kriopigi smestaj hoteli

Hotel Kriopigi 4* Kriopigi Halkidiki

Lokacija:
Kriopigi hotel se nalazi na atraktivnoj lokaciji, 300 m od centra naselja Kriopigi, 5 km od Kalitee i 95 km od Soluna. Sastoji se od tri četvorospartne zgrade izgrađene u tradicionalnom stilu. Poseduje lift.

Plaža:
Plaža je udaljena oko 800m od hotela. Goste do plaže svakodnevno prevozi hotelski mini bus-besplatno. Suncobrani i ležaljke na plaži se dodatno plaćuju. Peškire za plažu je moguće iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaji:
Recepcija, restoran, bar na bazenu, bar na plaži, wi fi u lobiju i baru kraj bazena (bez doplate), sef, konferencijska sala, bazen za odrasle, dečiji bazen, igraonica za decu, mini market, usluga pranja veša , fitness centar, teretana, sauna, jacuzzi, masaža, menjačnica, rent a car, iznajmljivanje bicikala i motora, parking, frizerski salon, tradicionalna kuća kafe, animacija (Lagana animacija za odrasle i decu (svakodnevno). Grčko veče – jednom nedeljno, bioskopi na otvorenom (jednom nedeljno), muzičke večeri, itd. – jednom nedeljno), sportovi na vodi, ronjenje, odbojka na plaži, teren za košarku i fudbal , tradicionalne muzičke večeri.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 150 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, fen za kosu, mini frižider, telefon, sef (uz doplatu na recepciji), WI FI internet konekcija (besplatni), terasu, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom.

Promo soba površine oko 18 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Soba je po strukturi dvokrevetna uz mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit. Ove sobe nisu renovirane.

Promo soba pogled na more površine oko 18 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Soba je po strukturi dvokrevetna uz mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit. Ove sobe nisu renovirane.

Premium soba površine oko 21 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Soba je po strukturi dvokrevetna uz mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit. Ove sobe su nedavno renovirane.

Premium soba pogled na more površine oko 21 m², namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja. Soba je po strukturi dvokrevetna uz mogućnost dodavanja kreveta za bebu na upit. Ove sobe su nedavno renovirane.

Comfort soba površine oko25 m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja i sofu na rasklapanje. Soba je po strukturi dvokrevetna.

Comfort soba pogled na more površine oko 25 m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja i sofu na rasklapanje. Soba je po strukturi dvokrevetna.

Usluga: Usluga u hotelu jepolupansion ili all inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:  www.hotelkriopigi.gr

Napomena: Hotel Kriopigi se nalazi na oko 800metara do 1200 metara od obale

 

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Cene za izabrani datum polaska, period i trajanje putovanja, usluge, tip smeštajne jedinice dostupne su na sajtu  i čine sastavni deo programa putovanja. Svi navedeni podaci su validni u trenutku prezentovanja. Cene su izražene u evrima po osobi i važe za rezervacije uz uplatu u iznosu od 30% od ukupne cene putovanja.

Cena putovanja obuhvata:
Izabrani broj noćenja u izabranom smeštajnom objektu na bazi izabrane usluge.
Troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
Prevoz putnika (samostalni prevoz)
Obavezna ekološka taksa u vezi sa klimatskim promenama će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 10 € za hotele sa 5*; 7 € za hotele sa 4*; 3 € za hotele sa 3*, 1.5 € za hotele sa 2*, studjia i apartmane, u periodu boravaka od 01.marta do 31.oktobra tekuće godine. Taksa se plaća na licu mesta prilikom prijave ili odjave iz smeštajnog objekta. Na osnovu člana 30 zakona domicilne zemlje br.5073/2023, odluka o ekološkoj taksi u vezi sa klimatskim promenama stupa na snagu od 01.01.2024.
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti.

 

VAŽNE NAPOMENE:

Rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. U slučaju da rezervacija ne bude potvrđena putnik će o tome biti obavešten i biće mu ponuđene alternative od strane Organizatora putovanja.

Ukoliko ponuđene alternative putniku ne budu odgovarale Organizator putovanja ima pravo da raskine ugovor o putovanju sa putnikom.

Putnik je upoznat sa ovom činjenicom i saglasio se sa istom prilikom uplate avansa  i prihvatanja ponude  potpisivanjem ugovora ili uplat avana po obracunu u oba slucaja putnik je prihvatio uslove prodaje i opste uslove putovanja oOrganizatora putovanja. u skladu sa zakonom u turizmu i Yuta standardima.

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]