnik koji se pretragom na web sajtu organizatora putovanja dobija nakon unošenja svih traženih parametara (destinacija i/ili smeštajni objekat, datum prijave, datum odjave i broj osoba) je sastavni deo programa putovanja

Cene su izražene u Evrima (osim ako drugačije nije definisano za konkretne ponude). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
1. Gotovinom – 40% avans, ostatak 15 dana pred put.
2. Platnim karticama – Visa, Visa Electron, Master, Maestro i Dina.
3. Preko računa – uplata na račun For You Putovanja
Turistička agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude (first minute, last minute, specijalne akcije, ograničene ponude i sl.).

 

 

 

 

 

 

 zima-2019-bansko-skijanje-najpovoljnije-skijanje-bansko

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 5 Average: 3.8]

Proverite i ovo...

Katarino Spa****, Bansko 2024 – Zimovanje 2024

nikola

HOTEL BELVEDERE 4* – SKIJANJE 2024, ZIMOVANJE 2024

admin

Hotel Evergreen & Spa 3*+ Bansko 2024, Zimovanje 2024

admin