Egipat Hurgada 2024Egipat letovanje 2024Hurgada leto 2024Hurgada letovanje 2024

Albatros Aqua Park Resort 4* , Hurgda 2024, Egipat letovanje

Albatros Aqua Park Resort 4*

Egipat – Letovanje 2024

PAKET ARANŽMAN

AVION ( DIREKTAN LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

Hurgada koralno blago na crvenom moru

Albatros Aqua Park Resort 4*

 

Lokacija

Nalazi se oko 15km od centra Hurgade i oko 7km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2000. godine i deo je poznatog lanca hotela Pickalbatros. Nalazi se iza hotela Beach Albatros Resort od kojeg ga deli ulica. Čine ga trospratne zgrade i u ponudi ima 296 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju aqua park kao i veliki izbor aktivnosti za decu ali i starije, nekoliko restorana i barova.

Za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), igralište (jedno u Albatros Aqua Park i jedno u Albatros Aqua Vista hotelu), bazeni, aqua park.

Plaža

Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros od koje je udaljen oko 500m i do koje redovno ide prevoz. Na plaži je mali deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su uključeni u cenu.

Smeštaj

Hotel ima 296 soba i sve imaju klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, balkon/terasu, fen za kosu, Wi-Fi internet. Standardne sobe su veličine oko 32m2 i mogu imati pogled na bazen ili baštu. Porodične sobe su veličine oko 46m2 i mogu imati pogled na bazen ili baštu, sastoji se od dve sobe.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima italijanski restoran Alfredo i azijski restoran Mandarin, kao i nekoliko barova – Columbus Bar, Olympus Pool Bar, Sports Bar, Reds Sky Bar (u hotelu Beach Albatros Resort) i diskoteku (u hotelu Aqua Blu). U konceptu su i užine, sladoled (u Food Court u hotelu Aqua Blu), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: Shisha Corner, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Prodavnice, sala za konferencije, taxi, usluga pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel ima 9 bazena (3 bazena sa 9 tobogana, 5 bazena za odrasle i 1 dečiji bazen), vaterpolo, aerobik i gimnastika, boćanje, teren za odbojku, teren za tenis (dodatno se plaća oprema i osvetljenje), stoni tenis, animacije Wi-Fi internet u lobiju. Gosti ovog hotela mogu da koriste sadržaje i hotela Aqua Blu  – 7 bazena od kojih je jedan bazen sa talasima, 3 bazena za odrasle i 3 bazena za decu sa 16 tobogana. Takođe, gostima su na raspolaganju i sadržaji hotela Aqua Vista – 6 bazena od kojih su 4 za odrasle, 1 dečiji bazen i 1 sportski bazen koji se dodatno plaća.

Plaća se: sportovi na vodi, ronilački centar, bilijar.

Spa & wellness

Masaže, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, marokanski hamam, salon lepote i frizerski salon.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Transfer će biti organizovan za rotacije na 11/12 dana, kompanijom Air Serbia.

U pitanju su sledeći datumi:

Jun 11, 21.

Jul 02, 12, 23.

Avg 02,13,23.

Sep 03,13,24.*

*24.septembar nema punjenja transfera Nis – Beograd, tog dana se putnici samo vraćaju ka Nišu ( transfer Beograd-Niš ).

CENA TRANSFERA IZ NIŠA do POJATA 3990 rsd po sobi

CENA TRANSFERA Batočina, Ćuprija, Kragujevac, Jagodina ,Batočina (za putnike iz Kragujevaca) 3790 rsd osobi

INFORMACIJA ZA ARANŽMANE NA LETOVIMA AIR SERBIA 10 NOĆENJA/11 DANA, 11 NOĆENJA/12 DANA
POLASCI:
10 NOĆENJA – 11.jun, 02.jul, 23.jul, 13.avg, 03.sep
11 NOĆENJA – 21.jun, 12.jul, 02.avg, 23.avg, 13.sep

Program putovanja AIR SERBIA – 10 noćenja/11 dana, 11 noćenja/12 dana:

1. dan Beograd-Hurgada/Marsa Alam
Dolazak na aerodrom Nikola Tesla, tri sata pre leta. Let za Hurgadu direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.
2 – 10/11. dan Hurgada/Marsa Alam
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.
11/12. dan Hurgada/Marsa Alam – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Hurgadi. Let za Beograd.

CENA UKLJUČUJE:
– avionski prevoz direktim čarter letom Air Serbia Beograd – Hurgada – Beograd
– aerodromske takse 58.07Eur (Beograd 25.99Eur, Hurgada 32.01eur), takse su podložne promeni.
– YQ taksu doplata za gorivo. Taksa je podložna promeni sve do samog polaska na putovanje, shodno oscilacijama na tržištu naftne industrije. Turistička agencija Odeon World Travel će shodno zvaničnim obaveštenjima avio prevozioca, obaveštavati putnike o promenama cena do polaska na putovanje.
– transferi aerodrom – hotel Hurgada/Marsa Alam – aerodrom (transfer za Marsa Alam min 2 osobe, ukoliko transfer za Marsa koristi samo jedna osoba – doplata 85 eur)
– rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu
– organizaciju putovanja i usluge predstavnika

CENA NE UKLJUČUJE:
– zdravstveno putno osiguranje
– osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.
– fakultativni izleti
– egipatsku vizu 25$ po pasošu. Putnici sa srpskim pasošima mogu platiti vizu po sletanju na aerodrom Hurgada, pre pasoške kontrole (25$ po pasošu) ili je samostalno pribaviti u ambasadi Egipta u Beogradu, minimum dve nedelje pred putovanje (12$ po pasošu). Potrebna dokumentacija za izdavanje vize u Egiptu: pasoš koji je važeći najmanje 6 meseci duže od datuma povratka sa putovanja i ima dve slobodne stranice, dve fotografije kao za pasoš (na svetloj pozadini), vaučer i rezervacija avio karte (izdaje agencija na zahtev putnika).

PROMENA REZERVACIJE
Svaka promena rezervacije se prema Opštim uslovima putovanja smatra otkazom rezervacije. U pojedinim slučajevima, kada do promene dođe blagovremeno, promenu rezervacije je moguće izvršiti uz doplatu od 3000 RSD po rezervaciji.

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Arabia Azur Resort 4* , Egipat Letovanje , Hurgada 2024

nikola

Serry Beach Resort, Hurgada, Egipat

nikola

Marlin Inn Beach Resort , Hurgada

nikola