BUGARSKA

SUPER PONUDA!!!

ZIMOVANJE 2019

APP/ HOTEL ROYAL 3*

Opis

Opis hotela App/Hotel ROYAL , Bansko 2019

Hotel Apartman Royal je smešten na živopisnoj lokaciji okružen prirodom , pored Nacionalnog parka Pirin, koji je pod zaštitom UNESCO-a u okviru skijališta Bansko, na 750-900 metara od ski lifta. Gosti mogu besplatno koristiti zatvoreni bazen, saunu, parno kupatilo i fitnes centar. Hotel nudi besplatan bežični internet,u lobiju hotela , za goste koji dolaze svojim vozilom omugućen besplatan parking sa određenim brojem mesta ali uvek dovoljno za sve goste takođe na raspolaganju je i ostava za ski opremu. U pregovorima smo sa hotelom da se uvede I besplatan prevoz do Gondole tačnjie Ski Lifta, hotel poseduje transfer do ski lifta koji se dodatno plaća detaljnije će mo znati po izbacivanju cena za Zimu 2019.
Svaka smeštajna jedinica sadrži TV sa kablovskim kanal ima, hotel u svom sadrzaju ima studije, za 2-4 osobe , apartmane sa jednom spavacom sobom, kao I apartmane sa dve spavace sobe svi apartmani poseduju dnevni boravak sa jednom ili dve sofe na otvaranje i dobro opremljenu čajnu kuhinju. Pojedine smeštajne jedinice imaju balkon. Korišćenje sefa je moguće uz doplatu i na zahtev upućen osoblju recepcije.
Hotel takođe poseduje sobu za najmlađe sa raznim igračkama I zanimacijama . U apart-hotel Royal Bansko u hotelskom restoranu služe se doručak ,ručak i večera u zavisnosti od izabrane uslugu u pitanju su tradicionalna jela bugarske kuhinje . Gostima je na raspolaganju i pribor za pripremu roštilja na otvorenom. Ukoliko dolaze u letnjem periodu u kao i otvoreni teniski teren
U lobiju se nalazi bar sa kaminom. Gosti mogu besplatno igrati stoni tenis, dok se igranje bilijara dodatno naplaćuje.
Prema našim recenizajma ovo je omiljeni deo Skijališta Bansko naših gostiju gde se nalaze poznati hoteli koji su takođe u našoj ponudi St George Palace, Green Life ,
Cene će biti srazmerne kvalitetu ovog apart.hotela ušuškanom u prelepom ambijentu, planine Pirin kako za porodice tako I za grupe skijaša ili indvidualce

bugarska-zima-2019-bansko-zimovanje-2019-skijanje-zimovanje-povoljni-aranžmani

BANSKO 2019

Bansko je najbolji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i najbogatijom kulturnom istorijom. Grad Bansko se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj u podnožju planine Pirin. Mesto leži na nadmorskoj visini od 925 m i udaljeno je od Sofije 160, a od Blagoevgrada 96 km. Grad Bansko je deo nacionalnog parka Pirin koji je od 1983 pod zaštitom UNESCO-a.
Mesto je doživelo značajne promene u poslednjih petnaestak godina. Ko je devedesetih bio u Banskom, pa ponovo došao u novije vreme verovatno ga ne bi prepoznao. Nekada mali grad sa istorijskim centrom pod zaštitom UNESCO-a, Bansko se razvilo u veliki turistički centar i najpopularnije bugarsko skijalište. Sve je počelo 2001. godine izgradnjom gondole koja skijaše prevozi iz mesta do dvanaest kilometara udaljenih ski staza. Ranije se do podnožja skijališta išlo kolima ili autobusom. Od izgradnje gondole je oko njene početne stanice niklo čitavo novo naselje. Cela turistička ponuda se izmestila iz starog centra i preselila na plato oko novoizgrađene gondole. Izgrađeno je stotine hotela i apartmana, otvoreni su nizovi restorana, barova i prodavnica. Kao posledica razvoja koji je zahvatio regiju u poslednjih desetak godina, Bansko je izgubilo značajan deo svog tradicionalnog šarma, koji se i dalje oseća jedino po uskim, zabačenim uličicama starog dela grada.
Bansko je od Beograda udaljeno 530 km, ali se do njega kolima putuje oko 7 sati, a autobusom desetak. Uzrok tome su nešto lošiji putevi kao i neobično nisko postavljena ograničenja brzine u Bugarskoj. Saobraćajne policije ima na svakom koraku od bugarske granice tako da je pametno poštovati ograničenja bez obzira na to koliko ona bila nerazumna.
Od Beograda se do najpoznatijeg bugarskog ski centra stiže auto-putem za Niš. Kod Niša se put odvaja ka Sićevačkoj klisuri, preko Pirota i Dimitrovgrada posle koga se ulazi u Bugarsku. Posle bugarske granice prati se pravac za Sofiju i neposredno pred ulazak u glavni grad Bugarske skreće se desno putem E79 u pravcu Pernik-Blagoevgrad-Kulata. Kada se prođe Blagoevgrad izlazi se sa autoputa kod mesta Simitli i prati se pravac Goce Delčev-Velingrad-Razlog-Bansko. Posle oko 40 kilometara od ovog izlaza stiže se u Bansko.

Cene

DEVIZNI DEO U TABELI + 1.000 DIN PO PLATIVOJ OSOBI ZA TROŠKOVE INO PARTNERA + BORAVIŠNA TAKSA  1.00 € dnevno po osobi (plaća se u agenciji)

Fotografije

Uslovi Plaćanja

Ski Pass Usluge

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 7 Average: 3.6]