Side avionom iz nisaSide HoteliSide Hoteli Let iz NišaSide turska letovanje 2024Turska avionom iz NIŠA

Hotel Sun Beach Park 4* , Turska , Side

Hotel Sun Beach Park 4*

SIDE letovanje 2024

Hotel Sun Beach Park & Spa
Hotel Sun Beach Park & Spa ★★★★ – Side, Turska smešten u centru Sidea, hotel Sun Beach Park & Spa predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bifea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa, čaj i kolači, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h.

 

Položaj Sun Beach Park & Spa hotela:
Sun Beach Park & Spa 4* se nalazi u regiji Side, u centru Side-a i 65 km od aerodroma Antalija. Hotel je udaljen 400 m od plaže..

Smeštaj:
Hotel Sun Beach Park & Spa 4* poseduje 206 smeštajne jedinice u 3 zgrade.

Standardne sobe (1 spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
Family soba (1 spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 dnevna soba sa odvojenim krevetima, odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe)
Economy sobe (su iste kao standardne samo bez balkona i sa kosim plafonom )
Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, pločice na podu, mini bar (voda se svakodnevno dopunjuju), sef , SAT TV i muzičke kanale, balkon .

Usluga:
All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bifea – samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa, čaj i kolači, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h.

U AI koncept hotela Sun Beach Park & Spa 4* nisu uključena: sva uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana pića, sva pića u limenci, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, sobna usluga, sva hrana i pića posle 23:00h. Hrana i piće na plaži se dodatno naplaćuje.

Sadržaj:
Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, barovi pored bazena, bar na plaži i loby bar u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sun Beach Park & Spa 4*: lekar, vešeraj, telefon, fax, internet, tržni centar, rent-a-car. Wi-Fi konekcija je besplatna u hotelskom lobiju.

Plaža hotela Sun Beach Park & Spa 4*:
Hotelska peščana plaža na 400 m od hotela Sun Beach Park & Spa 4*, sa suncobranima i ležaljkama koji su beplatni. Peškiri se dodatno naplaćuju.

Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima htela Sun Beach Park & Spa 4*: tursko kupatilo i sauna, masaža, sauna, sportovi na vodi na plaži, soba za igre.

Napomena:
TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

 

 

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE. CENE ZA LETO SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Turska Leto 2024 – Alanja 2024 – hotel Kleopatra Melissa 3*

nikola

Side Zeugma 4*,Side,Turska,Antalijska Regija

nikola

Dream Family Club, Side , Turska 2024

nikola