Image default
Albanija letovanje 2024Ksamil letovanje 2024

Hotel Ilion 3*,Ksamil,Albanija letovanje 2022

hotel ilion 3*

ksamil 2022,

albanija letovanje 2022

 hotel ilion 3*

Hotel Ilio je smešten u mestu Ksamil, na manje od 1 km od plaže Portoriko, hotel Ilio nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i baštom.U okviru hotela nalazi se i dečije igralište. Hotel poseduje recepciju koja radi 24 sata, aerodromske transfere, poslugu u sobi i besplatan WiFi u celom objektu.Sve sobe u hotelu imaju prostor za sedenje, TV ravnog ekrana sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i hidromasažnom kadom. Sobe hotela Ilio sadrže klima-uređaj i ormar. Gosti smeštaja mogu uživati u kontinentalnom doručku. Nacionalni park Butrint je udaljen 2,8 km od hotela.

Popusti i doplate za decu i odrasle:

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

U PRIPREMI

LEGENDA:RO – room only; BB – noćenje sa doručkom; HB – polupansion; ALL – all inclusive; PV – pogled park; SV – pogled more. PS – porodična soba. BK – studio bez kuhinje. SK – studio sa kuhinjom, CV – pogled na grad, MV – mountain view (pogled na planinu), FR – family room (porodična soba), WB – with balcony (soba sa terasom).

 

PLAĆANjE:
– 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja;

CENA OBUHVATA:
– Smeštaj u navedenim hotelima sa uslugom koja je takođe navedena u cenovniku.

CENA NE OBUHVATA:
– Putno zdravstveno osiguranje;
– Boravišnu taksu koja iznosi 120.00 dinara po osobi dnevno i plaća se na licu mesta prilikom rezervacije;
– Prevoz.

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Albanija Letovanje Ksamil 2022, Amelia Apartmani

nikola

HOTEL 6 MILJE 4*, Ksamil letovanje 2022, Leto u Albaniji

nikola

Hotel Akileda Beach 3* ,Drač, Letovanje Alabanija 2022

nikola