Image default
Bugarska letovanje 2024

Hotel Kokiche*** – Sunčev Breg Letovanje 2020, Bugarska

Hotel Kokiche 3*

Sunčev Breg

Bugarska letovanje 2020

 

Lokacija: Hotel Kokiche 3* je udaljen 400 m od peščane plaže i oko 200 m od hotela Kuban, smeštenog u centralnom delu letovališta.

Smeštaj: Hotel Kokiche 3* raspolaže sa preko 600 ležajeva u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve smeštajne jedinice sadrže TV, kupatilo, balkon, telefon, frižider, klima.

Usluga: Noćenje sa doručkom

*Doplata za boravišnu taksu iznosi 0.5 € dnevno po osobi (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse)

*Doplata za ručak: 4 € dnevno – odrasli, 2 € dnevno – deca 2 do 11.99 god

*Doplata za večeru: 5 € dnevno – odrasli, 2.50 € dnevno – deca 2 do 11.99 god

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u hotelu/app po izboru;
Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
Usluge predstavnika agencije (inopartnera) i organizaciju putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Boravišnu taksu 4,5 eur po osobi za navedeni broj noćenja (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse);
Autobuski Prevoz;
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

AUTOBUSKI PREVOZ (aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika):
Autobuski prevoz na relaciji Srbija – Bugarska – Srbija obavlja se visokopodnim autobusima turističke klase (audio, video, klima);

Cene u tabeli su u eurima po osobi:

*Neophodan minimum za transfer je 5 osoba. Za manji broj putnika cena će biti uvećana.

U slučaju manjeg broja putnika za mesta koja se nalaze severno i južno od Sunčevog Brega postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom Bregu pređu u autobus/mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište.

Za putnike koji imaju organizovan smeštaj u starom delu Nesebra, zbog zabrane ulaska autobusa, biće organizovan transfer do hotela. Cena je 10 eur po osobi i pravcu.

Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom u autobusu, doplata je 1.000,00 dinara po sedištu.

Važna napomena: Autobus po dolasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Zbog velikih saobraćajnih gužvi u kompleksu u vreme koje je predviđeno za povratak, a kako bi se izbeglo višečasovno prikupljanje putnika, putnici se neće prikupljati po hotelima, nego na nekoliko mesta koja će biti određena tako da budu što bliža hotelu u kome su putnici smešteni. O tačnom mestu i vremenu sastanka za povratak putnici mogu dobiti informaciju dan pre početka putovanja, a detaljne informacije će dobiti od pratioca grupe tokom odlaska. Za povratak putnici su u obavezi da samostalno organizuju dolazak na predviđeno mesto polaska.
Organizator zadržava pravo da za prevoz angažuje sve tipove turističkih autobusa koji ispunjavaju uslove predviđene propisima (minibus, autobus) i druga prevozna sredstva, ako to okolnosti uslovljavaju.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Polazak je DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE prema satnici I rasporedu po mestu polaska autobusa iz tabele. Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle h po lokalnom vremenu.
Drugi dan poslednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do h. Polazak iz Bugarske za Srbiju autobusom u h po lokalnom vremenu prema satnici iz tabele. Dolazak u Srbiju narednog dana u ranim jutarnjim satima.

*** U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  • Gotovinsko plaćanje – 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
  • Odloženo plaćanje – 40% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 15.12.2020. u jednakim mesečnim ratama;
  • Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
  • Preko računa uz profakturu izdatu od strane agencije;

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Sunčev Breg Bugarska Leto 2020 – MPM Astoria ****

nikola

Bugarska 2020, Letovanje Bugarska, Sunčev Breg 2020, hotel Black Sea***

nikola

Sozopol Bugarska Leto 2020 – Vila Magnolija

nikola