Image default
Alanja avionom iz nisaAlanja hoteliAlanja hoteli Let iz NišaAlanja leto 2024Alanja letovanjeAlanja povoljni hoteliTurska avionom iz NIŠA

Hotel Panorama 4*, Alanja,Avionom iz Niša

Hotel Panorama 4* Alanja,

 

Lokacija:
hotel Panorama se nalazi na peščanoj plaži, oko 400 m od centra Alanje, 125 km od aerodroma Antalija. Hotel ima 240 soba i sastoji se od nekoliko zgrada, podeljenih ulicom a povezanih podzemnim prolazom.

Hotelska ponuda:
U delu uz plažu se nalaze glavna zgrada, recepcija i lobi gde je Wi-Fi internet besplatan, glavni restoran, a la carte restoran, snek bar na plaži i panorama bar. U drugom delu hotela, pored zgrada sa hotelskim sobama, nalazi se veliki bazen, snek bar na bazenu, tursko kupatilo, sauna, prostorije za masažu, fitnes centar, frizerski salon, prodavnica, trim sala opremljena satelitskim TV, veliki hotelski vrt sa igralištima i parkingom. Hotel sa izuzetnom lokacijom u Alanji.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar (samo voda besplatno do 2l), sef (plaća se ), kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima, doručak, kasni doručak od 10:00-10:30 h, ručak, večera, kasna čorba, snekovi na baru kraj bazena i plaži od 11:30-16:30 h, kafa, čaj i kolači od 16:30-17:30 h. All inclusive traje od 10:00-24:00 h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela).

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE. CENE ZA LETO SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 5]

Proverite i ovo...

Aria Resort & Spa Hotel 5*, Leto 2024, Turska avionom iz NIŠA

nikola

Granada Luxury Resort & Spa 5*, Alanja, Leto 2023

nikola

Acar Hotel 4*, Leto 2024, Turska

nikola