Naslovna Eftalia Island Turska

Eftalia Island Turska

  EFTALIA ISLAND • SVE NA JEDNOM MESTU ZA VAŠE LETOVANJE U TURSKOJ

  Kompleks Eftalia Island je jedan od najvećih Aqua parkova na turskoj rivijeri, nalazi se na samoj  plaži i otvoren je 2014. godine.
  Eftalia Island je sastavni deo Eftalia hotelskog lanca i popularni zabavni centar za celu porodicu. Profesionalni, brojni tim za animaciju, zadužen je za zabavu gostiju svih uzrasta. Tokom dana organizovan je bogat program pored bazena i na plaži, a u večernjim satima predstave u amfiteatru. Sezona 2021 u Eftalia Islandu nudi još više atrakcija i prošireni asortiman usluga kako za male tako  i velike goste, čineći ovaj kompleks pogodnim mestom za nezaboravan odmor.

  *KIDS KLUB 

  U sklopu kompleksa na plaži Eftalia Island-a, za najmlađe smo pripremili poseban program aktivnosti u mini klubu za decu uzrasta od 4 do 12 god. Uz obezbeđenog animatora na srpskom jeziku. Vaša deca će uživati u zabavi, igrama i takmičenju.
  FILIP KIDS KLUB program je na raspolaganju šest dana u nedelji, radno vreme tokom dana je dvokratno od 10:00 do 12:00 h i od 14:00 do 16:00 h (igre, crtanje i ostale zabavne aktivnosti u mini klubu). Tokom večeri od 20:00 do 21:00 h u mini disko klubu zabavni program uz ples.

  Eftalia Island Prostransvo za vaše letovanje u Turskoj

  • Površina Aqua parka 80.000 m2
  • Dužina tobogana (pojedinačno) od 23 m do 89 m
  • Ukupna dužina svih tobogana 875 m
  • Dužina plaže koja pripada Eftalia Island Aqua parku 1 km
  U svim hotelima Eftalia Island kompleksa, smeštaj za dva deteta GRATIS!
  Eftalia Island kompleks, u obliku poluostrva, izgrađen je direktno na plaži u regiji Turkler na 18 km od grada Alanja, 100 km od aerodroma u Antaliji. Hoteli iz lanca Eftalia su direktno-podzemnim prolazima, povezani sa plažom i sadržajima Eftalia Island-a.

  Popularno

  Najnovije