Egipat Hurgada 2024Egipat letovanje 2024Hurgada leto 2024Hurgada letovanje 2024Hurgada Transferom iz NišaLetovanje Egipat Hurgada HoteliMakadi Bay egipat 2024

Jaz Makadi Star 5* , Egipat leto 2024, Hurgada, Makadi Bay

Hurgada – Egipat – Letovanje 2024

PAKET ARANŽMAN

AVION ( DIREKTN LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

Hotel Jaz Makadi Star 5*

Hurgada koralno blago na crvenom moru

 

 

Lokacija:Makadi Bay, nalazi se u istoimenom zalivu i oko 35 km južno od Hurgade. Naselje je okruženo peščanom plažom dugom 4 km. Privlači veliki broj turista ali i one koji ovde dolaze zbog ronjenja.

Sadržaj: Ovaj rizort se nalazi pored Crvenog mora u mestu Madinat Makadi, na 5 minuta hoda od sopstvene plaže. Sadržaji rizorta uključuju redovan večernji zabavni program, ronilački centar i otvoreni bazen.Gosti mogu uživati u velikom izboru mesta za obedovanje i opuštanje uz piće, s obzirom na to da rizort poseduje preko 10 različitih restorana i barova. Bar na plaži El Negma služi pića i lagana osveženja. Objekat Jaz Makadi raspolaže centrom za ronjenje i gnjuranje koji gostima pruža mogućnost da istraže koralne grebene Crvenog mora. Sadržaji poput sportova na vodi, jedrenja na dasci, ronjenja, gnjuranja, vožnje kanua i jahanja gostima su na raspolaganju uz doplatu. U spa centru Mividaspa gosti se mogu opustiti i uživati. Ponuda obuhvata tretmane za osvežavanje i regeneraciju, terapije vodom, masaže, programe opuštanja i kozmetičke usluge uz doplatu.

Hotel je stvoren za uživanje cele porodice, s obzirom da raspolaže sa velikim Aqua parkom “Makadi Water World” na 40.000 m2, na 3 km od hotela nagrađivanim Spa centrom “mividaspa” i shopping centrom “Souk Makadi”.

Sobe: Elegantne sobe rizorta Jaz Makadi Star & Spa imaju sopstveni balkon s pogledom na vrt ili na bazen. Sve sobe su prostrane i sadrže aparat za čaj/kafu i TV sa satelitskim kanalima.

Usluga: „sve uključeno“-doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

 

Transfer će biti organizovan za rotacije na 11/12 dana, kompanijom Air Serbia.

U pitanju su sledeći datumi:

Jun 11, 21.

Jul 02, 12, 23.

Avg 02,13,23.

Sep 03,13,24.*

*24.septembar nema punjenja transfera Nis – Beograd, tog dana se putnici samo vraćaju ka Nišu ( transfer Beograd-Niš ).

CENA TRANSFERA IZ NIŠA do POJATA 3990 rsd po sobi

CENA TRANSFERA Batočina, Ćuprija, Kragujevac, Jagodina ,Batočina (za putnike iz Kragujevaca) 3790 rsd osobi

 

Pasoši srpskih državljana moraju važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Arabia Azur Resort 4* , Egipat Letovanje , Hurgada 2024

nikola

Bellagio Beach Resort & Spa 5*, Hurgada Leto 2024

nikola

Hotel Prima Life Makadi Resort 5* , Hurgada, Leto 2024

nikola