Image default
Herceg novi leto 2024

Herceg Novi 2018 – hotel Plaža*** – Crna Gora letovanje 2018

 hotel Plaža*** – Herceg Novi 2018

Crna Gora letovanje 2018

Na samom ulasku u prelepi bokokotorski zaliv smestio se drevni grad Herceg Novi. Utemeljen 1382. godine Herceg Novi predstavlja idealan spoj prirode i istorije. Grad utonuo u 250 vrsta tropskog i suptropskog bilja i zelenila, a sa svojim tvrđavama, zvonicima, krovovima gleda put mora. Grad sunca sa 200 sunčanih dana, sa srednjom godišnjom temperaturom od 17°C, ili 105 dana sa temperaturom 25 °C, morem u sezoni sa temperaturom 22-26°C i niz drugih klimatskih elemenata čini da je karakteristika ovog podneblja blage zime i topla leta. Ovo je grad sa rivijerom dugom 25 km, poluostrvom luštica u neposrednoj blizini, dubokim planinskim zaleđem, prelepim selima i naseljima u podnožju planine Orijen (1895 mnv).

Hotel Plaža
 ***/** je smešten u bujnom zelenilu uz samu obalu, na šetalištu Pet Danica. Raspolaže sa 580 ležajeva u različitim strukturama (1/1, 1/2, 1/3, apt). Sobe u A bloku su potpuno renovirane i opremljene novim nameštajem, mini barom, tv-om, telefonom i kupatilom. Sobe u B/C bloku su standardnog kvaliteta, nerenovirane. Najveći broj soba je sa terasom i okrenut ka moru, a sve imaju kupatilo, toalet, telefon. Hotel je centralno klimatizovan u društvenim prostorijama (restorani, barovi, sale, recepcija), kao i manji broj soba.

Hotel ima sopstvenu plažu kvalitetno opremljena sa svim potrebnim sadržajima, kao i sa ležaljkama i suncobranima koji se dodatno plaćaju. Hotel raspolaže sa kongresno-koncertnom dvoranom kapaciteta 180 sedišta, staklenom salom 60-80 mesta, malom salom 35-40 mesta, biznis klubom 130 mesta, salom za društvene igre, salom za tv razonodu i umetničkom galerijom. Ugostiteljski deo čine: restoran sa 800 mesta, letnja bašta – 400 mesta, nekoliko terasa, taverna (nacionalni restoran), gril, pizeria, kafeterija, aperitiv barovi. Usluga: polupansion na bazi švedskog stola.

GPS koordinate: 42.450437, 18.540669

za uvećani prikaz klikom na cenovnik ispod

Legenda: PP-polupansion (doručak/večera – švedski sto/klasično posluženje)

Termin i broj dana korisnik bira prema svojim željama, a shodno slobodnim kapacitetima
Polasci su individualni i nije potreban minimum putnika da bi se aranžman realizovao
Razmeštaj po sobama vrši hotel. Vaše želje prema hotelu možemo proslediti, ali za ispunjenje istih ne možemo garantovati.

Opšti uslovi:

 • Cene su izražene na bazi polupansiona (doručak/večera-švedski sto/klasično posluženje) dnevno po osobi u 1/2 sobi
 • mogućnost doplate za ručak 6.50eur ( u periodu od 10.07-20.08.- 7.50eur) po osobi i danu, važi i za decu od 4-12 godina
 • Popust na pomoćni treći ležaj u 1/2 sobi iznosi 10%
 • Doplata za 1/1 sobu 50% u glavnoj sezoni, u pred i pod sezoni 30%
 • Doplata za sobu sa balkonom 2.00eur po danu
 • Boravišna taksa i prijava nisu uključeni u cenu i naplaćuju se posebno na recepciji hotela 1.50 eur dnevno  po osobi

Popusti za decu:

 • Dete do 4 god. – GRATIS (nema ležaj); dete od 4 do 12 god. u pratnji dve odrasle osobe GRATIS (na zajedničkom ležaju sa odraslom osobom)
 • Dvoje dece od 4-12 god. u pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju-prvo dete GRATIS, drugo popust 50%
 • Dete od 4 do 12 god. u pratnji jedne odrasle osobe na osnovnom ležaju 30%
 • Dete od 4 do 12 god. u pratnji  dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50%
 • U pratnji jedne odrasle osobe prvo dete od 4 do 12 god. na osnovnom ležaju 30%, drugo dete na pomoćnom ležaju 50%

Način plaćanja:

 • Uplata akontacije minimalno 30% iznosa prilikom rezervacije, ostatak uplate minimim 10 dana pre putovanja
 • Odloženo plaćanje čekovima građana-akontacija od 30%, a ostatak na rate do kraja decembra 2018. god.

Napomena:

 • Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju: važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica.
 • Putno međunarodno zdravstveno osiguranje se dodatno plaća u agenciji (nije obavezno)

Cene su iskazane u stranoj valuti, a obračun uplata se vrši u dinarima prema prodajnom kursu
Organizatora putovanja na dan uplate.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Bokaturist doo Beograd, licenca za organizovanje turističkih putovanja br. OTP 250/2010 od 12.02.2010.

Cenovnik br. 01 od 22.12.2017.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]