Image default
Alanja leto 2024

Hotel Titan Select 5* – Turska Leto 2023

A L A N J A

          PAKET ARANŽMAN : AVION ( ČARTER LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

Hotel titan select *****– Alanja leto 2023 – Turska

Lokacija: Hotel Titan Garden se nalazi u oblasti Konakli, 12 km zapadno od centra Alanje. Od aerodrome u Antaliji je udaljen oko 110 km. Hotelska plaža je peščano-šljunkovita i udaljena je od hotela oko 250 m. Zajedno sa hotelom Titan Select čini jedan hotelski kompleks.

Sobe: U ponudi turističke agencije su sobe kategorije standard i 2 tipa family soba (jedna ili dve spavaće sobe), od kojih svaka ima kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Titan Garden u svom sastavu ima restoran u kom se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, kao i 2 bara sa ponudom osvežavajućih napitaka. Internet je dostupan u hotelskom lobiju, a gostima su na raspolaganju i TV sala, usluga pranja veša, usluge lekara.

Sport i zabava: Gostima hotela Titan Garden su na raspolaganju 3 spoljašnja bazena, od kojih je 1 dečiji. Od zabavnih sadržaja su dostupne razne vrste igara (stoni tenis, pikado), programi rekreacije i animacije u hotelskom bazenu, dok je najmlađim gostima namenjen mini klub.

Ishrana:
ultra all inclusive – „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima i terminima (samoposluživanje – izbor više jela) – doručak, kasni doručak, ručak, večera, sva lokalna alkoholna/bezalkoholna pića i koncentrovani voćni sokovi od 11:00 do 22:00 uključeni u uslugu, prvi dan u mini barovima je velika boca vode.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU U IZNOSU OD 40% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO 2022 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto 2022 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Panorama 4*, Alanja,Avionom iz Niša

nikola

GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA HOTEL 5*,Alanja 2024

nikola

Lonicera Premium 4*, Leto 2023, Turska

nikola