Kranjska Gora

Pre samo desetak godina stanovnici kranjske gore su bili maltene jedini skijaši na padinama svoga skicentra, ali kako se vremena menjaju, ovaj centar se toliko razvio da je postao pravo turističko središte Gornjesavske doline. U tome su im pomogli dugogodišnja tradicija, aktivnost i atraktivnost tokom cele godine i romantičan izgled Kranjske gore. Od ove godine je i Vogel uključen u sezonski skipas.

Pored romantične zime i skijanja, Kranjska gora nudi još mnogo toga, pored mnogih događaja i animacija do aktivnog odmora. Mala deca uživaju u snežnom vrtiću i uče prve snežne korake, dok se stariji na miru skijaju ili se zabavljaju u centru Kranjske gore. Ove godine postoji besplatan Wi-Fi signal.
Oni koji vole nordijsko skijanje imaju uređene staze na Planici i Tamaru, ili kružnu stazu u samoj Kranjskoj gori, dok ljubitelji Turno skijanja se mogu spusštati sa Mojstrovke i drugih vrhova, a prava je poslastica Triglavski Turno spust sa Kredarice u Krmo.

U Martuljeko se možete diviti zaleđenom Đavoljem vodopadu i penjati se na njega, dok je za početnike rezervisana veštačka ledena stena u klancu Mlačca kod Mojstarna. Nadisaćete se svežeg vazduha dok hodate sa krpljama na noćnoj turi.
Još zabave i adrenalina ćete naći u Snow parku, noćnom sankanju ili na sankama sa psećom zapregom ili snowbikingu.
Ugrejte se na hotelskim bazenima i wellness centrima, uz odličnu picu u restoranu ili neki od domaćih specijaliteta, i oprobajte se u kazinu.