Image default
Kemer avionom iz nisakemer hoteliKemer turska letovanje 2024Turska avionom iz NIŠA

Club Hotel Rama, Kemer, Turska

Club Hotel Rama, Kemer, Turska

Club hotel RAMA Kemer je nalazi se na sopstvenoj plaži, u oblasti Beldibi na oko 15 kilometara od centra letovališta Kemer. Hotel se sastoji iz tri bloka zgrada.

U sastavu hotela nalazi se recepcija, restoran, lobby bar, bar pored bazena, bazen sa jednim toboganom.

Ležaljke i suncobrani: upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna za goste hotela. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.

Aktivnosti i usluge koje se ne plaćaju: fitness centar, stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik, yoga, razne vrste animacija.
Aktivnosti i usluge uz doplatu: sauna, tursko kupatilo, masaže, sportovi na vodi.

CLUB HOTEL RAMA KEMER SMEŠTAJ
Standardne sobe – dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, klima uređajem, TV-om, mini barom (dodatno se plaća), sefom (dodatno se plaća), fenom, balkonom.

Usluga u Club hotel RAMA Kemer: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima – švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).

nasa procena 3*+

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i all inclusive koncepta), kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

River Rock Hotels *** ,(Olimpos, Bonn),Kemer leto 2023

nikola

Akka Antedon Hotel 5*, Leto 2022, Kemer

nikola

Hotel Pine House 4* , Kemer leto 2022

nikola