Image default
Egipat letovanje 2023Hurgada leto 2023Makadi Bay egipat 2023

Hotel Serenity Makadi Beach 5* , Hurgada, Leto , Makadi Bay

MAKADI BAY

HURGADA LETO 2023

Hotel Serenity Makadi Beach 5*- HURGADA

Hotelski kompleks se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora na privatnoj plaži koja je duga 350 metara. Hotelski kompleks je sagrađenu marakonskom stilu, okružen prelepom baštom odakle se pruža pogled na tirkizno more.

Hotel obuhvata površinu od oko 400.000 m2 i ima 684 sobe, standardne sobe imaju klima uređaj, kupatilo, SAT TV, telefon, frižider, sef, fen i balkon.
Hotel ima 6 restorana i 5 barova, 6 otvorenih bazena sa ukupnom površinom oko 4000 m², jedan bazen je sa đakuzijem, a dva su sa morskom vodom. Od dodatnih sadržaja gostima su na raspolaganju hemijsko čišćenje, animacija, prodavnica, menjačnica i bankomat, konferencijska sala, internet café, dečiji klub, baby servis, doktor, frizerski salon, aerobik, aquabik, odbojka na plaži, pikado, stoni tenis, boćanje, teretana, tenis, masaže, sauna, parno kupatilo, stoni tenis i diving centar. Uz doplatu gosti mogu koristiti i hotelski autobus do centra Hurgade.
Na hotelskoj plaži su pontoni jer ima dosta korala. prporučujemo obucu za  ulazak u vodu Korišćenje ležaljki, suncobrana, dušeka i peškira za plažu je uračunato u cenu.

Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Movenpick Resort Soma Bay 5*,Soma Bay, Hurgada,Egipat 2023

nikola

Sentido Casa Del Mar Resort 4* – Letovanje u Hurgadi, Egipat 2023 , Hurgada

nikola

Cleopatra Luxury Resort 5*, Hurgada, Makadi Bay ,letovanje 2023

nikola