Image default
Alanja avionom iz nisaAlanja leto 2024Turska avionom iz NIŠA

Hotel Wien Star 3*, Leto 2024, Turska, Alanja

A L A N J A

Hotel Wien STAR ***

          PAKET ARANŽMAN : AVION ( ČARTER LET IZ NIŠa I beograda ) + TAKSE +TRANSFER + SMEŠTAJ

Hotel Wien STAR ***

Alanja leto 2024 – Turska Avionom 2024

Alanja se nalazi na idealnom mestu, u blizini je Antalija, mnoge arheološke iskopine i ostaci drevnih gradova, u unutrašnjost Anadolijemožete brzo da stignete, a za jedan dan vožnje ste u Kapadokiji, pa je ovo jedan od najboljih izbora za letovanje u Turskoj. Na opise plaže nije potrebno trošiti mnogo reči jer slike sve govore. U blizini se nalaze i mnoge vizantijske ruševine čiji obilazak organizuje većina hotela a izleti nisu skupi.

Letovanje u Alanji 2024

Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog znacaja, 26 km duga pešcana obala, prijatna atmosfera i izvanredan nocni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju medu jednu od turisticki najatraktivnijih destinacija.

LETOVANJE turska 2024
turska 2024

WIEN STAR 3*

Lokacija:
hotel Wien Star se nalazi 50 metara od plaže, u gradu Alanja na lepoj lokaciji, svega 750 m od najužeg centra grada. Hotel je udaljen od aerodroma Antalija oko 130 km. Hotel ima pet spratova sa 51 sobom i ima lift. Ima svoj deo peščane plaže preko puta hotela, a od iste ga deli ulica sa saobraćajem.

Hotelska ponuda:
restoran, bar, manji otvoreni bazen, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama, sefovi uz doplatu, odbojka na plaži, sportovi na vodi.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
room servis, telefon, mini bar, a la carte restoran, sef, suncobrani i ležaljke na plaži. Peškiri za plažu nisu obezbeđeni.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini-bar (uz doplatu), Wi-Fi internet, kupatilo, fen za kosu, balkon ili terasa.

Ishrana:
doručak – prema hotelskim terminima i pravilima (samoposluživanje, izbor više jela (prema Covid protokolu) ili meni – klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela).

http://www.hotelwien.com.tr/

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU REZERVACIJE . CENE SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto 2022 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ ili BEOGRAD zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Antique Roman Palace 4*, Alanja, Leto 2023

nikola

Hotel Numa Bay Exclusive ***** Turska Alanja 2024

nikola

Yaman Life Hotel 3*,Alanja Leto 2024

nikola