Image default
rtanj srbija letovanje

Etno hotel Rtanj Balašević*** – Odmor u Srbiji, Rtanj Leto 2020

RTANJ SMEŠTAJ 2020

ETNO HOTEL RTANJ BALAŠEVIĆ

SRBIJA LETO 2020

U podnožju planine Rtanj, na 15-ak km od Sokobanje i 7 km od Boljevca, nalazi se kompleks Etno hotela „Rtanj-Balašević“. Etno Centar Rtanj je moderan turistički objekat koji gostima nudi idealne uslove za odmor. Okolina ove planine nudi raznovrsne mogućnosti za aktivan i angažovan odmor, pa se možete okušati i u planinskom biciklizmu, planinarenju, lovu i ribolovu, kao i speleološkim istraživanjima. Lokaciju koju Etno hotel Balašević ima možete iskoristiti i kao polaznu tačku za izlete u Sokobanju, Bor i Zajčar, a možete posetiti i čuvenu Felix Romulianu ili Lazarevu pećinu.

U okviru svog kompleksa Hotel sa tri zvezdice Etno Centar Rtanj nudi udoban smeštaj u hotelskoj zgradi, deset bungalova, i dva depadansa sa apartmanima. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom, TV i telefonom…

Smeštaj:
Bungalovi: U okviru svog kompleksa, Etno Hotel Rtanj sa tri zvezdice nudi udoban smeštaj u 10 novosagrađenih bungalova. Smeštaj je okružen prirodom i poseduje izuzetnan pogled na istoimenu planinu. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom, TV i telefonom.

Hajdučka kuća:
U okviru Hajdučke kuće nudimo vam udoban smeštaj u 13 soba, kapaciteta 30 ležajeva. Restoran kapaciteta 250 mesta pruža mogućnost organizovanja raznih vrsta poslovnih ručkova, banketa, koktela i organizaciju seminara. U redovnoj ponudi služe se jela nacionalne kuhinje.

JEDNOKREVETNA SOBA
Noćenje sa doručkom – 4.860,00 RSD
Polupansion – 5,686,00 RSD

DVOKREVETNA SOBA
Noćenje sa doručkom – 6.260,00 RSD
Polupansion – 7912,00 RSD

TROKREVETNA SOBA
Noćenje sa doručkom – 8.260,00 RSD
Polupansion – 10,738,00 RSD

*Cena je izražena u ukupnom iznosu po SOBI

Cena aranžmana obuhvata:

  • smeštaj na bazi usluge noćenja sa doručkom ili polupansiona
  • boravišnu taksu i osiguranje

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • individualne troškove

Popusti:

Deca do 5 godina – gratis u pratnji dve odrasle osobe
Deca od 5 do 7 godina plaćaju 50% cene u pratnji dve odrasle osobe

Program putovanja:

1.dan Individualni dolazak u hotel i smeštaj u sobe (po hotelskim pravilima). Noćenje. Poslednji dan boravka: napuštanje soba (po hotelskim pravilima).

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]