Image default
Polihrono Letovanje 2024

Grčka Polihrono 2024 – Galini Beach – Leto 2024

 

Letovanje Grčka apartmani

Polihrono 2024

vila Galini Beach

 

Sve smeštajne jedinice se kompletno renoviraju za sezonu 2022. (kupatilo, kuhinja, spavaći deo).

Nove fotografije će biti objavljene nakon renoviranja.

Lokacija: Vila je smeštena na plaži, sa direktnim pogledom na more.

Opis: Vila raspolaže apartmanima smeštenim na prvom i drugom spratu: trokrevetni (grčki bračni i standardni krevet u spavaćem delu) i četvorokrevetni (grčki bračni i standardni krevet u spavaćem delu i jedan standardni krevet u kuhinjskom delu).

Svi apartmani su klimatizovani (bez doplate), poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđeni broj osoba, TV, TWC, kao i terasu sa garniturom za sedenje sa direktnim pogledom na more.

U neposrednoj blizini vile nalazi se bar u kome se možete opustiti i uz konzumaciju pića koristiti ležaljke na plaži.

Google maps:
Latitude: 40.019460
Longitude: 23.524574

 

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.

Dodatne informacije i objašnjenja za predsezonu i vansezonu u koloni TIP, navedena je struktura smeštajne jedinice, a u koloni OPIS, navedena je specifikacija kreveta u smeštajnoj jedinici; G- grčki bračni krevet (širina 120-150 cm); S – standardni krevet; -/ – označava odvojenost tj. raspored kreveta po prostorijama; APT – apartman;

Popust:

popust za sopstveni prevoz -30€.

– popust za autobuski prevoz u slucaju spajanja više smena -30€. po osobi, za narednu smenu.

– Minimalan broj putnika u smeštajnoj jedinici je 2 osobe. Ukoliko smeštajnu jedinicu koristi jedna osoba, odobrava se popust od -15%.

Uslovi za decu u pratnji minimum dve odrasle osobe:

jedno dete do 7 godina u zajedničkom krevetu ostvaruje pravo na GRATIS smeštaj, plaća samo cenu prevoza za decu 40€;

dva deteta ukupne starosti do 12 god. u zajedničkom krevetu – plaćaju kao za jednu odraslu osobu;

3 deteta ukupne starosti do 18 godina u dva zajednička kreveta – plaćaju smeštaj i prevoz kao za dve odrasle osobe;

– deca koja koriste smeštaj na sopstvenom krevetu, ne ostvaruju pravo na popust.

– Sva deca koja koriste autobuski prevoz imaju obezbeđeno sedište.

Doplate:

– Doplata za dodatno sedište u autobusu je 40€.

U cenu paket aranžmana u predsezoni i vansezoni je uračunato:

– Autobuski prevoz Beograd – Polihrono – Beograd

– usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman/studio II kategorije lokalne kategorizacije – prema domaćoj kategorizaciji, pripadaju I kat. smeštajnih jedinica) na bazi najma za 7,8,10,12, ili 15 noćenja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

– međunarodno putno zdravstveno,

– boravišna taksa za sve putnike koja se plaća na licu mesta u iznosu od 0,5 € do 1,5 € po danu, po smeštajnoj jedinici, u zavisnosti od kategorije, i drugi individualni troškovi putnika.

Autobuski prevoz se vrši turističkim autobusima (AC, TV) polaskom DAN RANIJE u odnosu na datum smene iz cenovnika. Obaveza putnika je da vreme i mesto polaska i povratka autobusa proveri u agenciji dan pre polaska.

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.

Dodatne informacije i objašnjenja za sezonu u koloni TIP, navedena je struktura smeštajne jedinice, a u koloni OPIS, navedena je specifikacija kreveta u smeštajnoj jedinici; G- grčki bračni krevet (širina 120-150 cm); S – standardni krevet; -/ – označava odvojenost tj. raspored kreveta po prostorijama; APT – apartman;

Uslovi za decu u sezoni:

– dete do 7 god. u krevetu roditelja – besplatno;

– dva deteta ukupne starosti do 12 god. se tretiraju kao odrasla osoba;

– 3 deteta ukupne starosti do 18 god. se tretiraju kao dve odrasle osobe.

U cenu aranžmana u sezoni je uračunato:

– usluge najma (apartman/studio II kategorije lokalne kategorizacije – prema domaćoj kategorizaciji navedeni apartmani/studiji pripadaju I kat. smeštajnih jedinica) na bazi 10 ili 15 noćenja

– usluge predstavnika.

– upotreba AC uredjaja

U cenu aranžmana nije uračunato:

– međunarodno putno zdravstveno, kao i osiguranje od otkaza aranžmana (preporučuje se) – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovniku osiguravajućeg društva, programom nenavedene usluge.

– boravišna taksa za sve putnike koja se plaća na licu mesta u iznosu od 0,5 € do 1,5 € po danu, po smeštajnoj jedinici, u zavisnosti od kategorije, i drugi individualni troškovi putnika.

Autobuski prevoz se vrši turističkim autobusima (AC, TV) polaskom DAN RANIJE u odnosu na datum smene iz cenovnika. Obaveza putnika je da vreme i mesto polaska i povratka autobusa proveri u agenciji dan pre polaska

Cena autobuskog prevoza za odrasle je 60€, a u jednom pravcu 40€. Doplata za dodatno sedište je 40€. Cena za decu do 10 godina je 40€, a u jednom pravcu 30€.

Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije važećim popustima, kao i sa opisom i izgledom apartmana na sajtu . Fotografije unutrašnjeg izgleda i sadržaja smeštajnih jedinica ne garantuju da u međuvremenu nije došlo do promene veličine i tipa bele tehnike, kreveta i drugog inventara.

Program putovanja autobusom: 1.dan Polazak iz Beograda u 18:00 časova. Tokom putovanja, na relaciji Beograd – Niš – Vranje, moguće je usputno priključenje putnika na za to predviđenim i dozvoljenim mestima. Noćna vožnja preko S.Makedonije (Pauza motel Predejane cca 45 min), ili Bugarske sa kraćim usputnim pauzama. 2.dan Dolazak u prepodnevnim časovima, smeštaj od 15h i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u smeštajnoj jedinici. 9., 10., 12., 14., 16. ili 17. dan Polazak iz Pefkohorija za Srbiju poslednjeg dana boravka u 18h, iz Haniotija u 18.15, iz Polihrona u 18.30h. 10., 11., 13., 15., 17. ili 18. dan Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim ili prepodnevnim časovima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj usluga.

Program putovanja sopstvenim prevozom: 1.dan Dolazak na destinaciju. Od 15h smeštaj i boravak u izabranom objektu na bazi uplaćenog broja noćenja u smeštajnoj jedinici. 8., 9., 11., 13., 15. ili 16. dana napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9.00. Kraj svih usluga.

Uslovi plaćanja: putnici mogu pre uplate aranžmana da se odluče za jedan od načina plaćanja, a koji se ne može naknadno menjati:

A – 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put. Ukoliko ugovarač ne izvrši uplatu ostatka duga u predviđenom roku, smatra se da je odustao od korišćenja aranžmana uz primenu uslova otkaza aranžmana.

B – Administrativnom zabranom ili čekovima građana: 40% prilikom prijavljivanja, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15.12.2022.

Uslovi korišćenja apartmana i studija (izvod): Apartmani se koriste posle 15.00 časova prvog dana po programu, poslednjeg dana se napuštaju do 09.00 časova. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju apartman, obavezni su da ga prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik plaća na licu mesta, vlasniku apartmana. U apartmanima/studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri i sredstva za higijenu. Od letnje sezone 2020. godine primenjuje se zakon o zabrani konzumiranja cigerata u zatvorenom prostoru – zabrana se odnosi i na apartmane/studije. Detaljni uslovi korišćenja apartmana/studija se nalaze u Opštim uslovima putovanja organizatora

Napomene: Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije , kao i sa opisom i izgledom apartmana na zvaničnom sajtU

Uz program važe opšti uslovi organizatora putovanja OTP 57/2021 kategorija A

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 4.3]

Proverite i ovo...

Athanasios Village 4 , Polihrono Leto 2024

nikola

vila Olimpia, Grčka Polihrono apartmani

admin

Galini Garden – Grčka Letovanje 2024 – Polihrono

nikola