Image default
Bijela letovanje 2024

Crna Gora letovanje 2018 – Bijela – apartmani Odalović

Crna Gora letovanje 2018

Bijela – apartmani Odalović

[tabby title=”Opis”]

Apartmani Odalović*** okruženi su vrtom i smešteni na samo 50 metara od plaže u Bijeloj, pored hotela Delfin. Objekat se sastoji od 12 smeštajnih jedinica tipa studio i apartman. Svaka od njih poseduje bežični internet, CAT TV, opremljenu kuhinju ili čajnu kuhinju, sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i klima uređaj. Sve smeštajne jedinice u prizemlju objekta imaju izlaz u vrt pokriven kamenim pločama, a na spratu svaka jedinica ima po veliki balkon.

Studio 1/3 (19m2) se sastoji od francuskog ležaja i jednog odvojenog ležaja, čajne kuhinje, kupatila sa tušem i balkona ili dvorišne terase.

Studio 1/3+1 (19m2) se sastoji od francuskog ležaja i jednog odvojenog ležaja iz koga se izvlači pomoćni ležaj, čajne kuhinje, kupatila sa tušem i balkona ili dvorišne terase.

Studio 1/4 (19m2) se sastoji od francuskog ležaja, jednog klik-klak ležaja koji se otvara na veličinu francuskog ležaja, čajne kuhinje, kupatila sa tušem i balkona ili dvorišne terase.

Apartman 1/4 (26m2) se sastoji od dva kauča koja se otvaraju na veličinu francuskog ležaja, kuhinje odvojene vratima, kupatila sa tuš kabinom i balkona (7m2) koji ima pogled na more.

Apartman 1/4+1 (32m2) se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevne sobe sa kaučem i foteljom koji se otvaraju, čajne kuhinje, kupatila sa kadom i balkona (11.50m2) sa pogledom na more.

Apartman 1/5 (37m2) se sastoji od spavaće sobe sa kaučem koja se otvara na veličinu francuskog ležaja i jednog odvojenog ležaja, dnevne sobe sa kaučem koji se otvara, čajne kuhinje, kupatila sa kadom i balkonom (11.50m2).

Studio 1/5 (38m2) je komforni studio koji se sastoji od dva kauča koja se otvaraju na veličinu francuskog ležaja i jednog odvojenog ležaja, kuhinje sa trpezarijskim stolom, kupatila sa tuš kabinom i balkona (14m2) koji ima pogled na more.

Kupatila su opremljena fenom za kosu, peškirima i toaletnim priborom. Moguće je dobiti krevetac za dete na upit. Parking se nalazi u dvorištu (ograničen broj mesta). Postoji mogućnost organizovanog transfera od/do aerodroma Tivat  i autobuske stanice u Bijeloj (uz doplatu)

GPS koordinate: 42.453886, 18.658937

[tabby title=”Fotografije”]

[tabby title=”Cenovnik”]

CENOVNIK ZA SEZONU 2018. GODINE
Cene su date po studiu/apartmanu dnevno na bazi najma u EUR

[tabby title=”Program putovanja i napomene”]

Cena aranžmana obuhvata:

  • Smeštaj u studiu/apartmanu na bazi dnevnog najma

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Prevoz
  • BT koja se plaća na licu mesta prema odluci Vlade Republike Crne Gore


Uslovi plaćanja: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan plaćanja.
Način plaćanja:

  • Prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 31.12 2018. godine.
  • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, za ostatak iznosa (zaključno sa 31.12.2018. godine) korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca.
  • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American) – vlasnici kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane na rate (do 6 rata) bez kamate.

Cenovnik br. 1 od 19.03.2018.

Uz ovaj cenovnik  važe Opšti uslovi putovanja .sa  licencom broj OTP 44/2013

 

[tabbyending]

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 3.5]