Image default
Kopaonik zimovanje 2024

Hotel Srebrna Lisica – Kopaonik 2023 – Zima 2023

KOPAONIK ZIMA 2023

HOTEL  SREBRNA LISICA ***

SRBIJA ZIMOVANJE 2023 KOPAONIK

 

Hotel Srebrna lisica*** se nalazi u samom srcu ski-centra u okviru Nacionalnog parka Kopaonik, pored bujne šume smrče s jedne strane i sa širokim pogledom na kopaonički pejsaž kojim dominira Kukavica.

Sa hotelskog parkinga je ulaz u prostrani hol sa recepcijom. Odmah pored recepcije je moderno opremljena skijašnica sa ski-servisom za iznajmljivanje i održavanje ski-opreme. Za mlađe, a ukoliko žele mogu i stariji, tu je igraonica sa najnovijim PC i Sony igricama. U holu, kao i restoranu i aperitiv baru, obezbeđen je bežični internet. Nedaleko od recepcije je i prodavnica, pored ulaza u restoran. Polupansion, doručak i večera, podrazumevaju samoposluživanje na bazi „švedskog stola“. Izbirljiviji mogu da se opredele i za jela a la carte.

U istom nivou je i aperitiv bar, jedini hotelski prostor u kome je dozvoljeno pušenje. Za potrebe održavanja kongresa, seminara, raznih predavanja i sl, aperitiv bar Srebrne lisice se lako i brzo pretvara u odgovarajuću salu.

Od aperitiv bara stepenište vodi u suteren, tj. bilijar salu sa velikim bilijarom, stolom za stoni tenis, pikadom i dva stona fudbala.

Sobe se nalaze na tri sprata iznad recepcije. Hotel poseduje 34 komforne porodične sobe i 9 dvokrevetnih soba. Svaka porodična soba sadrži odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo, dnevni boravak sa trosedom i jednim odvojenim ležajem, televizor sa plazma ekranom i telefon. Gledano po strukturi i opremljenosti, ne postoji razlika među sobama, izuzev po površini – hotel poseduje sobe veličine 25 m2 i 35m2.

Hotel Srebrna lisica vodi računa i o posebnim zahtevima gostiju kao što su rum servis, kvalitetna relaks i i sportska masaža, pranje i peglanje veša, obezbeđenje vodiča za pešačke ture i sl.

cena u pripremi

 

OTI USLOVI:

 • Cene su izražene u eurima za  pp po osobi dnevno/po osobi za 4/5/7 pp.
 • Doplata za ručak 650,oo dinara za odrasle,  za decu do 12 godina 325,oo dinara.
 • Za korišćenje petog ili šestog ležaja doplaćuje se 60% odnosno 40% dnevne cene po osobi.
 • Doplata za sobu 1/1 iznosi 70%

USLOVZA DECU:

 • Za decu do 2 godine (u pratnji dve odrasle osobe), boravak se ne naplaćuje.
 • Za decu od 2-6  godina (u pratnji dve odrasle osobe, naplaćuje se  50 % od date cene.
 • Za decu od 6-12 godina (u pratnji dve odrasle osobe), naplaćuje se 70% od date cene.

NAPOMENE:

 • Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cenu. Plaćaju se prilikom uplate aranžmana ili na recepciji.
 • Boravišna taksa iznosi 100,oo dinara po danu za odrasle, za decu od 7 do 15 godina 50,oo dinara po danu, za decu starosti do 7 godina se ne naplaćuje.
 • Cena osiguranja – 30,oo dinara po danu za sve goste hotela.
 • U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu i tržištu roba i usluga, „Srebrna lisica“  Kopaonik, zadržava pravo na korekciju cena.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
 • Prilikom rezervacije plaća se 40% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 31.03 2018. godine.
 • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, za ostatak iznosa (zaključno sa 31.03.2018. godine) korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca.
 • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American) – vlasnici kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane na rate (do 6 rata) bez kamate.

U PRIPREMI

Proverite i ovo...

Hotel Mount – Kopaonik 2023

nikola

Kopaonik zimovanje – Srbija Zima 2023 – vila MOCART

nikola

Zimovanje 2023- vila Zvončica – Kopaonik 2023

nikola