Image default
Albanija letovanje 2024Saranda letovanje 2024

Hotel Perla, Saranda, Albanija, letovanje 2022

Hotel Perla

Saranda, Albanija, letovanje 2022.

 

 

Hotel Perla nudi otvoreni bazen, terasu za sunčanje i restoran koji poslužuje mediteranske specijalitete, a nalazi se u Sarandi, na 2,5 km od centra.
Dostupan je besplatan bežični pristup internetu, dok privatna plaža nudi ležaljke i suncobrane. Sobe će vam pružiti kablovsku televiziju, klima-uređaj i balkon. Tu je i frižider. Kupatila sadrže tuš, besplatne toaletne pribore i peškire. Neke sobe imaju pogled na more. U hotelu Perla takođe ćete naći mesto za odlaganje prtljaga i usluge pranja veša. Besplatan parking dostupan je na licu mesta. Do dvorca Lokurs može se doći na 4 km, a do parka Butrint 16 km. Lokalni autobusi staju na 10 metara od objekta, a trajektna luka se nalazi na 2,5 km. Aerodrom Tirana udaljen je 270 km.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

U PRIPREMI

LEGENDA:
RO – room only; BB – noćenje sa doručkom; HB – polupansion; ALL – all inclusive; PV – pogled park; SV – pogled more. PS – porodična soba. BK – studio bez kuhinje. SK – studio sa kuhinjom, CV – pogled na grad, MV – mountain view (pogled na planinu), FR – family room (porodična soba), WB – with balcony (soba sa terasom).

Popusti i doplate za decu i odrasle:
– Deca do 2.99 godine uz dve punoplative osobe – BESPLATNO;
– Deca od 3 – 11.99 godina uz dve punoplative osobe – 50% od cene po osobi;
– Treća odrasla osoba plaća punu cenu aranžmana;
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 100%.

 

PLAĆANjE:
– 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja;

CENA OBUHVATA:
– Smeštaj u navedenim hotelima sa uslugom koja je takođe navedena u cenovniku.

CENA NE OBUHVATA:
– Putno zdravstveno osiguranje;
– Boravišnu taksu koja iznosi 120.00 dinara po osobi dnevno i plaća se na licu mesta prilikom rezervacije;
– Prevoz.

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel MARE II 4*,Ksamil,Albanija leto 2022

nikola

Hotel Relax Apartments 4*, Ksamil,Letovanje 2022

nikola

Hotel Klajdi Resort 4* – Golem, Drač – Albanija leto 2022

nikola