Image default
Alanja avionom iz nisaTurska avionom iz NIŠA

Alanja , Turska ,Lonicera World Resort & Spa 5*

Lonicera World Resort & Spa 5*, Alanja , Turska
Avionom iz Niša, Beograda

CENE ZA LETO 2023 U PRIPREMI

Lokacija

Nalazi se u Alanji, Türkler, oko 22 km od centra Alanje, oko 45 km od Sidea, oko 110 km od centra Antalije i oko 98 km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Lonicera World Resort & Spa nastao je 2022. godine spajanjem dva hotela, Lonicera World i Lonicera Resort. Sastoji se iz dve zgrade: Resort zgrada i World zgrada.
Hotel ima ukupno 1644 soba (standardne i porodične). Ima 4 glavna restorana, 1 à la carte restoran (Camlik), barove (Aspera, Lale Patisserie Bar, Coffee House, Pool Bar, Fast Food Bar, Aquapark Bar, Sunset Bar, Nargile Bar, Olive Bar, Zoo Bar, Fish Bar, Pub Bar, Olimpic bar, Disco bar), diskoteku (plaća se ulaz), Spa centar i drugo, tako da pruža sadržajan odmor van centra grada.

Za decu su tu mini klub (4-12 godina), mini disko, dečiji bazeni i igralište.

Od 10.05.2022. godine, svi delovi hotela Lonicera Premium i Lonicera World Resort & Spa hotela, osim glavnih restorana, biće besplatni za goste koji borave u oba objekta.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu udaljenu oko 150m. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Resort standard sobe su površine oko 36m², imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i balkon.
Resort superior sobe su površine oko 72m², sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe sa jacuzzi-jem na balkonu.

Resort family sobe su površine oko 72m², sastoje se od 2 sobe (u jednoj se nalaze dva odvojena kreveta i u drugoj 1 singl krevet), balkon.

World  standardne sobe sadrže balkon, klima uređaj, kupatilo sa tušem, fen za kosu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, mini bar (svakodnevno se dopunjuje vodom).

World standardne sobe imaju površinu oko 24m², a world porodične sobe imaju površinu oko 44m² (mogu da se sastoje od jedne velike prostorije ili dve sobe).

Plaća se: sef, telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u 4 glavna restorana: doručak, ručak, večera, kasna večera. U koncept ulaze i palačinke, razne užine, voće, kafa i sladoled u određeno doba dana na određenim mestima, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkoholna pića se služe u periodu od 10h do 02:30h.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg voća (tokom doručka), à la carte restorani (uz prethodnu rezervaciju dostupni su u periodu od 15 Maja do 15 Oktobra) i ostalo van koncepta.

Alkohol je zabranjen mlađima od 18 godina.

Sport i zabava

Hotel ima 4 otvorena bazena, 2 zatvorena bazena, 4 dečija bazena i 6 jacuzzi-ja, kao i aqua park koji zauzima površinu od 5.000m2 a sastoji se od 9 tobogana za odrasle i 10 tobogana za decu ( radi u određenom delu dana), fitness centar, teniske terene, diskoteku (ulaz se plaća, a pića su besplatna), animacije. Od aktivnosti tu su: aerobik u vodi, vaterpolo, boćanje, pikado, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i javnim prostorijama.

Plaća se: diskoteka (ulaz), osvetljenje teniskih terena, bilijar, igraonica, internet cafe, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, piling i ostalo van koncepta

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Numa Bay Exclusive ***** Turska Alanja 2023

nikola

Club Hotel Rama, Kemer, Turska

nikola

Kemal Bay***** – Turska – Alanja 2023

nikola