Sicilija Avionom Cefalu PalermoSicilija Italija letovanjeSicilija letovanje 2024

Case Vacanze Terrasini 2000, Sicilija ,Palermo

CASE VACANZA TERRASINI 2000 APARTMANI

Sicilija ,Terrasini

Italija Letovanje 2024

CASA VACANZE TERRASINI 2000 / Terazini / http://www.casevacanzaterrasini2000.com/

Lokacija: Casa Vacanze Terrasini 2000 je kompleks studija i apartmana koji se nalazi u centru Terasinija, 50 metara od glavnog trga, na 20 km udaljenosti od Palerma, 10 km udaljenosti od aerdoroma, na manje od 10 min hoda do plaže La Praiola i 15 minuta hoda od plaže Magaggiari. Autobusko slajalište je udaljeno na oko 100m od kompleksa i autobusom se do Palerma stiže za 30 minuta. U okolini se nalazi veliki broj barova i restorana.
Sadržaj: Poseduje recepciju, besplatan WiFi i raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Svi studiji u svom sastavu imaju: čajnu kuhinju sa mini frižiderom i šporetom na plin, klima uređaj, kupatilo, SAT TV, WiFi.
Usluga: Usluga je na bazi najma studija.

Cena aranžmana u tabeli po osobi :

 PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan BEOGRAD – PALERMO
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Prevoz avionom na relaciji Beograd – Palermo (let traje oko 2 sata). Po sletanju u Palermo transfer do izabranog hotela.
2. – 7. dana TERAZINI/ MONDELO/ ĆEFALU/ KAMPOFELIĆE DI ROĆELA
Smeštaj na bazi 7 noćenja u odabranom hotelu. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete…
8. dan PALERMO – BEOGRAD
Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Prevoz avionom na relaciji Palermo– Beograd. Sletanja u Beograd. Kraj aranžmana.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• avionski prevoz na relaciji Beograd – Palermo – Beograd, kompanijom Air Serbia
• troškove aerodromskih taksi 63 € (odrasli i deca od 2 – 12 godina). Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama. Ukupna cena aerodromskih taksi obuhvata takse na beogradskom aerodromu i aerodromu u Palermu.
• smeštaj na Siciliji u 1/2 i 1/2+1 sobama 7 noćenja u odabranom hotelu i mestu i na bazi odabrane usluge)
• transfer na Siciliji aerodrom – hotel – aerodrom
• usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera
• troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) : 10 € (osobe od 19 – 74,99 god.), 6 € (deca od 0 meseci – 18,99 god.), 20 € (osobe od 75 – 80 god.)
• fakultativne izlete
• obaveznu gradsku komunalnu taksu u Đardini Naksosu (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2 i 3* – 1,50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*i 5* –2 € po noćenju / po osobi. Deca do 10 godine ne plaćaju taksu.
• obaveznu komunalnu taksu u Taormini i zalivu Mazzaro boravak u hotelima sa 2* – 1,5 € 3* – 2 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 4€ po noćenju / po osobi. Deca do 10 godine ne plaćaju taksu.

POPUSTI:
• Deca ostvaruju popuste navedene u tabeli u pratnji dve punoplatežne osobe
– deca 0-2 godine, gratis – nemaju sedište u avionu i nemaju krevet u hotelu
– deca od 2-3/4/5 godine ( u zavisnosti od izabranog hotela), plaćaju samo avio prevoz i transfer – imaju sedište u avionu i nemaju pomoćni ležaj u hotelu
– deca od 3/4/5-12/13 godina ( u zavisnosti od izabranog hotela), plaćaju naznačen iznos u tabeli – imaju sedište u avionu i imaju pomoćni ležaj u hotelu
• deca koja plaćaju samo avio kartu i transfer ne ostvaruju pravo na popust (sajamski popust, first minute, last minute, specijalne ponude)!
• treća odrasla osoba ostvaruje određeni popust i ima pomoćni krevet u hotelu

DOPLATE:
• krevetac za bebu – visina doplate zavisi od hotela (proverava se na zahtev putnika, plaća se na licu mesta)
• klima uređaj – ako postoji doplata, vrši se na licu mesta.

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
1. 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BAZ KAMATE najkasnije do 15.12.2023.
3. platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
4. 30% prilikom rezervacije, 20% do tridest dana pred polazak, a ostatak od 50% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Inteza (Visa, Master i American Express) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji For You Putovanja

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 4]
You have already voted for this article

Proverite i ovo...

Conchiglia d Oro 3* ,Mondelo , Leto 2024

nikola

TORRE NORMANNA 3*Atavilla Milicia,Palermo

nikola

Hotel Vello doro Art Hotel 3* ,Taormina Sicilija

nikola