Image default
Albanija letovanje 2024Saranda letovanje 2024

Hotel Bahamas 4*, Saranda Albanija 2022

Hotel Bahamas 4*

Saranda Albanija 2022 letovanje

Hotel Bahamas 4*

 

Hotel Bahamas – se nalazi na samoj privatnoj šljunkovitoj plaži u blizini grada Sarande. U ponudi ima otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, restoran i besplatan bežični internet. Na raspolaganju su takođe igraonica i dečije igralište.

Sve sobe su klimatizovane i nude TV sa kablovskim kanalima, frižider i balkon. Sopstveno kupatilo je opremljeno tušem.

U baru i restoranu u blizini služe se tradicionalna albanska hrana. Na licu mesta se nalazi i teren za odbojku na plaži. Obezbeđen je besplatan parking.
Do centra Sarande može se stići za 4,5 km. Stari grad Sarande udaljen je 14 km, a primorski grad Ksamil udaljen je 12 km.

Napomena Covid-19:

Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.

Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.

Hvala na razumevanju.

 

U PRIPREMI

RO – room only; BB – noćenje sa doručkom; HB – polupansion; ALL – all inclusive; PV – pogled park; SV – pogled more. PS – porodična soba. BK – studio bez kuhinje. SK – studio sa kuhinjom, CV – pogled na grad, MV – mountain view (pogled na planinu), FR – family room (porodična soba), WB – with balcony (soba sa terasom).

 

PLAĆANjE:
– 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja;

CENA OBUHVATA:
– Smeštaj u navedenim hotelima sa uslugom koja je takođe navedena u cenovniku.

CENA NE OBUHVATA:
– Putno zdravstveno osiguranje;
– Boravišnu taksu koja iznosi 120.00 dinara po osobi dnevno i plaća se na licu mesta prilikom rezervacije;
– Prevoz.

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Butrinti 5*, Saranda, Albanija 2022

nikola

Drač – Albanija, Letovanje 2022, hotel Dollari

nikola

Hotel Grand Europa 4*,Valona,Albanija letovanje 2022

nikola