Image default
Stara Planina

Aphrodite Hils, Zima na Staroj Planini, Srbija, Zima 2022

STARA PLANINA

DESTINACIJA ZA CELU GODINU

 Aphrodite Hils

Zima 2022

Stara planina Najveća i najlepša planina Srbije  Izgradnjom sistema žičara i ski staza, novih smeštajnih kapaciteta kao i druge infrastrukture, Stara planina postaje jedan od najvećih i najznačajnijih skijaških centara u Srbiji, posebno namenjen ljubiteljima skijaških sportova i kvalitetnog skijanja u okruženju neizmerne lepote i netaknute prirode.

Aphrodite Hills apartmani nalaze se u selu Crni Vrh, na putu za skijalište Babin zub na Staroj planini. Prva ski staza Konjarnik udaljena je 4 km.

Aphrodite Hils apartmani u ponudi imaju 5 apartmana i 2 studija:

Apartman broj 1 za 4-5 osoba: Sofa na razvlačenje za 2 osobe u dnevnom boravku, spavaća soba sa francuskim ležajem, sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja.
Apartman broj 2 za 4-5 osoba: Sofa na razvlačenje za 2 osobe u dnevnom boravku, spavaća soba sa francuskim ležajem, sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja.
Studio broj 3 za 4 osobe: Sofa na razvlačenje za 2 osobe i krevet na sprat. Ima kapacitet do 4 osobe.
Duplex apartman broj 4 za 7-8 osoba: Sofa na razvlačenje za 2 osobe u dnevnom boravku, u jednoj spavaćoj sobi dva singl ležaja spojena u francuski i singl ležaj, druga spavaća soba sa francuskim ležajem, postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Kapacitet do 8 osoba.
Duplex apartman broj 5 za 7-8 osoba: Ugaona garnitura u dnevnom boravku za dve osobe, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, druga spavaća soba sa krevetom na sprat za tri osobe, moguće je dodati još jedan pomoćni ležaj. Kapacitet do 8 ososba.
Apartman broj 6 za 5 osoba: Sofa na razvlačenje za 2 osobe u dnevnom boravku, spavaća soba sa krevetom na sprat za tri osobe. Kapacitet do 5 osoba.
Studio broj 7 za 3 osobe: Krevet na sprat za tri osobe.
Aphrodite Hills smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa frižiderom, mikrotalasnom rernom i posuđem, kupatilom, televizorom i garderoberom.

Dodatni sadržaj u Aphrodite Hills je mini teretana, bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, prostor za roštilj, igraonica za decu, parking, i Wi-Fi internet.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
• Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
• Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. marta 2022. godine;
• Preko računa uz profakturu izdatu od strane For You putovanja;
• Administrativnom zabranom 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. marta 2022. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima For You putovanja ima potpisan ugovor o saradnji);

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Vila Bajka, Crni Vrh, Zimovanje na Staroj Planini, Zima 2022

nikola

Hotel Babin Zub, Stara Planina Zimovanje 2022, Srbija Zima 2022

nikola

Hotel Stara Plania 4* Stara Planina Zima 2022, Zimovanje Srbija

nikola