Image default
Alanja avionom iz nisa

Kleopatra Remi 4*,Alanja Turska, Avionom iz Niša

Kleopatra REMI 4* , Alanja 2024

Turska letovanje 2024, Čarter Let iz Niša

 

Lokacija:
Hotel Kleopatra Remi 4* nalazi se u centru grada Alanja.  Hotel je udaljen oko 300m od gradske peščane plaže Kleopatre, dok je od centra Alanje udaljen oko 500m. Gosti hotela Kleopatra Remi imaju priliku i mogućnost da za veoma kratko vreme stignu do istorijskih i turističkih atrakcija, oblast same luke Alanje kao i centra grada. Udaljen je 118 km od aerodroma u Antaliji.

Hotelska ponuda:
otvoreni bazeni za decu i odrasle, stoni tenis i ulaz u tursko kupatilo.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
masaža, sauna, doktor, telefon, tretmani lepote,a la carte resotran, mini bar i sladoledi, sportovi na vodi.

Plaža:
hotel je udaljen od gradske plaže Kleopatra oko 300m. Ležaljke, suncobrani i peskiri za plažu se posebno naplaćuju.

Smeštaj:
standard sobe  – ukupno 82 soba.  Sve sobe su slično opremljene i sadrže: francuski krevet ili 2 odvojena kreveta, imaju kupatilo sa tuš kabinom/WC, fen za kosu, individualni klima uređaj, mini bar (uz doplatu), set za čaj i kafu, pločice na podu, sef (uz doplatu), LED TV i telefon.

Ishrana:
all inclusive “sve uključeno” (od 07:30h do 21:00 h) samoposluživanje, izbor više jela hotelskih majstora jedinstvene turske i internacionalne kuhinje, prema hotelskim pravilima i terminima – doručak, kasni doručak, ručak i večera; kafa i čaj u terminu 16:00h – 17:00h, uključena su lokalna bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskim terminima. Sva pića se sulže u  čašama.

Hotelska ponuda

Hotel Kleopatra Remi 4* nalazi se u centru grada Alanja. Gosti hotela Kleopatra Remi imaju priliku i mogućnost da za veoma kratko vreme stignu do istorijskih i turističkih atrakcija, oblast same luke Alanje kao i centra grada. Udaljen je 118 km od aerodroma u Antaliji.U blizini hotela se nalaze restorani, barovi, prodavnice i sl.

Hotel je okružen raznovrsnim prodavnicama, restoranima i barovima. Tvrđava u Alanji i Luka Alanja nalaze se na 2 km od hotela Remi.
Sobe: 82  Zgrada: 1  Spratova: 5  Liftova: da

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Alanja avionom iz Niša, Kleopatra Micador 4*,Turska Leto 2024

nikola

Arsi Hotel 4* ,Alanja letovanje 2024

nikola

Eftalia Blue,Turska ,Alanja ,Leto 2024

nikola