Image default
Albanija letovanje 2024Saranda letovanje 2024

Hotel Erdano 3*, Saranda, Albanija 2022

Hotel Erdano 3*

Saranda, Letovanje Albanija 2022

Hotel Erdano 3*

 

Hotel Erdano smešten na 750 m od centra Sarande, hotel Erdano nudi privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima, besplatan bežični internet u celom objektu i besplatnu uslugu pranja veša. Besplatan privatni parking dostupan je u okviru objekta.
Svaka smeštajna jedinica je klimatizovana i poseduje sopstveni balkon, TV sa kablovskim kanalima, frižider i kupatilo sa tušem ili kadom i fenom za kosu. Pojedine sobe gledaju na more.

Restoran u objektu sa barom ima veliku terasu sa pogledom na more. U ponudi su tradicionalna albanska i međunarodna hrana. Supermarket se može naći na udaljenosti od 50 m.

Iznajmljivanje automobila možete organizovati na recepciji. U hotelu se takođe mogu organizovati izleti do Nacionalnog parka Butrint.
Autobuska stanica nalazi se odmah pored hotela, dok je Glavna autobuska stanica udaljena 1,8 km.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.

Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

LEGENDA:
RO – room only; BB – noćenje sa doručkom; HB – polupansion; ALL – all inclusive; PV – pogled park; SV – pogled more. PS – porodična soba. BK – studio bez kuhinje. SK – studio sa kuhinjom, CV – pogled na grad, MV – mountain view (pogled na planinu), FR – family room (porodična soba), WB – with balcony (soba sa terasom).

 

PLAĆANjE:
– 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja;

CENA OBUHVATA:
– Smeštaj u navedenim hotelima sa uslugom koja je takođe navedena u cenovniku.

CENA NE OBUHVATA:
– Putno zdravstveno osiguranje;
– Boravišnu taksu koja iznosi 120.00 dinara po osobi dnevno i plaća se na licu mesta prilikom rezervacije;
– Prevoz.

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Amara Hotel & Spa 4* , Albanija, Drač, Golem ,Leto 2022

nikola

Albanija Letovanje Ksamil 2022, Amelia Apartmani

nikola

Hotel Klajdi Resort 4* – Golem, Drač – Albanija leto 2022

nikola