Image default
Alanja avionom iz nisaTurska avionom iz NIŠA

Relax Beach 4* , Alanja 2023, Direktan Let iz Niša

Relax Beach 4*

Alanja 2023

Direktan Let iz Niša

Lokacija
Hotel se nalazi u Alanji, u regiji Oba. Od aerodroma u Alanji udaljen je oko 35km. U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobuska stanica i taxi stanica, menjačnica i marketi.

Opšti podaci
Recepcija, glavni restoran, 2 bara – pored bazena i na plaži, 2 bazena (za decu i odrasle), tobogani, terasa za sunčanje sa pogledom na grad i tvrđavu, ležaljke i suncobrani pored bazena (besplatni su), besplatan WIFI u javnim prostorijama, spa centar.
Plaća se: frizer, mini market, prodavnica kože, tattoo, sportovi na vodi, doktor na zahtev, usluge vešeraja, room service, masaže i ostali tretmani.

Plaža
Hotel poseduje sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu koja je udaljena oko 50m (prelazi se ulica).

Smeštaj
Hotel poseduje 234 sobe koje se nalaze u jednoj glavnoj zgradi podeljenoj na dva bloka. Sve standardne sobe poseduju: klima uređaj, LCD TV, telefon, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon, tuš.
Standardna soba sastoji se od jednog francuskog ležaja ili dva odvojena ležaja, površine oko 18-22m2
Family soba sastoji se iz dve prostorije, površine oko 25-30m2
Hrana i piće
Usluga je All inclusive na bazi samoposluživanja.
Sadrži glavni restoran u kom se služe doručak, kasni doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, snack/pool bar, Lobby bar, kao i bar na plaži na kome su neka od pića uključena u koncept.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.
Hotel ima pravo da promeni sadržaj usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

www.relaxbeachhotel.com

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE. CENE ZA LETO 20223 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa kalkulatorom sa ponuđenim terminima za vaše leto 2023 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ ili BEOGRAD  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa sačekajte da se učita  i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Pretrazivac je podesen da automatski vuce cenu ZA DVE OSOBE, u koliko Vas je vise odraslih ili ste porodica, dodajte broj dece sa godinama, na kraju u delu UKUPNO dobijate konacnu cenu sa aktuelnim popustima, bez dodatnih doplata. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 000

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Letovanje Turska avionom iz Niša, Kleopatra Fatih 3*

nikola

Hotel Sunmelia Beach Resort 5* ,Side ,Turska, 2023

nikola

Hotel Kleopatra Celine 4* – Turska Leto 2023

nikola